Personal

It’s my birthday – Ask me anything!

4 november 2016
Marcella, Horseshoe Falls

4 november is al 34 jaar mijn dag. Vorig jaar nodigde ik je uit om mij een verjaardagsvraag te stellen. Ik kreeg een hele reeks toffe vragen binnen waar ik uiteraard ook antwoord op gaf. Veel leuker dan alleen een ‘gefeliciteerd’! Dit jaar doe ik dus ook weer een ask me anything. Verras me!

New York State, Marcella

Get to know me!

Volgens mij weet je intussen al best veel van mij, met de Kort maar krachtig-tag, 10 feitjes over mezelf en natuurlijk mijn voorstelpagina. Toch kan ik me voorstellen dat je gewoon nieuwsgierig bent. Grijp je kans en stel mij de vraag (of vragen) waar je altijd al benieuwd naar was. Wees origineel! Ik zal alle vragen beantwoorden, mits ze niet heel raar zijn 😉 Oh, en als je heel nieuwsgierig bent, dan kan je al mijn antwoorden op de vragen van vorig jaar ook nog even lezen. Ik heb ze opgesplitst in ‘personal’ en ‘travel’. Ik kijk uit naar alle vragen!

Antwoorden van vorig jaar:

Groetjes uit Noord-Ierland!

Ik vier mijn verjaardag dit jaar voor ’t eerst niet in Nederland, maar in Noord-Ierland! Een heel nieuwe ervaring, superleuk! Over al onze avonturen vertel ik je zodra ik weer thuis ben. Intussen hou ik je op de hoogte via Instagram. Stay tuned!

Ask me anything, ik ben benieuwd!

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ilona

Stel je zou 6 maanden onafgebroken kunnen rondreizen. Bij welk land in het buitenland begint je reis en bij welk buitenlands land eindigt het?

Van harte gefeliciteerd 🎉😃

Sabine

Meid van harte gefeliciteerd! Wat zal jij het heerlijk hebben in Noord Ierland! Ik heb wel een vraag: wat is volgens jou de perfecte bestemming voor een korte (en goedkope) huwelijksreis? 😁😉

Joyce rdt

Gefeliciteerd!! Liefs.x

Amanda

Hoi Marcella, ik zie jou als een echte Canada expert en gebruik je artikelen als voorbereiding voor onze reis naar Canada die we hopelijk volgend jaar of het jaar daarop gaan maken. Je zou me er heel erg mee helpen door de totale kosten voor West-Canada te delen. Ik zag al cijfers in een artikel over de vliegticket, benzine etc. maar geen eten en eventuele andere kosten. Als ik op internet buitenlandse blog lees denk ik al gauw al € 10.000 voor 2 personen voor 3 weken, maar misschien is dit wel veel minder en kunnen wij misschien al eerder… Lees verder »

Tamara TS

Van harte gefeliciteerd!!!

Shamira | Kompas24

Gefeliciteerd!

Josanne - reisbloggers

Gefeliciteerd!
Fijne dag in Ierland!!

Elise

Alsnog van harte gefeliciteerd. Leuke plek om jarig te zijn lijkt me zo 😉 Veel plezier

Rowan

Van harte gefeliciteerd!! Ik ben benieuwd naar alle vragen en antwoorden!

Angela

Alsnog van harte meid! Mijn vraag aan jou is: (of eigenlijk heb ik er twee, hahaha) stel dat je in 2017 een wereldreis zou mogen maken. Geld is geen probleem. Hoe lang zou je gaan en welke landen zou je bezoeken?

Stéphanie

Oké, ik heb een hele specifieke vraag aan jou.. twee eigenlijk. Wanneer ga je eens naar Frankrijk? En welk gebied zou je dan willen bezoeken? 😉 Nogmaals gefeliciteerd, ik zag dat jullie onwijs aan het genieten waren in Ierland. Helemaal top!

Jessica

Misschien ietwat laat, maaaaar hier komen ze:
Travel : in welk land zou je absoluut niet willen reizen?
Personal: denk je dat je ooit ergens anders gaat wonen, en zo ja: waar zou je dan graag naartoe willen verhuizen?
Personal/Travel: zou je ooit een langere reis (minimaal een aantal weken) in je eentje willen maken en zo ja: waar zou je dan naartoe willen gaan/zo nee: waarom niet?

Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad in het buitenland! 🙂

Co

Oeh, helemaal je verjaardag gemist, wat slecht. Van harte gefeliciteerd nog! En ben erg benieuwd naar je verhalen uit Ierland, de foto’s zagen er in ieder geval heel gaaf uit!

19
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x