Communicatiespecialist zoekt nieuwe uitdaging!

Ik ben vriendelijk, spontaan, nieuwsgierig, sportief, reislustig en leergierig. Ik doe mijn werk goed, met een perfectionistische touch. Uitdagingen ga ik graag aan. Met succes. Ik hou van afwisseling in mijn werkzaamheden als communicatiespecialist. Het brede communicatievak past daardoor uitstekend bij mij, al heb ik ook veel interesse in marketing.

Ik ben een goede teamspeler. Een persoonlijke noot vind ik altijd erg belangrijk. Internet heeft mijn interesse. Ik verdiep me graag in de ontwikkelingen van online- en social media en de effectieve inzet ervan. Schrijven was altijd al favoriet, dus een combi tussen tekst en online is voor mij de perfecte match.

Cape Reinga & Bay of Islands

Communicatiespecialist zoekt nieuwe uitdaging!

Ik werk momenteel als communicatieadviseur bij een gemeente. Vanaf april 2019 ben ik weer op zoek naar een nieuwe baan in de communicatie, marketing en/of content. Ik heb al ervaring kunnen op doen bij verschillende bedrijven in diverse branches. Ik hield me voornamelijk bezig met het beheer van websites en voerde verbeteringen door in structuur en content. Ook heb ik heb ik veel ervaring met digitale nieuwsbrieven en online en offline communicatiemiddelen. Mijn werkervaring vanaf 2005 staat op mijn LinkedIn profiel. Interesse in mij als professional? Leuk, dan word ik nieuwsgierig! Je kunt contact met mij zoeken via mijn e-mailadres: marcellamolenaar@gmail.com.

Samenwerken met bedrijven

Uiteraard heb ik ook veel ervaring opgedaan met bloggen. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld: informatief en speels. Ik werk regelmatig samen met hotels, toeristenbureaus of stichtingen die zich bezig houden met het promoten van een regio en webwinkels gericht op travel. Zo schrijf ik reviews over producten, organiseer in winacties of ik schrijf over mijn ervaringen in de mooiste accommodaties. Ook voor een persreis zie ik altijd mogelijkheden.

Kijk eens bij mijn pagina samenwerken neem vooral contact op om een samenwerking te bespreken!

Marcella, Wandeling Radio Kootwijk