Here and Now-update

Here and Now #51 – Kippen, koeien & The Bridge

16 januari 2019
Schipborg Denthe

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet en waar ik naar uit kijk. Met dit keer kippen, koeien & The Bridge.

LeCuq GroningenDe Onlanderij koeNutz bij laptop

Wat was leuk?

  • Samen met Jan ontdekte ik een tof nieuw restaurant in Groningen: LeCuq!
  • Ook lunchten we bij De Onlanderij in ons favoriete natuurgebied De Onlanden. Het leuke is dat in de schuur achter het restaurant koeien staan. Daar móeten we natuurlijk altijd een kijkje te nemen. Kijk dit schatje nou!
  • Ik kijk weer naar Wie is de mol? en dat is zó leuk om te volgen! Ik verdacht Evi niet, maar weet ook niet zo goed wie ik dan wel moet verdenken. Robért en Evelien zouden de mol wel eens kunnen zijn (denk ik).
  • Poes Nutz ‘helpt’ mij graag met bloggen. Ze liggen letterlijk voor mijn MacBook… Heel comfortabel is het niet, maar wel oh zo schattig <3
  • Op de eerste zondag in januari wandelden we bij Schipborg in Nationaal Park de Drentsche Aa (headerfoto). Zó mooi daar!
  • Afgelopen weekend wandelden we tussen de vele buien door bij Landgoed De Braak vlakbij Groningen. Daar komen we zéker nog eens terug!
  • Omdat ik een contract voor 3 maanden heb als communicatieadviseur, ben ik aan het onderzoeken of ik mijn activiteiten als blogger / ondernemer kan uitbouwen. Zou leuk zijn! Zie je mogelijkheden? Ik wil graag samenwerken!
  • Wist je dat we sinds de kortste dag, 21 december, al meer dan 40 minuten extra licht per dag hebben?

Kobo Bol.com

Welk boek lees ik?

Ik lees meestal spannende boeken, maar af en toe ben ik al die lijken zat en heb ik behoefte aan iets luchtigs. Eind 2018 verslond ik de boeken uit de serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Deze boeken gaan over het studentenleven en alles wat daar bij komt kijken. Echt leuk en aangrijpend om te lezen. Ik lees nu Het modeproject van Susan Juby en dat is minder mijn ding. Ach, hij is bijna uit. Na dit boek begin ik weer in de serie Rizzoli & Isles, want daar heb ik nog een paar boeken van te lezen.

Lees ook: 3x boeken (series) voor op reis

Welke Netflix serie kan ik je aanraden?

La Casa de papel is goed! Heb je ‘m nog niet gezien? Ga dan zeker kijken! Wij zijn nu opnieuw gestart met The Bridge. Het bleek dat we seizoen 3 té lang geleden gekeken hadden, want we wisten beide niet meer wat er precies gebeurd was. We hebben seizoen 3 dus opnieuw gekeken en zitten er weer helemaal in. Inmiddels zijn we met seizoen 4 van The Bridge gestart, dus we hebben nog heel wat uurtjes kijk-plezier. Leuk! Benieuwd naar meer aanraders voor spannende series?

Weerribben-Wieden

Waar kijk ik naar uit?

Omdat we dol zijn op mooie natuur, ontdekken we ook in Nederland graag de Nationale Parken. We willen ze graag alle 20 (!) bezoeken, maar we zijn al een tijdje blijven steken op de helft. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! De Sallandse Heuvelrug staat heel hoog op onze wishlist, dit park hopen we binnenkort te bezoeken tijdens een fijn weekend weg. Ik hoop je binnenkort álles te kunnen vertellen over hiken, de omgeving en een leuke accommodatie. Hou Instagram in de gaten!

Op de foto zie je Nationaal Park De Weerribben-Wieden.

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jessica

Wat grappig dat het inderdaad alweer langer licht is iedere dag. Al ga ik nog steeds regelmatig de deur uit als het donker is en kom ik thuis als het donker is haha ;p Ben benieuwd welk natuurpark je binnenkort gaat ontdekken!

Denise

Leuk dat je zo’n update doet. Ik blik meestal alleen aan het eind van het jaar terug, maar gewoon tussendoor is ook goed, dan besef je dat je eigenlijk best veel doet en ontdekt.

Kelly

Mijn katten liggen ook het liefst voor mijn computerscherm of op mijn schouders tijdens het bloggen. Heel handig 😉 Ik ben ook een groot fan van WIDM, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Iedereen was blijkbaar heel verbaasd dat Evi het niet was, maar dat had ik totaal niet. Evelien vind ik ook verdacht.

Wanda

Ik zit met smart te wachten op wat beter weer, want ik wil dolgraag weer met mijn camera de natuur in, maar de afgelopen weekenden was het steeds nogal druilerig tot slecht weer, dus helaas. Het betekent wel dat ik inmiddels al aan mijn derde boek van dit jaar bezig ben!

Eva

Ahhh the Bridge <3 vond eigenlijk alle seizoenen steengoed. Veel kijkplezier! Ik heb onlangs Bodyguard gezien en ben nu bezig met La Foret. Beide korte series met 6 episodes, maar wel lekker na 7 seizoenen Game of Thrones in 2 maanden ;')

Janet

Die koe is toch té schattig, zo leuk! Op Netflix ben ik bezig met de laatste twee seizoen van House of Cards en ben net begonnen met la Casa de Papel.. nog genoeg te zien dus.

Jenny

Fijn he, dat het weer wat langer licht is. Ik ga steeds vaker weer een stukje wandelen. Heerlijk.

Leuk dat je contract een beetje verlengd is. Dat geeft net wat meer ruimte iets nieuws te zoeken of op te zetten.

14
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x