Here and Now-update

Here and Now #31 – iPhone 7, Inferno & het Witte Nonnenpad wandelen

22 oktober 2016
Here and Now #31

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet, welke serie of film ik je kan aanraden en waar ik naar uit kijk. Een prima manier voor een update! Met dit keer mijn nieuwe iPhone 7, Inferno en het Witte Nonnenpad.

Cleaning up

Waar geniet ik van?

Ken je dat? Opeens móeten die shirtjes weg die je toch al jaren niet meer draagt. En dan moeten dat bruine jasje, die afgetrapte schoenen en die oude broek ook meteen weg. Ik kreeg opeens de kriebels, en dus doneerde ik al twee volle zakken aan het Leger des Heils. De derde zak staat klaar om in de bak te gooien. Het ruimt heerlijk op in mijn kast, het geeft me letterlijk lucht. En ja, intussen heb ik ook wat nieuws gekocht. Twee nette jasjes, eentje wit-zwart gestreept en de andere grijs gemêleerd. Blij mee!

Welk boek lees ik?

Ik ben onwijs benieuwd naar Ik reis alleen van Samuel Bjørk, maar ik lees voornamelijk tijdschriften of blogjes. Dus ik moet echt eens op de bank of in bad duiken met een goed boek. Zo fijn!

Taco Mundo Westerkwartier Tonys Chocolonely

Favoriete eten & drinken?

Al een tijdje waren we benieuwd naar Taco Mundo, maar eten bezorgen doen ze helaas niet bij ons omdat we aan de rand van de stad wonen. Omdat we de vroege film namen, besloten we om wat te gaan eten bij Taco Mundo. Ik had een enchilada met kaas en ananas en een flinke salade. Yum!

Tsja, en de Tony’s Chocoloney was in de aanbieding bij de Appie. Ik wilde de pure amandel zeezout wel eens proberen. En ik kan zeggen dat die reep alweer op is ook. Oeps!

Heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Ja! Ik heb alweer 3x gezwommen. De eerste keer voorzichtig 40 baantjes (ik had sinds januari niet gezwommen), maar vervolgens heb ik er elke week 10 bij gedaan. Gister zwom ik er 60. Op terug naar de 80! Daarnaast liepen Jan en ik zondag maar liefst 15 kilometer van het Witte Nonnenpad in het Westerkwartier. Wat een toffe wandeling is dat! Het witte nonnenpad klinkt misschien niet zo flitsend, maar het gebied waar je doorheen loopt is mooi en heel afwisselend. Echt de moeite waard!

Inferno, Pathé

Favoriete serie/film?

Na die heerlijke salade en enchilada schoven Jan en ik aan in een vrije lege bioscoop (like!). Inferno was net uit, en die wilden we graag zien! Vanaf het begin werd ik direct gegrepen door het verhaal. Er zaten veel verrassende wendingen in de film, dus ik kan je alleen maar aanraden om ook naar de bios te gaan!

Inferno is een Amerikaanse thriller en mysteryfilm uit 2016, geregisseerd door Ron Howard. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Brown, en is een vervolg op The Da Vinci Code en Angels & Demons met in de hoofdrol Tom Hanks als professor Robert Langdon.

Ook keken we ‘even’ seizoen 5 van Homeland uit. Als je eenmaal in het verhaal gezogen bent, is het moeilijk om te stoppen. Echt, als je Homeland nog niet gezien hebt, dan ga je een fijne herfst tegemoet. Wat een goede verhaallijn! Je vindt Homeland op Netflix.

iPhone 7New in!

