Instagram

Mijn 10 populairste foto’s op Instagram #2

24 maart 2017
Top 10 populairste foto's

Ik vind Instagram ontzettend leuk, maar het is ook vluchtig. Als ik nog dolenthousiast ben over die ene te gek gave foto, zijn er intussen al zoveel meer toffe foto’s geplaatst. Ik besloot om mijn populairste foto’s op Instagram opnieuw in de spotlights te zetten. Gewoon omdat ze het waard zijn!

Vorig jaar plaatste ik mijn eerste top 10 met populairste foto’s op Instagram. We waren toen pas een paar maanden terug van onze roadtrip Cuba, en dus stond mijn top 10 vol met de mooiste foto’s van Cuba. Nu ziet het overzicht er heel anders uit!

Amsterdam, NederlandAmsterdam, Nederland – 198 likes

In februari bezochten we de geweldige stad Sevilla, maar vlak voor vertrek doken we nog even Amsterdam in. Natuurlijk vliegen we regelmatig vanaf Schiphol, maar we komen eigenlijk zelden in het centrum. We besloten om de 9 Straatjes te ontdekken, maar ik had veel meer oog voor al die bruggetjes en mooie grachtenpandjes. Met een laagje sneeuw en deze toffe fiets nóg gaver!

Meer mooie foto’s zien? Bekijk mijn fotoverslag van Amsterdam!

British Colombia, CanadaBritish Colombia, West-Canada – 198 likes

Het grappige is dat ik niet meer weet waar in British Colombia deze foto gemaakt is. Tijdens onze camperreis West-Canada zochten een camping, maar vonden er eentje die overvol was. Terwijl Jan op de kaart zocht naar een alternatief, maakte ik even een foto van het mooie landschap. En deze foto is het resultaat! Ik vertelde je onlangs over 7x de mooiste natuur van Alberta, maar natuurlijk laat ik je binnenkort zien dat British Colombia ook geweldig is!

Plaza de la Virgen, ValenciaValencia, Spanje – 203 likes

Ik vertrok met weinig verwachtingen naar Valencia. Ik had foto’s op Instagram gezien van het moderne deel van de stad, maar ik wist niet dat er zoveel moois te vinden is. Zo leuk dat jullie ook dol zijn op dit prachtige plaatje van Plaza de la Virgen! Benieuwd naar de stad? Lees dan over de leukste todo’s in Valencia en bekijk ook mijn filmpje van Valencia!

Vancouver Island, CanadaVancouver Island, West-Canada – 204 likes

Dé verrassing na de imposante Rocky Mountains. Ik dacht dat het niet mooier kon, maar we werden flink verrast toen we onze roadtrip West-Canada afsloten op Vancouver Island. We genoten van het relaxte Tofino waar we gingen fietsen, liepen een stuk van de prachtige Wild Pacific Trail en sloten onze reis af met een magische Whale Watching tour waar we onwijs veel dieren spotten! Maar of het walvissen waren…?

View of Views, Lake MathesonLake Matheson, Nieuw-Zeeland – 209 likes

Dit is de view of views bij Lake Matheson op het Zuidereiland. Wij troffen het, want de reflectie is echt prachtig op de foto! Reizen door Nieuw-Zeeland was tot nu toe wel de gaafste reis die ik gemaakt heb. Ik heb trouwens geen favoriet eiland. Op het Noordereiland vond ik Rotorua, de Coromandel, Tongariro en Cape Reinga erg tof. Op het Zuidereiland genoot ik volop van The Catlins, Milford Sound, Bluff & Slope Point en de Banks Peninsula. Gewoon niet kiezen en beide eilanden ontdekken dus!

Lillooet, CanadaLillooet, West-Canada – 218 likes

Terwijl we onderweg waren naar Horseshoe Bay voor de boottocht naar Vancouver Island kwamen we langs Lillooet. Één blik was genoeg: hier móesten we even stoppen. Wat een geweldig mooi gebied! Jammer dat we op doorreis waren, want hier hadden we vast ook heerlijk kunnen wandelen. Echt eentje om te onthouden, mochten we ooit terug komen in West-Canada!

Catlins, New ZealandThe Catlins, Nieuw-Zeeland – 219 likes

Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland werden we verrast door National Park The Catlins. We hadden er weinig over gelezen, maar hadden al snel door dat we ons hier zeker langer hadden dan een halve dag hadden kunnen vermaken. Bij The Catlins vind je gefossiliseerde bomen, prachtige watervallen, gele stranden en hoge kliffen. Ook zijn er zeldzame hectordolfijnen, pinguïns, robben en zeeleeuwen. Bij Nugget Point had ik me dagenlang kunnen vermaken. Echt, mocht je jouw route over het Zuidereiland aan het uitstippelen zijn: The Catlins moet erbij!

Jasper National Park, CanadaJasper National Park, West-Canada – 219 likes

Dit plaatje maakte ik in Jasper National Park. Waar, dat weet ik niet eens precies. Dat komt grappig genoeg vaker voor in deze top 10! Ook al zagen we onwijs veel moois in Jasper National Park, het park blijft op mijn wishlist. Er zijn nog zoveel plekken die we niet hebben kunnen zien in het immense park! Mijn aanraders zijn een boottocht over Maligne Lake naar het iconische Spirit Island en je moet absoluut lopen door Maligne Canyon.

