Boeken & Tijdschriften Nieuw-Zeeland Roadtrips

Nieuw-Zeeland in een fotoboek

26 juli 2014
Fotoboek Nieuw-Zeeland

Zo’n bijzondere reis van vijf weken door Nieuw-Zeeland verwerken in slechts een fotoboek is eigenlijk niet te doen. Maar we deden een poging (alle credits naar mijn lief!). Zodat we op regenachtige dagen kunnen nagenieten van onze droomreis. En het resultaat mag er zeker zijn! Het boek heeft zo’n 80 bladzijdes waar de kleur vanaf spat. En het plezier van onze gezichten, ook al regende het ook daar af en toe.

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Het fotoboek is onze grote trots die we ’t liefst aan iedereen laten zien. Maar dat is wat lastig voor alle lieve lezers van mijn blog. Dus ik geef je een voorproefje op mijn site. Gaan wij ‘m intussen door onze zussen en ouders laten bewonderen.

Meer Nieuw-Zeeland:

Maak jij een fotoboek van jouw reizen?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Fotoboek Nieuw-Zeeland

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
30 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Nathalie -worldly treasury-

Ziet er geweldig uit! Ik maak ze ook graag op allerlei manieren. Laatst eentje met alleen maar Instagrams gemaakt (Hema). Ook erg leuk.

Yvon

Dat is een tof idee!

Kim

Je boek ziet er mooi uit. Ik maak er ook altijd eentje van mijn vakantie. Maar bij mij is dat altijd een project wat maanden duurt. Het selecteren van de foto’s is altijd zo lastig.

TravelLin

Ziet er tof uit. Ik snap dat je deze graag laat zien! Ik maak ze ook, duurt altijd lang want ik ben zo’n pietje precies… veel plezier ermee!

Wanda

Sinds een aantal jaren maak ik van onze zomervakantie een fotoboek, altijd leuk om op die manier terug te kijken en natuurlijk ook gemakkelijker om aan iedereen te laten zien. Van dit jaar moet ik hem nog maken maar dat komt wel ergens in augustus/september als het iets minder warm is…
Waar heb je dit prachtige boek laten maken? Ik gebruik meestal Cewe of Pixum…

Yvon

Hij ziet er mooi & strak uit hoor!
In mijn ouderlijk huis staan een hoop verschillende soorten fotoboeken (ingeplakt / op de pc gemaakt), maar sinds 2010 heb ik geen album meer gemaakt. Ik wil het wel graag, maar zolang we nog niet ergens voor vast wonen ben ik bang voor de hoeveelheid boeken en het gewicht daarvan. Het wordt zoveel verhuizen dan!

Mieke

Heel gaaf, zo’n fotoboek. Zelf maak ik ze niet specifiek van de vakanties maar ik maak elk jaar een fotoboek voor de kinderen waar ook de vakanties in voorkomen.

Sandra

Leuk Marcella! Ziet er erg gaaf uit, kan niet wachten om hem in het echt te bewonderen ;-)! Mijne wordt deze week bezorgd, wel heeel anders dan de jouwe, had er nog niet aan gedacht om hem zo te maken… Zal je wat foto’s van de mijne appen als ‘ie er is!

Karlijn Travels

Heel mooi geworden Marcella! Ik maak ook graag fotoboeken, maar na onze wereldreis in 2010 ben ik nooit meer helemaal ‘bij’ geraakt. Heb nog een achterstand van maanden reizen! En ik kan niet zo goed selecteren, dat helpt ook niet 😉

Merin Veronique

Ik maak het liefste altijd fotoboeken van mijn reizen. Maar wat heb jij een prachtige gemaakt zeg! Heel gaaf geworden!

Ziet er super mooi uit! Wij hebben er ook eentje gemaakt van NZ & de Cooks; duurde ook best wel lang haha! Altijd lastig om de beste foto’s eruit te selecteren. Maaar het resultaat is altijd heel erg fijn 😀

Saskia

Een fotoboek wil ik ook nog eens maken, maar dan van onze motorreisjes. Paar reizen verzameld dan wel. Maar aan de andere kant, complete verslagen inclusief foto’s én filmpjes staan op mijn website. Vooral dat laatste is wat moeilijker in een fotoboek 😉

Suzanne

Oooooh ik ben er zo slecht in. In 2011 in Australië en Nieuw Zeeland geweest en ik heb nog steeds geen fotoboek. Zucht

maudgeniet

Dat ziet er wel vet uit Marcella! Heel anders weer dan de boeken die ik maak, maar dat is juist leuk! Houdt het lekker persoonlijk. I like!

betsie

Prachtig boek, mooi aandenken aan jullie prachtige vakantie, lekker na genieten, wat een werk, alle lof.

iliveformydreams.com

Wat een gaaf boek is het geworden. Lijkt me heerlijk om op terug te kijken!

Laura

Ik ben erg kritisch met fotoboeken, door de geweldige trouwalbums die ik maak. Ik ben dus begonnen aan ons Zuid-Afrika boek, in Indesign ontworpen, maar moet hem nog afmaken… Ik vind Traveldiaries (ik schreef er over: http://www.laurapics.nl/blog/2014/07/27/van-online-naar-offline-jouw-online-reisdagboek-op-de-mat/) trouwens een goed alternatief!

Jouwe is ook heel gaaf, welke leverancier?

CrazyGreatLife

Wow! Heel mooi

Lyanne

Ziet er super uit! Ik ben echt gek op fotoboeken. Het is zo leuk om terug te zien!

Marieke

Ziet er mooi uit Marcella! Wij maken ook van elke reis een boek. Of naja, Johan doet dat, die vindt dat superleuk om te doen. En ik vind dat dus heel fijn, haha. We pakken ze nog regelmatig uit de kast om even herinneringen op te halen!

carpediem

Jazeker maak ik ook een fotoboek, maar bij een reis van 2 weken red ik het niet met 1 boek hoor

Carlijn

Hoi Marcella,

Ik ben ook bezig met een fotoboek, ik ben op zoek naar hoe ik een kaart kan toevoegen met alle plaatsen die we hebben bezocht (die dan nog de goede kwaliteit heeft voor in een boek). Hoe heb jij dit gedaan?
Alvast bedankt voor je antwoord!

Groetjes Carlijn

30
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x