Here and Now-update

Here and Now #42 – Balloërveld & Designated Survivor

11 oktober 2017

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet, welke serie of film ik je kan aanraden en waar ik naar uit kijk. Het is weer tijd voor een update!

Marcella Pyrgi GreeceWaar geniet ik van?

Zowel Jan als ik hadden heel drukke werkdagen en de trip naar Chios benauwde me vooraf een beetje. Was het niet een te drukke periode om er nog even tussenuit te gaan? Gelukkig werd het een heerlijk lang weekend Chios! Echt warm was het niet, maar met 20 graden liepen we wel in korte broek. Het was een persreis en er was voor ons een vrij vol programma georganiseerd. Het bleek het erg goed in elkaar te zitten en was prima geregeld. Fijn om zo nog even op te laden!

Wist je dat mijn eerste artikel over Chios al online staat? Ik schreef Weetjes over Chios.

Balloerveld, Drentsche Aa

Zondag was het heerlijk weer, en dus gingen we wandelen. Het werd Nationaal Park De Drentsche Aa waar we wandelden over het Balloërveld. Het was de derde keer dat we daar liepen, maar de eerste keer dat het geen zomers weer was. Het was evengoed echt prachtig in het gebied! Ik zal binnenkort schrijven over dit gebied en onze wandeling.

Benieuwd naar meer natuur in Nederland?

Wat je niet zietWelk boek lees ik?

Na geweldige boek Het meisje op de weg van Michael Berg ben ik gaan lezen in Maakbaar van Mariëtte Zweers. Wat een tof boek! Nu lees ik Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough. Stuk voor stuk gave boeken die ik je vooral kan aanraden.

Welk boek raad je mij aan?

Designated survivor

Welke serie kijk ik?

Jan en ik zijn zaterdag gestart met de serie Designated survivor op Netflix en we zijn helemaal ‘hooked’. Designated Survivor is een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega’s omkomen.Verwacht een beetje House of Cards, maar dan een beetje vriendelijker. Heel intrigerend en zeker een aanrader!

Nutz okt 2017Hoe is het met Cheetah, Twix & Nutz?

Heb je Nutz gespot op de foto met mijn e-reader? Ze is bijna 5 maanden en eigenlijk helemaal niet meer zo klein. Ze speelt er lustig op los en wordt steeds nieuwsgieriger naar het buitenleven. Zij en Twix blijven nog steeds binnen. Nutz omdat ze nog niet gesteriliseerd is (en wel bijna vruchtbaar), Twix omdat ze nog steeds erg bang is. We zijn bang dat Twix zoekt raakt en we haar niet terug kunnen vinden/lokken. Dat risico willen we niet lopen…

Waar kijk ik naar uit?

Volgend weekend gaan we dan ein-de-lijk het nieuwe huis van vrienden bekijken. Ze wonen er al maandenlang, maar nu komt het dan ook uit om hen te komen bezoeken. Ze wonen aan de andere kant van ’t land, dus we maken er ook maar meteen een weekend weg van. Ik ben erg benieuwd naar hun nieuwe woning!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
saskia

Designated survivor is tof!! die serie hebben we zowat in een adem doorgekeken. Nu zijn we eindelijk begonnen aan game of thrones 🙂
r
Wij hebben trouwens katten die helemaal niet buiten komen, aangezien we een appartement hebben. Zolang ze voldoende te spelen hebben en een goed krabpaal komen ze dan ook niks te kort.

Sabine

Wauw wat een prachtig plaatje van die lucht zeg! Houd altijd enorm van luchten. Zeker met iets op de voorgrond, een mooi gebouw of prachtige natuur. Maar goed, wat een leuke dingen allemaal!

Janet

Heerlijk om in de natuur te lopen en de serie ken ik nog niet.. house of cards vond ik wel tof dus lijkt me een goed idee! Ben nu na jaren het laatste seizoen van Suits aan het kijken.

Anne - Ditisanne.nl

Leuk! Jeroen keek Designated Survivor en was daar ook erg enthousiast over. We zijn samen begonnen in House of Cards, maar om een of andere reden vind ik die echt zó saai, dat we bij aflevering zes ofzo zijn blijven hangen…

Jenny

Leuk om je poezenkinders te zien. Kleine poesjes worden inderdaad snel groot!

Ik ben ook weer eens begonnen met lezen. Te lang gemist.

Martin

De Drentsche Aa is prachtig! We lopen er vanaf ons vakantiehuisje zo naar toe en doen dat ook regelmatig als we in Drenthe zijn. Ik vind Drenthe een van de mooiste provincies in Nederland! Als de heide in bloei staat is Balloerveld op z’n mooist!

12
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x