Instagram

Instagram pareltjes #8 – In en om Groningen

6 september 2015

Ik vind Instagram erg leuk, maar het is ook vluchtig. Als ik nog dolenthousiast ben over die ene te gek gave foto, zijn er intussen al zoveel meer foto’s geplaatst. Ik besloot om af en toe wat pareltjes op mijn blog in de spotlight te zetten. Gewoon omdat ze het waard zijn.

In mijn vorige blog met Instagram pareltjes deelde ik de mooiste foto’s van onze camperreis door Canada. Dit keer staan er vooral foto’s centraal uit de provincie Groningen. Ik woon nu bijna een half jaar in Groningen, een eerbetoon aan mijn nieuwe woonplaats en provincie.

Ik plaats regelmatig een foto op Instagram, van de mooie reizen die we maken, maar ook van mijn dagelijks leven. Als je nieuwsgierig bent geworden, kom me dan volgen op Instagram! Binnenkort kan je op Instagram foto’s van Polen en Noorwegen verwachten!

Sauwerd, Groningen

Ik hou van dit soort fijne fietspaadjes! <3

Punt van Reide, Groningen

Samen met onze nichtjes keken we bij het Punt van Reide naar de zeehondjes!

Groningen

Dit is mijn uitzicht vanuit de woonkamer. Niet verkeerd!

Prinsentuin, Groningen

In het centrum van Groningen vind je de Prinsentuin. Het is er prachtig!

Paterswoldsemeer, Groningen

De prachtigste plek voor een geweldige zonsondergang <3

Zonsondergang Groningen

Ik werk op een industrieterrein, maar ook daar kom ik wel eens wat moois tegen!

You Might Also Like

17
Reageer op dit artikel

avatar
9 Reacties
8 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
10 Auteurs van reacties
VincentMarcellaJose l Gezond op Slippersivonne calisMarijke Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Daphne | Travelshot.nl
Reiziger

Leuke plaatjes ! Dat uitzicht zou ik ook wel vanuit mijn woonkamer willen hebben 🙂 !

jeapiebel
Reiziger
jeapiebel

Inderdaad wat een plaatje, heel mooi!

Sandra
Reiziger
Sandra

Stuk voor stuk weer mooie foto’s Marcella!

Sabine
Reiziger

Prachtige foto’s! Ik heb geen Instagram dus leuk dat je ook een paar mooie hier deelt!

Wanda
Reiziger

Inderdaad jammer dat IG zo vluchtig kan zijn maar op deze manier krijgen ze toch weer dat beetje extra aandacht dat je foto’s verdienen! Ik moet tot mijn schaamte wel bekennen dat we dus totaal niet meer bij de zeehonden zijn wezen kijken, te druk met andere dingen en gewoon compleet vergeten! Vandaag was de laatste dag dat het nog kon dus dat wordt wachten tot volgend jaar!

Marijke
Reiziger

Ooh, weer zo genieten van prachtig Groningen en omgeving! Ik blijf het een wondermooie regio vinden. Het noorden van Nederland heeft ons zo positief verrast 😉

ivonne calis
Reiziger

Mooi om zo de foto’s eens wat meer in het zonnetje te zetten. Ik zit nog niet zo lang op Instagram, maar net als bij ieder ander social media vliegen de nieuwe dingen je om de oren. Groningen ziet er steeds beter uit, kom het binnenkort graag eens van dichtbij bekijken!

Jose l Gezond op Slippers
Reiziger
Jose l Gezond op Slippers

Hele mooie foto’s! Ik heb geen instragram dus erg leuk om zo toch de mooie foto’s te zien!

Vincent
Reiziger

Ik vind Instagram echt geweldig. Vooral omdat je door de hashtags soms uren door mooie foto’s kan bladeren. Vanuit het perspectief van een blogger snap ik wel weer dat het jammer is dat je briljante foto bijna alweer uit beeld is als je hem geplaatst hebt.