Chicago, IllinoisNavy Pier, Chicago – 233 likes

Toen we vorig jaar een bijzondere reis door Amerika en Canada maakten, stond Chicago al snel op mijn lijstje. En de derde stad van Amerika stelde zeker niet teleur! Het is een sfeervolle stad met een rivier die door het centrum loopt. Ook de Navy Pier aan Lake Michigan is erg leuk. Wat je moet doen in de stad, dat vertel ik je in mijn artikel 7x doen in Chicago!

Bekijk ook ons filmpje van de roadtrip The Great Lakes!

Leuven, Oude MarktLeuven, België – 236 likes

And the winner is…. Leuven! Deze foto is gemaakt op de Oude Markt met het iconische stadhuis. Ik vond Leuven echt een verrassend leuke stad. Een aanrader als je op zoek bent naar een toffe stedentrip! Wil je meer weten over Leuven? Bekijk mijn fotoblog van Leuven, filmpje van Leuven én lees over het fijne hotel Martin’s Klooster!

Instagram @marcellamolenaar!

Meer mooie foto’s op Instagram zien? Volg mij dan op @marcellamolenaar! Uiteraard kan je nog meer foto’s van onze reizen verwachten. Dit jaar reizen we door Duitsland, Denemarken, IJsland én Zweden!

Bekijk ook mijn 10 populairste foto’s op Instagram van vorig jaar!

Wat vind jij mijn mooiste foto’s op Instagram?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
38 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Prachtige foto’s, dus zeer terecht! Heb je een handige manier om te zien welke foto’s het populairst zijn eigenlijk? Best wel leuk om te zien namelijk. Grappig dat de winnaar uiteindelijk een foto is van iets pal naast de deur! Ik vind vooral je foto’s van Nieuw-Zeeland echt heel mooi.

Amanda

Canada.. ik wordt elke keer zo blij van jouw foto’s die je over Canada plaatst! Ik kan niet wachten tot wij dit jaar daar staan. Zo mooi Marcella. Ik heb heel veel aan jouw artikelen gehad en ik hoop dat je erover blijft posten.

Rowan

Mooie foto’s, de foto van Lake Matheson is mijn favoriet! Prachtig met de besneeuwde bergen op de achtergrond!

Sabine

Heel mooi! Lake Matheson is mijn favoriet, maar ik ben ook fan van de fiets in Amsterdam. Dat plaatje zie ik tegenwoordig in werkelijkheid zo weinig meer (of beter gezegd: niet, haha) dus vind ik altijd leuk!

Sabine

Haha ja Bogotá is een grote fietsstad, maar veel minder dan Amsterdam. Het is veel gevaarlijker, de afstanden zijn veel groter en er zijn niet overal fietspaden. Er wordt wel gefietst dus, maar op veel kleinere schaal. Ikzelf heb niet eens een fiets meer haha

Shirley

Mooie foto’s en een lekker gevarieerde top 10. Van de foto van Valencia krijg ik een vakantiegevoel omdat ik er zelf ook ben geweest vorig jaar!

Daphne | Travelshot.nl

Wat een prachtige uiteenlopende plaatjes ! De foto van Valencia is mijn favoriet en de Chicago pier vind ik ook heel gaaf !

Elisa

Ik vind je foto van Amsterdam zo mooi. Echt een prachtig winters plaatje! Die wint wat mij betreft 🙂

Diana

Zitten echt prachtige foto’s tussen. Zelf vind ik de nummer 10 van ons gezellige Amsterdam – erg spreken en een fijne herinnering geven. En Lake Matheson die reflectie is echt stunning.

Co | Op reis met Co

Stuk voor stuk prachtige plaatjes! Vooral die in Nieuw-Zeeland en Canada, wat is de natuur daar toch mooi 🙂

Mooie top tien! Leuk al die foto’s van prachtige stukken natuur, daar houd ik van 🙂 Die met de weerspiegeling in het water is denk ik mijn favoriet

Mooie lijst! Ik vind nummer 10 in Amsterdam erg mooi geworden. En die van Nieuw-Zeeland is ook echt prachtig, met die besneeuwde bergtoppen!

Eva

Mijn favoriet laat zich, als Belgiëfan, natuurlijk wel raden. De foto van Leuven!

Sanne

Blauw doet het goed 🙂 Mooie pica’s hoor!

Jenny

Wat grappig dat je foto over Leuven zo goed scoort! Ik heb altijd het idee dat steden het juist minder goed doen op IG, maar misschien komt dat gewoon omdat ik andere volgers heb dan jij 🙂

De foto van Lake Matheson, Nieuw-Zeeland is mijn favoriet.

Saskia

Er zitten zeker prachtige foto’s tussen<3

Wanda

Vooral je natuurfoto’s vind ik om van te watertanden!

Kelly

Prachtige foto’s Marcella. Mijn favoriet is Lake Matheson. Wat een plaatje 🙂 .

Trees Rotteveel

Mijn favoriet is British Columbia West Canada…..Nieuw Zeeland is ook erg mooi. Ik wist niet dat het daar zo mooi was. Ik val voor de prachtige natuur…

38
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x