Amerika Canada

Instagram pareltjes – Amerika & Canada

12 oktober 2016
Instagram pareltjes Amerika en Canada

Ik vind Instagram ontzettend leuk, maar het is ook vluchtig. Als ik nog dolenthousiast ben over die ene te gek gave foto, zijn er intussen al zoveel meer toffe foto’s geplaatst. Ik deel m’n favoriete foto’s van onze te gekke roadtrip door Amerika & Canada!

Toronto, Canada

Toronto vanaf Toronto Island

Een mooi doorkijkje vanaf een parkje op Toronto Island gaf me dit lucky shot op de skyline van Toronto. De schittering van de CN Tower maakt het plaatje compleet. Wauwww!

Lees ook mijn City Guide Toronto!

Grotto, Bruce Peninsula, Canada

Bruce Peninsula, Canada

Een heus paradijsje in Canada. Dit schiereiland ligt vol mooie natuur, het is er werkelijk prachtig! We moesten het met een aardige groep toeristen delen, maar met wat geklim kwamen we toch op plekken die nog lekker rustig waren. Jammer dat we er maar een ochtend en middag op ontdekking waren, en toen door moesten naar Toronto. Ik had er graag urenlang willen wandelen.

Lake Michigan

Lake Michigan

Stranden met fonkelend water aan de rand van een meer? Bij Lake Michigan schoot ik dit fotogenieke plaatje. Ik had er wel de hele dag kunnen blijven!

Arch Rock, Mackinac Island

Arch Rock, Mackinac Island, Michigan

Heb jij wel eens van Mackinac Island gehoord? Ik ga je er binnenkort álles over vertellen, want er is zoveel leuks daar! Zoals de Arch Rock, met een geweldig zicht op de kustlijn met prachtig helderblauw water. Bijna tropisch, maar toch echt te vinden in het noorden van Amerika!

Roads, Ontario, Canada

Endless roads in Canada

Indiana, Pennsylvania en Illinois zijn voorzien van vele landbouwvelden. Bovenin Michigan werd de natuur ruiger, en rijden op Manitoulin Island in Canada was ultiem genieten. Het was dat we de ferry moesten halen, anders waren we continue gestopt om te genieten. Geweldig gewoon!

Marcella, Route 66

Route 66

We reden een flink eind om zodat we naar Chicago over de Route 66 konden rijden. En tsja, dan moet je even poseren met zo’n bord natuurlijk 😉 Van de Route 66 zie je in Illinois niet veel meer dan een stukje oude vervallen weg met af en toe een bord of teken op de weg. Mooi is het er zeker, toeristisch niet. Tijdens onze roadtrip West-Amerika kwamen we nog veel meer resten van de Route 66 tegen.

Chicago

Chicago

De derde stad van Amerika in grootte (na New York & Los Angelos), de allermooiste wat mij betreft. Je vindt in Chicago veel water, en dat maakt de stad heel sfeervol. Je kunt er langs de rivier wandelen en dan kom je uit bij Lake Michigan en de Navy Pier. Ja, ik heb er absoluut een nieuwe favoriete stad bij!

Bean, Chicago

The Bean

Natuurlijk hebben we de Bean oftewel Cloud Gate in het Millennium Park ook even bewonderd. Wat een apart ding, zo’n enorm spiegelend object. Het bleek best lastig om een mooie foto te maken van zowel de weerspiegeling als de voorgrond. Ach, deze is best goed gelukt toch?

Chicago, Illinois

Chicago

Ook jullie zijn fan van Chicago want deze foto scoorde op Instagram mijn meeste likes ‘ever’! Ik heb een nieuw topper. Ik maakte ‘m vanaf de Navy Pier, waar je winkeltjes, restaurants en een mini pretpark vindt. Maar uiteraard kan niks op tegen het geweldige uitzicht op de stad!

Tunnel of Trees, Michigan

Tunnel of trees, Michigan

Highway 191 in Michigan biedt je de mooiste route van Michigan, misschien wel van heel Amerika. De herfstkleuren waren nog niet zo aanwezig, maar toch was deze route echt helemaal geweldig. Met hier en daar een doorkijkje naar het schitterende Lake Michigan wat het helemaal perfect maakt.

Niagara Falls, Canada

Niagara Falls, Canada

Hét watergeweld waar ik vele tientallen foto’s van maakte. Ik zal er nog wel meer van op Instagram plaatsen, maar dit is wel één van de mooiste foto’s van de Horseshoe Falls, aan de Canadese kant. Op dat bootje zaten wij een aantal uren later ook. Kletsnat kwamen we eraf, maar dolgelukkig. Wat was dat gaaf!

Marcella, Niagara Falls

Selfie @ Niagara Falls

Een selfie-queen ben ik zeker niet, dus het is wonderlijk dat deze foto zo leuk geworden is. Dus ja, dan krijgt ie ook een mooi plekje bij mijn Instagram pareltjes 😉

Instagram @marcellamolenaar!

Meer mooie foto’s zien? Volg mij dan op @marcellamolenaar! Uiteraard kan je nog meer foto’s van onze reis door Amerika & Canada verwachten, maar binnenkort ook van Noord-Ierland en de Ardennen. Stay tuned!

Meer over Amerika & Canada!

Welke foto vind jij ‘t allermooiste?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Natasja - Watzijzegt

Mooie foto’s hoor Marcella! Ik vind vooral je Chicago foto’s en de tunnel of trees tof!

Natasja - Watzijzegt

Ga ik zeker onthouden! Eerst San Diego op de planning en de eerstvolgende verre reis richting een ander continent 😀

Shirley

Wauw! Ik vind de foto van Bruce Peninsula erg mooi en Chicago ziet er ook uit als een hele mooie stad (en/of jij kunt gewoon heel goed foto’s maken ;-)) Volgens mij hebben jullie een hele mooie en gevarieerde reis gemaakt.

Zulke gave foto’s! Ik vind the bean zo tof en Niagara Falls! En de skyline van Chicago en het route 66 bord! Oooh allemaal haha! 😀

Sabine

Wat mooi Lake Michigan!!! En de watervallen: die wil ik ook zeker een keer zien. Prachtige foto’s weer!

Rebecca

Wauw heel gaaf om zo’n reis te maken! En Chicago ziet er inderdaad heel fijn uit! (:

Co

Prachtige foto’s weer! Vooral die van de Niagara Falls is supermooi 🙂

Angela

Wauw, mooie foto’s! Ik ben vooral fan van de foto van de Tunnel of Trees in Michigan. Die zou ik wel in de herfst willen bezoeken, maar dan moet ik meer in oktober/november gaan, hoor ik al! 😉

Maudgeniet.nl

Ik had je foto’s allemaal al gezien op Instagram, zo leuk!

Johan

Prachtige foto’s Marcella en lekker leesbare verhalen erbij.
Heel mooi!

Daphne | Travelshot.nl

Mooie foto’s ! De foto van Chicago en de Nigeria Waterfalls vind ik heel bijzonder !

Josanne - Reisbloggers

Wauw wat een prachtige foto’s weer!

Wanda

Dan ga ik voor je foto van Lake Michigan!

Saskia

Och. Ik snap je titel helemaal<3 Echt PARELTJES!

28
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x