Personal

Instagram best nine – Mijn mooiste foto’s van 2018

28 december 2018
Catlins, New Zealand

Tijdens onze reizen maken wij altijd honderden foto’s om de prachtige natuur en leuke steden vast te leggen. Regelmatig zie je zo’n prachtig plaatje voorbij komen op Instagram. In dit blog zie je wat mijn mooiste foto’s van 2018 zijn. Eentje verklap ik al in de header, maar klik vooral door om de rest te bewonderen!

Koh Talu, Thailand

Koh Talu – Thailand > 221 likes

Geinig om mijn allereerste reis buiten Europa terug te zien in mijn mooiste foto’s van 2018! Deze rondreis door Thailand maakte ik met vriendinnen, ik heb Jan vlak na deze reis ontmoet. In 2008 was er nog geen Instagram en dus bedacht ik ergens dit jaar dat ik ook best wel eens een foto van die reis kon posten. En zo belandde het paradijselijke Koh Talu in mijn lijstje met meest gelikete foto’s. Leuk!

Lees ook: Snorkelen in Thailand bij Koh Talu

MonacoMonaco > 227 likes

In de zomer vlogen we naar Nice waar we na een stedentrip een weekje door Zuid-Frankrijk reisden. Als je dan zó dichtbij bent, is een bezoek aan Monaco natuurlijk ook onwijs tof. En dus verkenden we dit bijzondere mini staatje vol dure boten en hoogbouw. Klim een eindje omhoog voor dit geweldige uitzicht vanaf het paleis. Als je daar dan toch bent verken dan ook de knusse straatjes vol leuke winkeltjes. En rij natuurlijk ook een rondje over het F1 circuit!

Lees ook: De leukste bezienswaardigheden in dwergstaatje Monaco

Klammen OostenrijkKlammen – Oostenrijk > 228 likes

Een aantal jaar geleden combineerden wij een stedentrip Praag met een roadtrip Oostenrijk. We klauterden in Oostenrijk door heel wat klammen en kloven, een erg leuke reiservaring! Ik besloot om nu alsnog een foto van mij in een kloof te posten en deze werd erg goed geliket. Leuk! Het doet me beseffen dat ik graag terug ga naar Oostenrijk om er nog veel meer moois te ontdekken!

Lees ook: Kloven ontdekken in Oostenrijk

Westminster Abbey London England

Londen – Engeland > 230 likes

Aan ’t einde van de zomer was ik na 18 jaar (!) terug in Londen. Ik maakte er heel wat foto’s en plaatste er meerdere op Instagram, maar deze foto van Westminster belandde bij mijn mooiste foto’s van 2018. Het geeft goed de pracht en praal van Londen weer. Wat een onwijs leuke stad, ik ga echt snel weer terug voor een fijn weekend Londen!

Lees ook: Budget weekend Londen & Fietsen in Londen

Grand Canyon AmericaGrand Canyon – West-Amerika > 235 likes

Weer een oudje, zelfs nog zonder bril (met lenzen). Deze foto maakte Jan van mij tijdens onze roadtrip West-Amerika in 2011. Het uitzicht op de Grand Canyon is achter mij is indrukwekkend. Ik kwam deze foto tegen toen ik foto’s van deze reis bekeek en vond dat hij een plekje op Instagram verdiende. Grappig genoeg vind je hem nu ook bij mijn mooiste foto’s van 2018 terug!

Lees ook: Roadtrip West-Amerika

Jasper National Park CanadaJasper – West-Canada > 254 likes

De natuurpracht in West-Canada is zo onwijs gaaf! Op deze foto zie je de prachtige bergen met een eeuwig laagje sneeuw, een woeste rivier met een eilandje in het midden en een waterval. Ik blijf er zo van genieten dat je af en toe een foto van deze geweldige reis voorbij ziet komen. Ooit gaan we zeker terug!

Lees ook: Roadtrip West-Canada & Budget camperreis Canada

Catlins, New ZealandThe Calins – Zuidereiland Nieuw-Zeeland > 273 likes

Nog zo’n reis waar ik graag naar terug blik: Nieuw-Zeeland. In 5 weken reden we rond op beide eilanden en genoten optimaal van de ruige natuur. Op het Zuidereiland reden we spontaan naar National Park The Catlins wat een dikke aanrader bleek te zijn. Kijk die knalblauwe zee nou en die ruige rotsen! Wauw!

Lees ook: Route Nieuw-Zeeland – Onze route van 5 weken

Cancan MexicoCancun – Mexico > 274 likes

Op deze foto zie je de beste entree om je roadtrip Mexico te starten. Knalblauw water omringd het schiereiland wat voor Cancun ligt. Geweldig, wat een gaaf uitzicht! Zelf verlieten we de stad meteen om onze reis te starten op het paradijselijke Isla Holbox. Een absolute aanrader!

Lees over mijn avonturen in Mexico

Moraine Lake CanadaMoraine Lake – West-Canada > 284 likes

Tot slot de absolute 1 van 2018: mij bij Moraine Lake in West-Canada. Van dit bergmassief kreeg ik geen genoeg. We hadden echt mazzel na een paar dagen vol regen. Opeens trok de regen weg en dus reden wij naar Moraine Lake en Lake Louise. We hadden deze pareltjes bijna helemaal voor onszelf. Zo onwijs mooi! <3

Lees ook: 7x De mooiste natuur in Alberta

My best nine 2018

Meer jaaroverzichten van 2018:

Wat vind jij van mijn mooiste foto’s van 2018?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Janet | thatonetime

Wat een prachtige foto’s heb je gepost! Ik vind vooral de foto’s van Canada erg gaaf (blijft toch mooi!) en die van Nieuw Zeeland! Ik moet er toch echt een keertje naartoe!

Janet | thatonetime

Dat geloof ik zeker! Staat op het lijstje.. 😉 Ik heb nog helemaal geen reisplannen voor 2019.. Wij hebben net een huis gekocht en krijgen in maart de sleutel. Daar zal voornamelijk de tijd en geld in gaan zitten! 😉

Jenny

Wat een mooie collectie foto’s!

Mijn instagram is in 2018 bijna gestorven. Jammer dat ik geen overzicht als dit kan maken 🙂

Anne - Ditisanne.nl

Mooie foto’s!
Ik maakte pas ook zo’n best nine van mijn foto’s en het frappante is dat er 7 foto’s van mijn wintersportvakantie waren. Om een of andere gekke reden worden die massaal geliked! 🙂

Ann - reisblog wANNderful

Ze zijn weer allemaal prachtig, Marcella! Het is altijd genieten van jouw foto’s!

Wanda

Absoluut een prachtig overzicht! Veel foto’s herken ik natuurlijk ook, en dat geldt ook voor de bijbehorende artikelen! En ja, Morraine Lake… inmiddels voor mij al 20 jaar geleden, maar ik zou er zeker zo weer naar toe terug willen. Echt adembenemend om te zien in het echt.

Saskia

oh man man man, wat een prachtfoto’s!! Vooral die laatste!