Here and Now-update

Here and Now #38 – Onze nieuwe kat Twix

18 mei 2017

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet, welke serie of film ik je kan aanraden en waar ik naar uit kijk. Een prima manier voor een update! En een goeie gelegenheid om onze nieuwe kat Twix voor te stellen!

Rostock, GermanyStairs, Mons Klint, DenmarkWaar geniet ik van?

Eigenlijk hadden we al besloten dat we geen weekend weg konden gaan omdat Puma zo ziek was. Toen we de knoop door hakten om haar uit haar lijden te verlossen, besloten we dat het ook wel erg fijn was om er een paar dagen uit te zijn. We hadden een maand lang zorgen gehad om onze kat, misten haar nu ontzettend en we moesten echt even bijkomen. Ondanks dat ik het lastig vond om onze andere kat Cheetah alleen te laten was het wél een goede beslissing. We reden naar het kleurrijke Rostock, genoten volop van de prachtige Møns Klint en reden via Lübeck terug naar huis. Het werden heerlijke dagen.

Wat was nog meer leuk?

Vorige maand lieten we een nieuwe vloer leggen in ons, en kwam onze nieuwe bank. Het is nog elke dag fijn om thuis te komen in ons opgefriste huis. De grijze vloer, de nieuwe bank en stoelen: het past zoveel beter bij ons! We hadden ons interieur uit Leeuwarden meegenomen, maar na een tijdje bleek dat dit huis een andere inrichting én nieuwe meubels nodig heeft. Ook zat de bank al jaren niet lekker meer. Ons huis is nog niet af. We zoeken nog een nieuwe eettafel, een mooie afvalemmer en een lamp of wat andere accessoires om het helemaal af te maken. Dan zal ik je showen hoe ons huis er nu uit ziet!

TwixEn wie is Twix?

Puma was mijn allereerste kat, en om haar gezelschap te houden nam ik Cheetah erbij. Nu Puma er niet meer is, vonden we het tijd voor een maatje voor Cheetah. En dus haalden we Twix uit het asiel in Winschoten. Twix is een ex zwerfkat van twee jaar die al een paar maanden in het asiel zat. Ze was de eerste dagen ontzettend bang, maar nu wint de nieuwsgierigheid het steeds vaker. Al verstopt ze zich nog voornamelijk in haar paleisje. Aaien zit er nog niet in, maar we hebben er vertrouwen in dat het wel goed komt.

Welk boek lees ik?

Na Slaap heb ik Stalker van Lars Kepler best rap uit gelezen. Wat een heerlijke spannende boeken! Nu ben ik bezig in Miss yellow hair, hello, een totaal ander boek. Het zijn de rauwe, geestige en absurde avonturen van Iris Hannema. Leuk vermaak!

Fietsen bij LeekWat doe ik verder graag?

Als het even kan, dan fiets ik twee keer per week op mijn racefiets. De eerste tochten reed ik door regen en kou, inmiddels wordt het een stuk aangenamer. Ik heb intussen al aardig wat kilometers op mijn teller staan, en dat is maar goed ook, want ik wil dit jaar de 1.250 kilometer halen. Benieuwd naar de tussenstand?

Marcella, Camper Cruise CanadaWaar kijk ik naar uit?

Deze foto is gemaakt op een camping tijdens onze roadtrip West-Canada. We stonden elke avond en nacht weer op de mooiste plekken en genoten volop van de prachtige natuur. Over een paar weken gaan we weer met een camper op reis, maar dit keer gaan we IJsland ontdekken. Zo benieuwd naar al onze avonturen! Ik zal binnenkort schrijven over onze voorbereidingen, want natuurlijk zijn we er al druk mee om de leukste plekken te zoeken om de reis nóg gaver te maken!

Benieuwd naar het budget van onze camperreis door Canada?

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga echter geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Ik deel in mijn artikelen niks anders dan mijn persoonlijke mening. Lees ook mijn disclaimer.

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Sabine

Wat een lieve kat! Fijn dat jullie een nieuwe hebben gehaald. En ja ik kijk ook enorm uit naar onze reis naar IJsland! 😀 Ook naar de reis naar Nederland trouwens, want ja dat komt eerst nog 🙂

Sabine

Nee we gaan elkaar niet treffen helaas! Jij gaat begin juni en wij eind. Weten jullie de route al trouwens?

Martin

Ben benieuwd naar jullie IJslandreis. Wat leuk dat je een asielkat hebt genomen…wij hebben er ook twee….ze waren eerst ontzettend bang (een heette in het asiel dan ook Sobang) en nu zijn het echt hele aanhankelijke poezen! Veel aandacht en liefde 😸

Evelyn

Aww at lief van je dat je Twix in huis hebt genomen. Hopelijk went ze heel snel en kan ze het goed met Cheetah vinden 🙂

Diana

Wat goed dat jullie een nieuw maatje hebben maar ook een kat hebben gehaald uit het Asiel. Hier ook twee draakjes een nieuw huisje toen kunnen geven. Ook ben ik erg benieuwd naar je avonturen in IJsland. Kijk al uit naar de foto’s.

Elisa

Ik vind Twix zo’n moppie om te zien, echt wel een lieverd volgens mij. En een beetje een bangerik 😉 Toffe naam trouwens!Je foto’s van je weekendje weg zijn ook echt mooi, ben benieuwd naar meer!

Cindy

Het siert jullie enorm dat jullie gekozen hebben voor een asielkat. Er zijn daar zo veel diertjes die op een nieuw leven wachten. Twix is met zijn gat in de boter gevallen! … of is het een zij? 🙂 En wow, gaan toeren in Ijsland! Ik ben er zelf nog niet geweest, maar ik denk wel dat het daar ontzettend mooi is. Ik ga je Ijslandse avonturen alvast met plezier volgen. 😉

Saskia

Oh wat een lieverd die Twix en ik vind het een super leuke naam hihi. Tof dat jullie hem bij het asiel hebben gehaald. Zitten heel wat katten te springen voor een lief baasje…

16
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x