Groningen

Instagram pareltjes – Zonsondergangen in Groningen

14 september 2016
Zonsondergang Groningen

Ik vind Instagram ontzettend leuk, maar het is ook vluchtig. Als ik nog dolenthousiast ben over die ene te gek gave foto, zijn er intussen al zoveel meer toffe foto’s geplaatst. Ik besloot om af en toe wat Instagram pareltjes op mijn blog in de spotlight te zetten. Gewoon omdat ze het waard zijn. Met dit keer m’n favoriete zonsondergangen in Groningen!

Zonsondergang Groningen Zonsondergang Groningen Zonsondergang Groningen Zonsondergang Groningen

Mijn mooiste zonsondergangen in Groningen

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik ontzettend hou van zonsondergangen. Ik ben gek op die gekleurde luchten met mooie wolken. Regelmatig ren ik ’s avonds naar buiten om een fotootje te maken. En ja, daar heb ik intussen zelfs mijn favoriete plekje voor. Ik woon aan de rand van de stad, en just around the corner vind je een weiland waar je een prachtige foto kunt maken zónder gebouwen. Met een beetje mazzel loopt er wel eens een koe in de wei die mijn foto nog meer bijzonder maakt. Win-win!

Instagram @marcellamolenaar

In dit artikel vind je m’n mooie zonsondergangen in Groningen. Gemaakt vanaf mijn favoriete plek, met slechts één uitzondering, maar ik vind dat die foto er ook gewoon bij hoort. Binnenkort kan je op Instagram foto’s verwachten van onze bijzondere reis door Amerika & Canada! Benieuwd naar nog meer Instagram pareltjes? Volg mij dan op @marcellamolenaar!

Meer over Groningen!

Welke foto vind jij ‘t allermooiste?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Zonsondergang Groningen Zonsondergang Groningen Zonsondergang Groningen Zonsondergang Groningen

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Diana | Stripe Away

Wauw weer prachtige foto’s toch springt voor mij de eerste foto eruit met de roze gloed.

Elisa | lies rond de wereld

Dat zijn weer een hoop mooie foto’s Marcella! Je maakt het moeilijk om te kiezen, maar als het echt moet kies ik voor de laatste. Die kleuren, wauw!

Sabine

Wauw prachtig! Zonsondergangen zijn ook zo mooi om naar te kijken en te genieten. Ik vind die met de koeien het mooiste, maar eigenlijk allemaal haha 🙂

Sandra

Wauwie, de eerste rode zonsondergang is prachtig! Ik ben ook echt gek op het fotograferen van zo’n prachtig verschijnsel. Ik woon aan de kust en geniet bijna elke dag van de zonsondergang! Blijft mooi en verveelt niet. 🙂

ivonne

Ik ben ook gek op zonsondergangen. Zonsopgangen vind ik ook prachtig maar dat vroege opstaan hè 😉. Ik vind die met de koeien wel erg gaaf!

Kim

Prachtig! Ze zijn ook allemaal weer zo verschillend, grappig.

Co

Supermooi! En zo lekker herkenbaar Gronings 🙂

14
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x