Groningen Hotspots

Hotspot: het Concerthuis in Groningen

Het Concerthuis in Groningen

Ik vind het erg leuk om te schrijven over de mooiste en leukste hotspots in het Noorden van Nederland. In Groningen zijn honderden leuke restaurants en cafés. Dit keer licht ik het concerthuis in Groningen uit. Eet smakelijk!

20140527-084734-31654182.jpg

20140527-084731-31651011.jpg

Toffe inrichting met knusse hoekjes

Voor een gave lunchspot werden we getipt om een kijkje te nemen bij Het Concerthuis. Een weinig opvallend pand wat we eigenlijk al voorbij gelopen waren. Dat kwam overigens ook door de regen waardoor we ons verscholen in onze capuchons. Eenmaal binnen viel de eigenzinnige sfeer direct op. Een knusse hoek met een oud bankstel, de keuken versierd met tientallen raamkozijnen, grote knalrode letters op het plafond, een stapel pallets, lantaarnpaal-lampen aan de wand en achterin een podium. Helemaal leuk, de originele inrichting! Het maakte ons nieuwsgierig naar de menukaart.

20140528-205210-75130184.jpg

Tosti XXL met brie

Bij Het Concerthuis doen ze aan foodsharing. “Dit is samen eten zonder regels. Stel je eigen eetervaring samen waarbij alles vrij staat, het tijdstip, de volgorde en de hoeveelheid”. Een tof concept! De menukaart staat vol heerlijke gerechten die je met elkaar kunt delen. Wij kozen allebei voor een eigen lunchgerecht. Ik nam de tosti XXL met brie, paprika en rucola met basilicum mayonaise. Officieel hoort er chorizo en rode uit bij, maar dat is niet zo mijn ding. Ik werd verrast door de mega tosti die ik kreeg van heerlijk bruin brood. De rucola en paprika waren versmolten met de romige brie. En de kruidenmayonaise die je erbij krijgt is een absolute aanrader. Ik betaalde €7,50 voor mijn tosti, absoluut niet duur voor de enorme hoeveelheid eten die ik kreeg.

20140527-084732-31652664.jpg

Ik zag op Facebook dat er regelmatig optredens van bands of toffe acties zijn, dus hou de Facebookpagina vooral in de gaten. Zo mocht je op een warme lentedag je eigen zwembadje meenemen. Degene met het mooiste zwembad brunchte gratis. Leuk!

Op naar Het Concerthuis in Groningen!

Poelestraat 30, Groningen
Website van Het Concerthuis
Facebook van Het Concerthuis

Meer Groningen:

Wil jij naar het Concerthuis in Groningen?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura

Wow, dat ziet er goed uit! Ik kende het nog niet!

Wanda

Ik ken het alleen van naam maar zal er bij een eerstvolgende gelegenheid toch eens binnenstappen!

Mieke

Wat een leuke plek! En je eigen badje meenemen, hoe cool is dat!

Kim / Vintage & Beauty

Jaa dit ken ik en het is inderdaad super leuk 🙂

Sheelagh

Ziet er tof uit, en ik krijg spontaan trek van die tosti…

alllovelythingsnl

Ziet er weer leuk uit!!

Laura

Oew dat ziet er leuk uit! Moet ik binnenkort maar eens langs gaan geloof ik!

10
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x