Noord-Amerika Roadtrips

Het verhaal achter de energieke foto

6 december 2013
Marcella in Amerika

Vorige week plaatste ik in mijn tweede thankful lijstje deze foto van mij, rennend door de branding in Amerika. Ik kreeg er erg lieve en mooie reacties op. Volgens Mieke geeft de foto mijn positivisme goed weer, een mooie energieke foto. Wanda deed er nog een schepje bovenop met mijn levenslust en kracht. Ik bloosde ervan.

Maar eigenlijk zit er nog een mooi verhaal aan deze foto. In onze laatste week van de maand Amerika werden we beroofd van beide portemonnees, mijn smartphone, camera en een gloednieuwe iPod. Ik heb nooit meer zo hard geschreeuwd als toen, ik was compleet van slag daar ver weg van ons veilige huis. Toch werden we al snel praktisch en regelden een nieuwe auto en noodgeld. Het hotel gaf ons een nieuwe kamer en $ 100 zakgeld. Dat gebaar vergeet ik nooit weer.

Toen we een paar dagen later onderweg waren naar San Francisco reden we over de Highway 1. We hadden tot diep in de nacht moeten wachten op ons telefoongesprek met de bank, en we kregen niet wat ons beloofd was. Ik werd misselijk wakker en van het overheerlijke ontbijtbuffet hoefde ik niks. Daar, langs die Highway 1 zei mijn lief opeens ‘zullen we trouwen?’. We voelden ons meer dan ooit verbonden, wat een magisch moment! Eenmaal in de Pacific Ocean komt al die ontlading van frustratie, maar vooral ook van blijdschap eruit. En dat zie je.

Trouwen werd geregistreerd partnerschap, maar dat maakt de pret er niet minder om. Onze ‘huwelijksreis’ door Nieuw Zeeland hebben we tenslotte nog tegoed!

You Might Also Like

13
Reageer op dit artikel

avatar
11 Reacties
2 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
12 Auteurs van reacties
MarcellaPetraWandaLimoentjeEvey | Style Spy Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Eva
Reiziger

Wat een prachtige foto ook zeg. En wat een verhaal!

Diana
Reiziger
Diana

Mooie foto en mooi verhaal!!!

Laura - what about her
Reiziger

Wat een prachtige foto en verhaal! 🙂

Mieke
Reiziger

Wat leuk om nu het verhaal achter deze foto te lezen! Een mooi verhaal bij een mooie foto.

Sas
Reiziger

Wat een prachtige foto met een heel fijn verhaal erachter ±’

Anne
Reiziger
Anne

Oooooh wat een bijzonder verhaal!

Saskia
Reiziger
Saskia

Mooi hoor!

Evey | Style Spy
Reiziger
Evey | Style Spy

Mooie foto en wat vreselijk dat je bent beroofd van die spullen, ik weet nog toen ik mijn creditcard kwijt was, compleet van slag!

Limoentje
Reiziger
Limoentje

Dit verhaal maakt de foto extra speciaal! Heeft-ie een mooi plekje in jullie huis?

Wanda
Reiziger

Dus inderdaad kracht en levenslust! Niet bij de pakken neer gaan zitten maar er duidelijk direct voor gaan, hoe moeilijk het ongetwijfeld ook is geweest!

Petra
Reiziger
Petra

Wat een mooi verhaal Mars, de ontlading spat er inderdaad vanaf.