Communicatieadviseur

Marcella, Superkilen Copenhagen

Ik ben vriendelijk, spontaan, nieuwsgierig, sportief, reislustig en leergierig. Ik doe mijn werk als communicatieadviseur goed, met een perfectionistische touch. Uitdagingen ga ik graag aan. Met succes. Ik hou van afwisseling in mijn werkzaamheden als communicatiespecialist. Het brede communicatievak past daardoor uitstekend bij mij, al heb ik ook veel interesse in marketing.

Ik ben een goede teamspeler. Een persoonlijke noot vind ik altijd erg belangrijk. Internet heeft mijn interesse. Ik verdiep me graag in de ontwikkelingen van online- en social media en de effectieve inzet ervan. Schrijven was altijd al favoriet, dus een combi tussen tekst en online is voor mij de perfecte match.

Cape Reinga & Bay of Islands

Communicatieadviseur

Ik werk momenteel als communicatieadviseur bij een gemeente waar ik me bezig hou met het voeren van een brede communicatiecampagne en het creëren van content. Ik heb ervaring kunnen op doen bij verschillende bedrijven in diverse branches. Ook heb ik heb ik veel ervaring met digitale nieuwsbrieven en de effectieve inzet van online- en offline communicatiemiddelen. Mijn werkervaring vanaf 2005 staat op mijn LinkedIn profiel. Interesse in mij als professional? Leuk, dan word ik nieuwsgierig! Je kunt contact met mij zoeken via mijn e-mailadres: marcellamolenaar@gmail.com.

Samenwerken met bedrijven

Uiteraard heb ik ook veel ervaring opgedaan met bloggen. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld: informatief en speels. Ik werk regelmatig samen met hotels, toeristenbureaus of stichtingen die zich bezig houden met het promoten van een regio en webwinkels gericht op travel. Zo schrijf ik reviews over producten, organiseer in winacties of ik schrijf over mijn ervaringen in de mooiste accommodaties. Ook voor een persreis zie ik altijd mogelijkheden.

Kijk eens bij mijn pagina samenwerken neem vooral contact op om een samenwerking te bespreken!

Marcella, Wandeling Radio Kootwijk