Hotspots

Hotspot: MIN12 in Leeuwarden

20 juli 2014
Min 12 ijs

Met het warme weer snak ik gewoon naar wat afkoeling. Water met framboos en citroen is heerlijk en daar drink ik liters van. Toch is een lekker ijsje op een tropische dag helemaal perfect. Een echte guilty pleasure. In Leeuwarden hebben we twee vestigingen van MIN12, onze absolute favoriet!

Ijszaak MIN12 in Leeuwarden

Ijszaak MIN12 in Leeuwarden

Tientallen smaakjes schepijs

De grootste vestiging van MIN12 in Leeuwarden zit vlakbij het station. Hier vind je maar liefst 4 bakken vol schepijs (in de binnenstad zijn er 2). Dat zijn tientallen soorten ijs! In de meest uiteenlopende smaken, zoals groene appel, cookies, smurf, cherry mania, ananas, noten melange en chocolade puur. Toen MIN12 net open was, koos ik vaak voor de ontdekkingsbeker om zoveel mogelijk smaakjes uit te proberen. De combi drop, citroen en chocolade was toch best vreemd, dus nu kies ik alleen nog smaken die matchen.

Citroen & limoncello

Je hebt de keus uit diverse maten bekers, maar ik neem meestal een hoorntje. Voor twee (flinke) bolletjes ijs betaal je dan €2,40. Mijn favoriete smaakjes zijn cookies & chocolade puur of citroen & limoncello. Vooral de laatste variant is perfect voor wat afkoeling.

MIN12
Op naar MIN12!
MIN12 heeft meerdere vestigingen in Friesland, namelijk in Drachten, Harlingen, Sneek en Leeuwarden (2). Sinds kort is er ook een vestiging in Zuid-Holland, in Lisse. Kijk voor de adressen en openingstijden op de website. Op Facebook word je op de hoogte gehouden van leuke acties.

Website MIN12
Facebook MIN12

Meer hotspots in Leeuwarden!

Ijszaak MIN12 in Leeuwarden

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
maudgeniet

Mmm. Limoncello ijs.. Dat MOET wel lekker zijn 😉

Sandra

Oeeeeh dat ziet er lekker uit! Ik ken MIN12 niet, wij hebben het in Rotterdam (voor zover ik weet) niet. Jammer zo te horen 😉

Bianca

Wat een leuke ijsbak! Oh limonccello, goede keus!

Evey

Jammie!

Merel

Op Vlieland heb je volgens mij ook een winkel van min 12. Heerlijk ijs heb je daar inderdaad!

Svenja

Min 12 heeft inderdaad heerlijke ijsjes en lekker veel verschillende smaken! Maar die van La Venezia vind ik stiekem toch net wak lekkerder!

Die zien er inderdaad uit om uuh.. op te eten 😉 Yum!

iliveformydreams.com

Oh als ik in Lisse een keertje ben ga ik hier zeker eventjes langs. Fijne tip, ziet er lekker uit!

11
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x