Personal

Luxe thee als verwenmoment

29 januari 2014

Kusmi Tea

Als echte theeleut drink ik liters per dag. Vooral groene thee, maar ook kruidenthee met allerlei smaakjes. Eerst dronk ik vooral Pickwick en Lipton, nu kies ik voor Zonnatura, Marks & Spencer, YogiTea en Pukka. En dan heb ik dus ook Detoxthee, thee met Echinea en relaxthee in mijn kastje. Gekke smaakjes zijn mij dus niet vreemd. Toen een vriendin laatst naar ‘gewone thee’ vroeg, moest ik even zoeken naar mijn doosje zwarte thee met fruitsmaakjes. Zwarte thee zonder smaakjes heb ik al helemaal niet in huis.

Onlangs voegde ik een nieuwe favoriet toe aan mijn lijstje lekkere thee’tjes. Ik mocht van Fonq de Kusmi Tea proberen. Dé thee die ik al een tijdlang wilde drinken omdat ik hem op Instagram had gezien bij iemand die hem in Parijs kocht. Als echte theeleut móest ik ook deze smaak proberen natuurlijk. De ultieme luxe thee voor een fijn verwenmoment.

Ik koos de smaak met citroen en gember, een lekker frisse combinatie. De thee is rijk aan antioxidanten, super gezond dus! Het is overigens losse thee, maar met dat handige theezeefje is dat geen enkel probleem. Ik vind het goede thee met erg veel smaak. Maar een hele pot zal ik er denk ik niet van zetten. Af en toe een flink mok vind ik prima. Dan maak ik er meteen een fijn moment voor mezelf van met een boekje erbij. Heerlijk!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fonq

You Might Also Like

18
Reageer op dit artikel

avatar
11 Reacties
7 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
12 Auteurs van reacties
SasDinaWandaMiekealllovelythingsnl Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anne
Reiziger
Anne

Oh, lijkt meest een bijzondere combinatie! Ik ben ook gek op thee met veel smaakjes 🙂

nandasdaily
Reiziger

Oh! Ik ben zo benieuwd hoe het smaakt! In Parijs heb ik het in de Lafayette gezien , zo mooi!

Petra
Reiziger
Petra

Ik ben ook zo gek op speciale thee. Hier in huis is de regel: manlief drinkt dure Nespresso, dus ik mag ook luxe, dure thee 😉 Deze heeft ook al een mooie verpakking zeg! Fijn dat je hem voor Fonq mocht uitproberen 🙂

Anne Pleun
Reiziger
Anne Pleun

Oh man, kusmi thee is zo fijn! Laatst kocht ik zo’n klein doosje daar van, maar dat vliegt er ook doorheen zeg 😉 Ik vind het ook echt zo’n ritueel, die thee in een filtertje doen, bijhouden hoe lang het moet trekken en dan langzaam opdrinken. Fijne rustmomenten zijn dat altijd.

Lisa Niehoff
Reiziger
Lisa Niehoff

Blog over thee en ik luister…. Krijg echt dorst van deze blog. Als ik thuis werk, zet ik ook altijd een grote thermoskan klaar met heet water, zodat ik de gehele dag door kan drinken hier. Ook erg herkenbaar van de zwarte thee. Wie drinkt dat nog? Ken je trouwens Theeduif? Echt een leuk cadeautje om te krijgen en de thee die zij gebruiken is ook heerlijk.

Anouk
Reiziger

Luxe thee is zeker een verwennerij. Kan er ook zo van genieten! Ik neem nu trouwens een grote mok. Lezen over thee zet aan tot het drinken van, haha.

alllovelythingsnl
Reiziger

Klinkt heerlijk! We moeten het onszelf ook gewoon gunnen om af en toe een keer extra te verwennen. Waarom niet?

Mieke
Reiziger

Deze van Kusmi vind ik ook erg lekker. Zelf drink ik ook bijna alleen maar groene thee of andere kruidenthee. Hmmm… Inderdaad met een goed boek of fijn blad erbij. 🙂

Wanda
Reiziger

Deze ken ik nog niet maar wil ik zeker nog eens gaan proberen! Ik was altijd al van de groene thee maar de laatste tijd ook steeds meer van de losse thee, vooral sinds ik in Duitsland een paar leuke theezaakjes heb ontdekt…

Dina
Reiziger
Dina

Deze thee heb ik nog nooit geprobeerd. Ik vind yogitea, english teashop en clipper ook fijne theetjes.

Sas
Reiziger

Oh bedankt voor de tip.
Ik heb nog niet genoeg thee :’)