Here and Now-update

Here and Now #50 – Een nieuwe activity tracker & aftellen naar Mexico

21 september 2018

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet en waar ik naar uit kijk. Ik kocht een nieuwe activity tracker, deed een erg gave fietstocht in eigen stad, genoot van mooie zonsondergangen en tel af naar Mexico!

Sunset GroningenHappy in ShapeKensington Glemmer BeachVerszakjes AHWat was leuk?

  • Ik ben nog steeds aan het nagenieten van ons weekend Londen. Was zo leuk!
  • Een weekend later waren we bij het concert van Kensington op Glemmer Beach festival. Love my life!
  • Ik deed een fietstour in mijn eigen woonplaats Groningen, en dat was heel tof! Binnenkort lees je er hier meer over!
  • Samen met een vriendin genoot ik van ‘Eten wat de pot schaft’ bij Feel Good. Dat was dit keer lasagne met ‘bladen’ van courgette en zoete aardappel.
  • Regelmatig zag ik een gave zonsondergang!
  • Samen met Jan lunchte ik bij Food Matterz. Yum, ze hebben goede tosti’s!
  • Dankzij een tijdschriftenbon heb ik nu een tijdelijk abonnement op Happy in Shape. Leuk blad & fijne inspiratie!
  • De Appie verkoop nu verszakjes om je (losse) groenten en fruit in te kopen. Ideaal!

Gerechtigheid Stieg LarssonWelk boek lees ik?

Ik ben verslingerd een de Millenium triologie van Stieg Larsson. Na De vrouw die met vuur speelde móest ik meteen verder lezen in het derde deel: Gerechtigheid. Nog niet gelezen? Trek er flink wat uurtjes voor uit (want: dikke boeken) en ga lekker lezen. De schrijfwijze kan soms wat langdradig lijken, maar het is zó knap geschreven dat alles een doel dient en uiteindelijk mooi bij elkaar komt. Een beetje cryptisch, maar nu even simpel: deze serie is gewoon echt heel tof!

Fitbit VersaNew in!

Misschien weet je al dat ik al járen met een activitytracker om mijn pols loop. Ik vind het handig en stimulerend om bij te houden hoeveel ik in beweging ben. Toen mijn Garmin Vivosmart na 4 jaar intensief gebruik minder goed begon te werken ben ik om me heen gaan kijken. Toen ik ‘m vorige week steeds vaker moest opladen en zondag zelfs per halve dag (eens per week is normaal), heb ik een bestelling geplaatst. Ik draag sinds maandagavond de supergave Fitbit Versa, en ik ben er superblij mee! Hij is mooi, heeft handige apps en geeft een geweldig overzicht met beweegstatistieken en andere gezondheidsoverzichten. Perfect!

shutterstock Mexico BalacarWaar kijk ik naar uit?

Vandaag is de temperatuur naar 15 graden gedaald, de wind giert om het huis en het af en toe regent het keihard. Dus ja, ik heb wel erg veel zin om volgende maand 3 weken door Mexico te gaan reizen! Ik schreef laatst al over onze plannen voor Mexico, maar intussen hebben we ook een huurauto geboekt én een gave accommodatie voor de eerste nachten op Isla Holbox. Voor de nachten erna hebben we ook al een gave boomhut gespot, dus die moeten we ook maar eens vastleggen. We moeten nog heel wat werk afronden én dingen voorbereiden voor onze reis, maar een goed vooruitzicht hebben we zéker!

Eerder skipten we een stukje winter met onze roadtrip Nieuw-Zeeland en roadtrip Cuba. Bevalt erg goed!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
chucky1012

Dat magazine ken ik niet maar zal er eens naar opzoek gaan.
Heel vervelend dat de speciale watch van jou kapot was.
Zulke leuke voorpret om lekker lang daar te kunnen genieten…

Fjne dag 😉

Shirley

Wat een lekker vooruitzicht dat je volgende maand al naar Mexico gaat. Ik draag al een tijdje de Fitbit Versa en ben er nog steeds heel blij mee. Voor mij is het mijn eerste tracker, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

Shirley

Klopt! Omdat ik er zo blij mee was, mocht ik hem houden van mijn collega’s, heel lief. Hij is inderdaad fijn en de statistieken zijn zo uitgebreid.

anto

Wat heerlijk zeg dat je binnenkort naar Mexico gaat. Een lekker vooruitzicht nu dat de dagen hier in Nederland korter en kouder worden. Veel plezier alvast!

Anne - Ditisanne.nl

Lekker vooruitzicht hoor!! Mexico staat niet direct op mijn wishlist maar het zal er ongetwijfeld heel mooi zijn!

De Millenniumtrilogie is super inderdaad! Wij hebben toevallig gisteravond weer eens de eerste film van de drie gezien, blijft ook een pareltje en gelukkig heel trouw aan het boek. 😊

Angela

Wat gaaf dat je volgende maand naar Mexico gaat! Ben heel benieuwd naar je ervaringen. Het lijkt me een hele gave ervaring om te roadtrippen in Mexico, maar mijn vriend ziet het niet zo zitten vanwege de corrupte agenten enzo. Ik hoop dat je daar iets over kunt vertellen (vooral dat je het niet hebt meegemaakt natuurlijk haha, ik wens het je niet toe!! 😅) jouw visie daarop bijvoorbeeld. Ik wens je alvast veel plezier!

Janine

Ja mooi die fitbit versa! Ik heb deze zomer voor mijn verjaardag een vergelijkbare smartwatch gekregen en ben er ook erg blij mee. Veel plezier gewenst met alle laatste voorbereidingen voor Mexico!

Saskia

Fijn, nieuwe activity tracker. Heel erg veel plezier ermee. En oh wat een super fijn vooruitzicht lekker naar Mexico. Vooral nu inderdaad met dit herfstachtige weertje. Alvast veel plezier<3

Lizzie

Oeh wat een heerlijk vooruitzicht die reis naar Mexico!!

saskia

Wat een heerlijk overzicht weer. Die reis naar Mexico, niet iets waar ik direct ja op zou zeggen, maar jou ondertussen kennende gaat dat helemaal goed komen. Tot een volgende!

20
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x