Here and Now-update

Here and Now #7 – Lentekriebels, een vegetarische clubsandwich en Gent is leuk!

22 april 2015
Bloesem

In mijn Here and Now-blogs vertel ik waar ik mee bezig ben, welke serie(s) ik volg, waar ik van geniet, wat ik ‘t liefst op mijn vrije dag doe en waar ik naar uit kijk. Een prima manier voor een update!

Waar geniet ik van?

De zon! Zo fijn om wakker te worden met de zon in de slaapkamer. En te lunchen in de zon. Alles is leuker in de zon. Jammer dat het dit weekend minder mooi weer wordt. Ik geniet er dus nog even extra van! Oh, en de lentebloesem maakt me vrolijk. Ik maakte weer wat mooie foto’s!

Bloesem

Waar kijk ik naar uit?

Morgen spreek ik weer af met reisbloggers Daphne, Kirsten en Sieds. We eten eerst een overheerlijke burger bij Wereldburgers en schuiven dan aan bij de Geoquiz. Eens testen hoe goed we op de hoogte zijn van wereldse zaken!

Zaterdag komen mijn zussen en moeder langs om ons huis te bewonderen. Mijn gehandicapte zus heeft ons nieuwe huis nog niet gezien, dus erg leuk dat ze komt kijken!

Waar ben ik druk mee?

Momenteel ben ik best druk met mijn werk. Onze websites gaan over naar een nieuw systeem en dus moeten er honderden pagina’s handmatig overgezet worden naar dat nieuwe systeem. En daarbij komen we heel wat dingen tegen die we even moeten uitzoeken & navragen. Best een klus! Maar het is ook erg leuk om te doen.

Gent, België

Belfort, Gent

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Ik genoot erg van ons weekend Gent. Wat een onwijs leuke, veelzijdige stad! Ik maakte al een fotoblog van Gent, maar ook een blog waarin ik Gent en Brugge met elkaar vergelijk.

Wat doe ik ‘t liefst op m’n vrije dag?

Afgelopen weekend waren we beide erg moe en dus deden we lekker rustig aan. Even de tijd nemen om weer op te laden. En dan nog waren we ook best actief, want we liepen aardig wat kilometers. Fijne ontspanning. Komende vrijdag geniet ik nog even flink van de zonnige dag, want dan stap ik weer op mijn racefiets. Ik heb gisteravond mijn eerste 24 kilometer gefietst en nu wil ik alweer op pad. Hallo fietskriebels!

Favoriete serie?

White Collar hebben we ‘uit’ gekeken, zooo jammer! Dus ik ben op zoek naar een nieuwe leuke serie. Iemand een goeie tip?

Vega clubsandwich, Brasserie Groen

Favoriete eten/drinken?

Zaterdag lunchten we in de zon op een fijn terras. Ik had voor ’t eerst een clubsandwich, want die zijn er lang niet altijd vegetarisch. En yum, wat smaakte deze topper met geitenkaas, mozzarella, pesto mayonaise en een salsa van tomaat lékker! Zo ontdekte ik een goeie nieuwe hotspot waar we zeker nog eens terug komen. Een blog over deze hotspot volgt!

Welk boek lees ik?

Ik ben een paar weken geleden begonnen in Ongenade van Escober, maar ik ben intussen nog niet veel verder. Binnenkort weer eens tijd voor maken!

Wat houdt jou bezig?

You Might Also Like

21
Reageer op dit artikel

avatar
9 Reacties
12 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
10 Auteurs van reacties
maudgenietMorgaineMiekeMarcellaWanda Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
www.meisjevandewereld.nl
Reiziger

Oh je bent door White Collar heen, wat jammer! Nou hier komt nog een rijtje: Suits, Scandal, Scorpion, Chicago PD, Chicago Fire (deze 2 moet je eigenlijk allebei volgen, want loopt in elkaar over). En series zonder man: Revenge, Pretty Little Liars en Drop Dead Diva. Dan moet je weer even vooruit kunnen

Evelyn - Style Spy Blog
Reiziger
Evelyn - Style Spy Blog

Wat leuk dat je naar de quiz gaat, is dat gewoon voor kennis of kan je ook wat winnen? Leuk dat jullie zo contact met elkaar hebben!

Ester
Reiziger

Ja, lente, heerlijk! En wat een leuk idee om naar een geo-quiz te gaan met een groep reisbloggers 🙂

Lonneke
Reiziger
Lonneke

White collar moet ik echt nog eens gaan kijken, maar ik volg al zoveel series 😉
Leuk dat je naar zo’n quiz gaat, wat is het precies voor iets?

Morgaine
Reiziger

Ik ben bijna door seizoen 1 heen van Drop Dead Diva, geweldig! Ik ga ervan uit dat je op Netflix zit, en Suits is ook een aanradertje, heb ik al op tv gezien, maar de moeite waard. The Blacklist vind ik fantastisch, seizoen 1 ook daar te vinden nu, al zit ik op tv al in seizoen 2. Als je van kostuumseries houdt? The Paradise, prachtig! Maar ook is mij aangeraden Modern Family, en zelf ben ik aan het wachten op seizoen 2 van The Originals, ik ben verliefd op de story line en nog humor ook en spanning 😀… Lees verder »

Kim
Reiziger

Pretty Little Liars kan ik aanbevelen! Iets totaal anders als White Collar, maar wel de moeite waard.

maudgeniet
Reiziger

Altijd leuk om jouw persoonlijke blogs te lezen :-)! Die clubsandwich ziet er echt goddelijk uit!

Wanda
Reiziger

Leuk om weer te lezen! Tja, series… ik kan je alleen The Blacklist aanraden want verder volg ik geen series, heb er gewoon het geduld niet voor…

Mieke
Reiziger

Prachtige foto’s van de bloesem.
Klinkt druk, het overzetten van de website van je werk.
Fijn weekend!