Here and Now-update

Here and Now #35 – Een leuke verrassing & Trapped kijken

25 januari 2017
Here and Now 35

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet, welke serie of film ik je kan aanraden en waar ik naar uit kijk. Een prima manier voor een update!

Maligne Lake, Jasper National Park, Canada

Maligne Lake & Spirit Island
Jasper National Park

Waar geniet ik van?

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van een meneer van 84 jaar. Had was járen geleden in West-Canada geweest, maar had geen digitale foto’s van zijn reis. Hij mailde mij om te vragen of ik een foto van Spirit Island naar hem wilde sturen, zodat hij de foto kon laten afdrukken als poster. Wat hij niet wist, is dat ik contact zocht met Webprint om te vragen of zij mij wilden helpen om meneer te verrassen. En dus kreeg meneer een kleine week later een prachtige ingelijste poster thuis gestuurd. De poster heeft intussen een mooie plek in huis zodat hij elke dag kan genieten van Spirit Island. We hebben meneer ontzettend blij gemaakt. Zo leuk!

Trapped

Favoriete serie?

In een afgelegen havenstadje in IJsland wordt een lijk uit het water gevist. De plaatselijke politie vermoedt dat het lichaam afkomstig is van de ferry uit Denemarken. Hevige sneeuwstormen maken het de politieagenten vrijwel onmogelijk om de moord op te lossen. Ondertussen gebeurt er vanalles en wordt de angst onder de bevolking steeds groter…

Van Narelle kreeg ik de tip om de IJslandse serie Trapped te kijken. Goeie voorpret voor onze reis door IJsland! Meteen werden we gegrepen door het spannende verhaal. Volgens mij hebben we ‘m in een dag of 5 helemaal uit gekeken. Minstens zo goed als de grote bekende crimi’s, maar voor de verandering eens een ander decor: IJsland. Benieuwd geworden? Bekijk de trailer van Trapped. Je kunt Trapped vinden op Netflix. Bron foto: Iceland Magazine

thefounder-michael-keatonFavoriete film?

Natuurlijk gingen we ook weer naar de bioscoop. We hebben tijdelijk de Pathé Unlimited card, dus we genieten regelmatig van een goeie film. Dit keer gingen we voor The Founder. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van de ontdekker(s) van McDonalds. Echt intrigerend om te zien hoe slechts één restaurant een wereldwijde keten werd. Leuk vermaak, dus ga ‘m zeker zien! Bekijk de trailer van The Founder. Bron foto: Deadline

Welk boek lees ik?

Ik ben onlangs begonnen in de thriller Slaap van Lars Kepler. Hoog tijd om weer eens verder te gaan in ’t boek!

The Pool, Groningen

Favoriete eten & drinken?

Met Marjolein kletste heel wat af in het leuke restaurant The Pool in Groningen. Ik koos voor een overheerlijke pizza en beide genoten we van een heerlijke chocolademousse met een laagje advocaat. Yum! Het werd een supergezellige avond, onze volgende afspraak staat inmiddels ook al gepland. Dan gaan we lekker pannenkoeken eten!

Heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Ik heb keurig wekelijks gezwommen. Afgelopen vrijdag ging het zó goed dat ik weer eens 90 baantjes zwom, dat is 2,25 kilometer. Fijn dat ik weer helemaal in mijn flow ben!

Shutterstock Sevilla, SpainWaar kijk ik naar uit?

Over een paar weken gaan we een paar dagen genieten van ’t mooie Sevilla! Vorig jaar waren we voor ’t eerst in lange tijd weer in Spanje en verkenden we Valencia. Superleuk om nu weer een stukje meer te zien van het mooie Spanje. Na 3 nachten Sevilla (inclusief fietstour!) rijden we door naar Ronda, het stadje met de enorme kloof die dwars door het centrum loopt. Op de terugweg naar de luchthaven rijden we langs een mooi natuurgebied waar we natuurlijk lekker willen wandelen. Tof om een stukje van Andalusië te ontdekken! Natuurlijk volgen vele foto’s en volop artikelen. Stay tuned!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

31
Reageer op dit artikel

avatar
14 Reacties
17 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
15 Auteurs van reacties
AngelaWandaMarcellaCaroLizette Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Shirley
Reiziger

Zo leuk de verrassing die meneer! Echt lief dat je dat geregeld hebt. Heerlijk om nu al voorpret te hebben van je reizen. Ik ga nog iets plannen voor in maart, maar mijn vriend en ik komen er nog even niet uit. Luxeproblemen.

