Instagram

Instagram pareltjes – My best nine of 2016

31 december 2016
View of views, Lake Matheson, New Zealand

Op de laatste dag van 2016 is het tijd om nog een keer terug te kijken. Dit keer naar my best nine, mijn mooiste foto’s op Instagram. Het is een rijtje vol geweldige bestemmingen geworden, superleuk! Kijk je met mij mee?

Best nine of 2016
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Tijdens onze roadtrip door Amerika & Canada brachten we bezoek aan Chicago. We startten met de spiegelende Cloud Gate, doen we River Walk en lunchen op de Navy Pier. Vanaf de Navy Pier heb je een geweldig uitzicht op de stad, en daar maakte ik deze foto dan ook. We sluiten de dag af met een honkbalwedstrijd. Helaas verliezen de Chicago Cubs, maar de sfeer blijft goed.

Lillooet, Canada

Lillooet, Britisch Colombia, Canada

Ik plaats op Instagram af en toe foto’s van reizen we al eerder gemaakt hebben. Onderweg naar Vancouver Island komen we dit pareltje tegen. Daar wil ik natuurlijk graag een foto van maken. Als je heel goed kijkt, zie je uiterst rechts langs de bergwand een treinspoor. Dat moet een geweldige treinrit zijn!

Meer weten over onze camperreis door Canada? Bekijk onze route!

View of views, Lake Matheson, New Zealand

Lake Matheson, New Zealand

In Nieuw-Zeeland waren we drie jaar geleden, en het blijft een fascinerend idee dat we rondliepen aan de andere kant van de wereldbol. Lake Matheson vind je bij de Franz Josef Glacier. Hier vloog Jan met een helicopter de gletsjer op, en liep met korte broek in de sneeuw. Bizar!

Fathom Five, Canada

Fathom Five National Marine Park

Op de Bruce Peninsula in Canada vonden we Fathom Five National Marine Park. Hier was het water zo helder dat het leek alsof we in een tropisch land liepen. Het was echter gewoon in Ontario, Canada. Leuk, hoe verrassend een land kan zijn!

Kensington Market, Toronto

Kensington Market, Toronto

Toronto is een ontzettend leuke stad. We begonnen er onze roadtrip Amerika & Canada, en eindigden met een paar dagen sightseeing. In de wijk Kensington Market ontbeten we bij een leuk zaakje én spotte ik deze straat vol groente en fruit. Het geeft een leuk sfeervol beeld van deze toffe wijk.

Niagara Falls, Canada

Niagara Falls, Canada

Bij Niagara Falls waren we jaren geleden tijdens onze roadtrip Oost-Canada. Toch vond ik het leuker dan verwacht om er terug te komen. We genoten volop van het watergeweld! We bekeken de watervallen vanuit alle kanten, en maakten daar een tof filmpje van. Ook gingen we op dat bootje wat je linksonder op de foto ziet. Supertof!

Lees ook mijn artikel 7x doen bij de Niagara Falls, er is zoveel leuks te doen!

Haast Pass, New Zealand

Haast Pass, New Zealand

Nog een stukje Nieuw-Zeeland. We reden vanuit de Frans Josef Glacier naar Te Anau (uitvalsbasis voor Milford Sound) via de Haast Pass. Wat een pareltje! Ondanks dat we onder tijdsdruk stonden vanwege het sluiten van de weg, hebben we wel een paar keer gestopt voor wat foto’s. Het is er simpelweg té mooi.

Maria la Gorda, Cuba

VIDEO – roadtrip Cuba

Maria la Gorda, Cuba

Ik ben gek op zonsondergangen, en dus vond ik het geweldig dat we een heel mooie troffen bij Maria la Gorda in Cuba. Die kleuren en de palmboom: wauw! We snorkelden ook bij Maria la Gorda, wat een prachtig gebied! Neem het zeker mee in je rondreis door Cuba!

Autumn Nortern Ireland

Herfst in Noord-Ierland

Herfst in Noord-Ierland

Mijn verjaardag vierde ik dit jaar in Noord-Ierland. Voor ’t eerst was ik op mijn verjaardag niet thuis. We genoten volop van de herfst in Noord-Ierland, de ruige kustlijn en de Giant’s Causeway. Echt een tof land, waar ik over een aantal jaar zéker nog eens naar terug wil!

Volg je mij al op Instagram @ MarcellaMolenaar? Wees welkom!

Meer jaaroverzichten van 2016:

Welke foto van ‘my best nine’ vind jij ’t mooiste?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel

Prachtige foto’s Marcella! Mijn favoriet is die van de Niagara Falls, de zonsondergang in Maria la Gorda is een goede tweede. Fijne jaarwisseling en alle goeds gewenst voor een mooi 2017!

Bianca

Echt prachtige foto’s! Je hebt een heerlijk reisjaar achter de rug. Ik ben erg benieuwd naar je bestemmingen in het komende jaar. De foto’s van de ardennen vond ik ook erg mooi. Maar dat was te kort om in de top 9 te komen denk ik ;-).

Rowan

Echt een hele mooie selectie! Lekker veel natuurfoto’s, daar hou ik van! Alvast een fijne jaarwisseling en op naar een mooi en reislustig 2017! 😉

Shirley

Wat is het een mooie collage. Alle foto’s zijn mooi en ze matchen ook nog goed bij elkaar. Als ik moet kiezen vind ik de foto van de Niagara Falls het gaafst! Heb je het gevoel dat de foto’s een beetje een weerspiegeling zijn van je (reis)jaar?

Joyce rdt

Wat een prachtige foto’s en bestemmingen, zoooo mooi! Liefs.x

Marlous

Ah heerlijk, die jaaroverzichten! Ik heb net ook even je ‘reisjaar’ post bekeken, en wow – wat heb jij veel gereisd! Heel erg tof! De dolomieten staan ook nog op mijn lijstje sinds mijn moeder daar eens is geweest en mij haar foto’s liet zien. Het leek wel Nieuw-Zeeland (of ja, zoals ik het ken uit de LOTR films enzo), zo’n prachtige natuur daar! En dan nog relatief dichtbij.

Ik wens je een gelukkig nieuwjaar met heel veel nieuwe leuke tripjes!

Wanda

Wat een hoop mooie foto’s en dat maakt het kiezen wel heel erg lastig hoor! Ik denk dat ik dan uiteindelijk voor de Niagara Falls ga, dat watergeweld en die prachtige blauwe lucht maakt het voor mij een perfecte foto!

Sanne

Gelukkig nieuwjaar! En wow, wat heb je veel mooie reizen gemaakt het afgelopen jaar 🙂

Kim

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt Marcella. Binnenkort weer even bijkletsen? Ben benieuwd naar jullie verhalen 🙂

Sheila

Heerlijke foto’s van fijne bestemmingen zitten er tussen!

Marlies

Prachtige foto’s! Geen wonder dat je het beste nine waren 😉
Het is moeilijk te kiezen welke ik de mooiste vind maar ik denk dat ik voor Lake Matheson, New Zealand ga. Ik ben hier toen ook geweest maar bij ons was het bewolkt/mistig!
Gelukkig nieuwjaar Marcella! Dat 2017 even mooi mag zijn 🙂

Prachtige foto’s! De mooiste uitkiezen is praktisch onmogelijk. Lekker veel natuurfoto’s zitten er tussen, daar houd ik van en die vind ik eigenlijk ook altijd het mooiste

22
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x