Instagram Tag-lijstjes

Instagram Tag

18 februari 2015
Instagram tag

Danielle van Culturalize keek eind december terug met de Instagram tag. In haar update van 10 februari las ik dat 83 bloggers de tag overgenomen hebben. Erg leuk om deze op mijn favoriete blogs te zien & lezen! Nu is het de beurt aan mij, dus ik neem jullie mee terug in de tijd met mijn foto’s van Instagram!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Toen ik vanochtend op weg was naar het station móest ik even afstappen en een foto maken van de bijzonder mooi gekleurde lucht. De bomen op de voorgrond maken het een prachtig plaatje. Heerlijk trouwens, dat het alweer zo licht is ’s ochtends!

Leeuwarden

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
148 weken geleden (bijna 3 jaar!) plaatste ik dit plaatje van Puma en Cheetah. Een lekkere wazige foto, ik was toen nog niet zo goed in foto’s maken, haha. Een schattige foto is het wel. Ik plaatste mijn foto’s in die tijd met zo’n donkere zwarte rand. Ik vind ze nu afschuwelijk donker…

Puma en Cheetah

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Deze foto is ook een oudje van een aantal jaar geleden. Ik was naar de kapper geweest en maakte bij toeval deze onwijs leuke foto. Het is een tijdlang mijn profielfoto op social media geweest en ik vind hem nu nog erg leuk.

Marcella

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Vooral de foto’s van onze reis door Nieuw-Zeeland doen het erg goed. Vorig jaar waren we as we speak in Nieuw-Zeeland, dus ik heb momenteel last van heimwee. De onderstaande foto maakten we onderweg, bij de Haast pass. Een prachtige plekje!

Haast pass, New Zealand

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Dat is zeker weten deze ijscoupe die ik in Monschau at! Omdat ik weinig vlees eet, was het wat zoeken naar een geschikt diner. Uiteindelijk had ik slechts een pannenkoekje, dus de ijscoupe kwam dan ook goed van pas!

Ijscoupe, Monschau

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Mijn foto’s van Nieuw-Zeeland doen het goed op Instagram. Groot gelijk ook. De onderstaande foto is van de zonsondergang bij lake Rotorua. Hier aten we (alweer!) een ijsje met uitzicht op dit prachtige kleurenspektakel. Wauww!

Lake Rotorua
Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Ik plaats gewoon twee foto’s, ik heb tenslotte twee katjes. Het halfje Cheetah maakte ik een aantal weken geleden. Mooi lucky shot. De foto van Puma in het gras is mijn lievelingsfoto van haar. Omdat ze zwart is, komt ze helaas vaak slecht uit op foto’s. Maar op het knalgroene gras zie je haar juist enorm goed.

Cheetah

(null)

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruikte jarenlang een standaard filter, hij heette Valencia. Intussen gebruik ik nu alweer een half jaartje geen filter meer. Ik maak de foto helderder of juist donkerder, stel de warmte bij en gooi het contrast iets omhoog. Of ik doe helemaal niets, zoals bij de bovenstaande zonsopkomst en de meeste foto’s van Nieuw-Zeeland. Ook zonder filter al supermooi! Ik maak overigens alle foto’s met mijn iPhone, er komt geen hippe spiegelreflex aan te pas.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Ik gebruik een hoop hashtags voor onder andere mijn reisfoto’s, maar ik heb twee zelfbedachte tags in gebruik. Ik orden alle foto’s van Puma en Cheetah onder de hashtag #pumaencheetah Ook de foto’s van mijn man komen daardoor in het overzicht. Cheetah wint het in dit overzicht, Puma komt helaas niet altijd mooi op de foto met haar zwarte vachtje. De foto’s van onze reizen zet ik bij elkaar onder de hashtag #travelmars Erg leuk om op een regenachtige even doorheen te kijken!

Kom mij volgen op Instagram!

You Might Also Like

28
Reageer op dit artikel

avatar
15 Reacties
13 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
16 Auteurs van reacties
DanielleSaskiaSasWandaLeon Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
karlijntravels
Reiziger

Wauw, die foto van vanochtend! Hier was het erg mistig, en nog steeds. Gave foto’s, leuk om deze tag te lezen!

Sheelagh
Reiziger

Blijft een leuke tag, liefde voor Instagram! Krijg helemaal zin in ijs nu 🙂

mvanwoesik
Reiziger
mvanwoesik

Oeh, Valencia is ook bij mij (nog steeds) favoriet 🙂 Mooie foto’s, hoor! En super slim om zelf een hashtag te bedenken zodat al je foto’s bij elkaar blijven 🙂

Simone | Paper Travels
Reiziger

Wat een leuke foto’s! Grappig ook om terug te kijken. Eigenlijk doe ik dat te weinig.Heb zelfs nog eens gedacht om een boekje te printen van alle instagrammetjes van de afgelopen jaren. Is op zich wel grappig misschien… En ja kattenfoto’s doen het altijd goed bij mij hoor!

Kimber
Reiziger

Wat een schattige katten heb je! Huisdieren zijn altijd zo’n fijne modellen he? Leuk overzicht, Marcella.

Natasja
Reiziger
Natasja

Cuties ook, die katjes van jou! Ik heb dus twee zwarte (vooruit, met witte befjes en pootjes) katten en herken het foto’probleem’ helemaal! Leuk om terug te scrollen door je Instagram tijdline!

Jenn
Reiziger

Leuke foto’s!

Mieke
Reiziger

Leuke tag is dit. Ik vulde hem ook al eens in.
Instagram is ook zo’n fijne app! En ik volg je daar ook graag!

Daphne | LiveTheLifeYouLove
Reiziger

Oh wauw, die foto van vanochtend!! En onze katjes lijken echt zo op elkaar 😉

Danielle Lakeman (@daniellelakeman)
Reiziger

Whieeeeee leuk!! Ik voeg je toe aan DE lijst! 😉

Leon
Reiziger

Zeker een goede tag is dit, thanks voor het delen. 🙂

Wanda
Reiziger

Leuk om te lezen! Ik heb hem nog steeds ergens in mijn conceptenlijst staan, misschien toch maar eens even voor gaan zitten…

Sas
Reiziger

Ik vind je foto’s altijd een feestje om maar te kijken dus echt een toffe tag om te zien bij je! Leuke invulling heb je gegeven.

Saskia
Reiziger
Saskia

Blijft een leuke tag! En die foto van vraag 1, superrrr. Zonsopkomsten zijn zó mooi!
Poezies blijven ook altijd favoriet 🙂 bij velen…

Danielle
Reiziger

Hi Marcella! Kwam via Google jouw ingevulde tag weer tegen… en het leek mij leuk om hem in 2017 weer nieuw leven in te blazen. Vind je het leuk om weer mee te doen? Je kunt de vragen vinden op mijn blog!