Canada Roadtrips

Op ontdekking in West-Canada

9 juni 2015
Camper, Canada

Dit is ‘m dan, de camper waarmee we al twee weken op pad zijn in West-Canada!

Marble Canyon, Kootenay National Park, CanadaWerkelijk alles is hier mooi. De bergketens zijn oneindig en maken de horizon indrukwekkend. Ik heb de prachtigste foto’s van zomaar een stop onderweg. En natuurlijk van de Nationale Parken in de Rocky Mountains.

Wildlife is West-Canada

De campings zijn ook plaatjes. We kiezen bewust voor natuurcampings met amper voorzieningen. Vaak is er alleen een pit toilet, een wc pot boven een gat in de grond. En er is altijd een vuurkorf. Ons huisje op wielen heeft alles wat we nodig hebben: een gasfornuis, koelkast, een vast bed en douche en wc. Wij vermaken ons dan ook prima in de natuur. En de wildlife-teller tikt rustig door, 9 beren, 1 grizzly en zo’n 36 rendieren zagen we intussen.

Maar je zult begrijpen dat wifi zeldzaam is. Voor nu moeten jullie het doen met af en toe een foto op Instagram of Facebook. En dan komen thuis alle avonturen van de afgelopen weken online. Want we hebben zóveel gezien en gedaan. Het is echt genieten hier!

Meer Canada!

Ik schreef over al onze avonturen tijdens onze camperreis. Benieuwd geworden? Kijk op mijn pagina reisbestemmingen Canada!

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Peyto Lake, Alberta, Canada

 

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvon

Wow, die laatste foto!! Kan zo in een reisgids.
Maak je niet druk om wifi en verhalen hier, gewoon genieten dat is het belangrijkste.
Veel plezier nog!

Sieds | Sieds My Travels

Mooi om weer even wat van je horen. Zag al mooie foto’s voorbij komen op Facebook, gaaf zeg!! Geniet er nog even van, maar dat komt zeker weten wel goed. 🙂

www.meisjevandewereld.nl

Dat klinkt goed allemaal! Ben heel benieuwd naar je verhalen straks. Voor nu gewoon nog lekker genieten!

Caro Cools

Wauw wat een grote! Kan me voorstellen dat jullue zo alles lekker bij de hand hebben. Ik kijk uit naar de blogs die gaan komen! Geniet ervan!

Natasja - Watzijzegt

Wow, wat een ding! Lijkt me lastig om in te rijden, denkt de miep in mij dan :’) Maar je foto’s zijn geweldig en volgens mij maken jullie een top reis! Geniet er nog van!

Carolien | Alcana on the Road

Wow wat een mooie foto’s zie ik voorbij komen… mijn roadtripper, natuur- en kampeerhart roept dat ik daar ook moet zijn 🙂 Als je thuis komt hoor ik graag wat nu een ‘normale’ prijs voor zo’n camper is.. Misschien kan je er tzt een blogje over wijden? Ik schrik nl. iedere keer van de prijzen van campers en kies dan vaak toch maar voor mijn eigen tent, maar misschien heb jij de ‘gouden’ tip want met beren zie ik kamperen in een tentje toch niet zo zitten 😛

Ester

Die laatste foto is veel te mooi om echt te zijn 😉 Ik ben wel benieuwd hoe het is, zo rondrijden in je eigen mobiele huis. Veel plezier!

Marijke

Peyto Lake!!! 🙂 Die herkende ik meteen! Machtig dat jullie een grizzly zagen, dat is ons helaas niet gelukt! Geniet er nog van!!

Anita - Reisvlinder.nl

Klinkt echt geweldig en wat een prachtige foto! Ben erg benieuwd naar je verhalen. Geniet er nog van!

Mieke

Whow, wat een prachtige foto, die laatste! En jullie huis op wielen ziet er ook prima uit!
Verder klinkt het allemaal super. Lekker genieten, we lezen en zien het vast allemaal wel als jullie weer terug zijn.

betsie

Even zonder wifi oke. Alles gaat goed met jullie. Dus genieten maar. Ik geniet van de foto’s. dikke knuffel.

Nathalie

Wat super gaaf allemaal. Dat worden geweldige blogposts in de toekomst. Nu lekker wifi-loos genieten joh!

Jessica

Geniet nog even van de natuur en de wifi-loze bomen daar! Die laatste foto is trouwens om bij weg te dromen…

Eva - eighty7

Ik ben heel benieuwd naar al je foto’s en reisverhalen!

15
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x