Diana | Stripe Away
Reiziger

Die serie heeft mij indruk gewekt. Ben namelijk nog op zoek naar een paar goede series om te kijken 😊. Ben nu zelf nog met Bitten bezig. Daarna deze is kijken. Je hebt trouwens ook weer leuke vooruitzichten kwa reizen.

Co
Reiziger

Wat superleuk dat je die meneer zo hebt verrast! Ook dank voor de serietip, ik was net door al mijn Netflixseries heen 😉

Sieds | Sieds My Travels
Reiziger

Wat heb je dat weer superleuk gedaan door die oude man zo te verassen, erg leuk!! 🙂 Oeh goeie tip de serie Trapped, die wil ik ook gaan kijken. Zelf zit ik nog in The Walking Dead en ik ben vorige week met Shooter begonnen, ook een erg leuke serie over een ex-marinier die terugkeert als sluipschutter, echt spannend! Ah over een paar weken al naar Sevilla, heerlijk!

Marian Molenaar-Liefting
Reiziger
Marian Molenaar-Liefting

Wat een leuk idee om een poster te laten maken! Leuke verrassing. Alvast veel voor pret voor jullie reizen. Wij verheugen ons er weer op om in mei naar Ibiza te gaan. Ander deel dan de vorige keer.Groetjes

Matthijs
Reiziger

Wat ontzettend tof en lief dat je met eenprint deze man erg blij hebt gemaakt! Aan de serie trapped ben ik afgelopen weekend begonnen…Oops gelijk 5afleveringen verder, dat geeft wel weer aan hoe goed deze serie is.

Narelle | wegvanhetnoorden.nl
Reiziger

Jaaa, Trapped! Hij was goed he 😉

Sarah
Reiziger

Oh, die film over McDonalds kende ik nog niet. Lijkt me wel interessant. Waargebeurde verhalen spreken mij altijd snel aan. En zo fijn dat je alweer leuke reisplannen hebt in de nabije toekomst. Spanje is altijd een goed idee 🙂

Elisa | Lies rond de wereld
Reiziger

Wat ontzettend lief en leuk dat jullie die meneer zo blij hebben gemaakt. Ik hou van zulke dingen, hartverwarmend! En je gaat naar Sevilla, leuk! Deze stad staat bij mijn moeder op de verlanglijst en ze wordt eind dit jaar 50 en dat moet natuurlijk op een speciale manier gevierd worden 😀 Ik weet er verder niet heel veel van, behalve dat het de stad is van Alcázar en de Flamenco, dus ik kijk uit naar je verslagen!

Joyce rdt
Reiziger

Ah wat een onwijs lief gebaar, wat zal hij verbaasd en blij zijn geweest, heel erg tof zeg! Trapped ga ik even op mijn to watch lijstje zetten, je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Leuk vooruitzicht ook Sevilla, ik hoor daar alleen maar goede verhalen over en ben dan ook erg benieuwd naar die van jullie. Liefs.x

Lizette
Reiziger

Fijne terugblik weer, Marcella. Wat ontzettend lief wat je voor de oudere meneer hebt gedaan met de foto! De serie trapped kende ik nog niet, dus die kan mooi op mijn lijstje, thanks 🙂 En veel plezier met de voorpret naar Sevilla!

Caro
Reiziger

Ohh die trailer! Ik kan niet wachten om hem te gaan kijken, zo spannend! Dankjewel voor de tip:) Superlief wat je voor die meneer hebt gedaan en geniet van Spanje!

Wanda
Reiziger

Wat leuk joh dat je door die meneer werd benaderd en dat je hem vervolgens zo hebt kunnen verrassen! Echt top! En ja, straks lekker naar Sevilla! Vrienden van mij zijn er ook geweest en waren er erg enthousiast over dus ik verheug me al op jouw foto’s en verhalen!

Angela
Reiziger
Angela

Wat ontzettend lief van je om die meneer te verrassen! Hartverwarmend. 🙂 Goed dat je de 90 baantjes hebt aangetikt! Ik heb dat aantal alweer lange tijd niet aangetikt, maar dat komt voornamelijk omdat ik nu bezig ben met een nieuwe techniek te leren: minder met de benen, meer met de armen. De kracht kwam bij mij altijd uit mijn benen maar dan was ik altijd doodop na een paar baantjes. Ik heb nu van een collega-zwemmer geleerd om de kracht uit mijn armen te halen en om mijn benen te gebruiken als stabilisator. Echt veel langzamer zwem ik niet,… Lees verder »