Ik heb echt nooit eerder de nieuwste iPhone gehad, maar nu loop ik er toch mee rond. Mijn abonnement liep af, en ik twijfelde tussen een iPhone SE en een 6S. Vanwege het grotere formaat neigde ik naar de 6S. Maar toen kwam de 7 uit, en zag ik dat deze bij een abonnement even duur is. Tsja, dan heb ik liever de nieuwste die nog waterdicht is ook. Dus ik heb nu een gloedjenieuwe iPhone 7 in het roze. Daar moest ik natuurlijk een nieuw hoesje voor aanschaffen, want ik heb tenslotte een groter toestel. Bij Hoesjes Outlet vond ik een groot assortiment met leuke hoesjes. Ik koos uiteindelijk voor de slim fit wallet met vrolijk gekleurde blokjes. In dat hoesje kan ik ook pasjes en andere belangrijke documenten kwijt. Ideaal voor op reis!

Waar kijk ik naar uit?

Ik vier mijn verjaardag voor de allereerste keer in ’t buitenland! Ik heb er zó onwijs veel zin in. Genieten van de ruige kust, mooie natuur en historische steden. De perfecte combi voor een heerlijk weekend weg. Nu hopen dat de regen weg blijft!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

26
Reageer op dit artikel

avatar
13 Reacties
13 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
14 Auteurs van reacties
Lotte - scratchingmymapLiesbethSanneWandaSaskia Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marcel
Reiziger

Leuk overicht Marcella! Ik reis alleen moet je echt gaan lezen, absolute aanrader! Het vervolg op dit boek, de doodsvogel, heb ik gisteravond uitgelezen. Ook dit was een echte pageturner! Ken je de boeken van Karin Slaughter? Geweldige verhaallijnen. Mijn favoriete auteur. De series van Homeland kijken wij steevast met Kerst. Alle delen van een serie achter elkaar, je vastbijten in het verhaal. Heerlijk!

Jenn
Reiziger

Leuk om te lezen! Inferno wil ik ook graag zien.

Sabine
Reiziger

Tony’s chocolade werd bekend nadat ik uit Nederland vertrok. Afgelopen week kreeg ik een reep van iemand uit NL en dus at ik voor het eerst Tony’s! En ja het was zoooo lekker! Binnen 5 dagen op. Het is maar goed dat het hier niet te koop is Hahaha

Wendy
Reiziger

Ik reis alleen is echt een aanrader Marcella, hoog tijd dus om met dit boek en een reep Tony’s op de bank te kruipen! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. En ben je al een beetje gewend aan je iPhone? Ik heb ook altijd Android-toestellen, ik kan gewoon niet omgaan met een iPhone. :-S Wel handig dat ie waterdicht is trouwens!

Johan
Reiziger
Johan

Je verjaardag vieren in Noord Ierland?
Moet geweldig zijn!
Alvast “lots of fun!”

Caro
Reiziger

Gaaf dat je je verjaardag in het buitenland gaat vieren! Ik vind dat altijd zo leuk, maakt het voor mijn gevoel net iets bijzonderder:)
Inferno wil ik ook heel graag gaan zien, heb toevallig afgelopen week het boek nog eens gelezen en vind het ook zo’n spannend boek! Een boek om nog heerlijk bij weg te dromen (want heel veel eten en over Italië, wel chicklit) is Olijven met Oregano van Nicky Pellegrino. Je krijgt zin om spontaan een ticket naar Italië te gaan boeken en aan te schuiven in het eerste restaurant wat je tegenkomt haha.

Shirley
Reiziger

Zo fijn een nieuwe telefoon! Al duurt het instellen altijd iets langer dan verwacht. Bij mij in ieder geval wel, en dat terwijl het meeste automatisch wordt overgenomen. Ik reis alleen vond ik een heel fijn boek. Leest ook makkelijk weg en daar hou ik van.

Karlijn
Reiziger

Weer een heel leuk overzicht, met veel fijne dingen! Goed bezig met wandelen en zwemmen ook, dan kan een keertje een Tony’s ook niet zoveel kwaad. Bleef het bij mij ook maar bij af en toe een reepje. Die caramel-zeezoutvariant kan ik helaas maar zelden weerstaan 😉

Saskia
Reiziger

Veel plezier met je nieuwe telefoon! Tijd voor een boek moet ik ook zeker gaan maken… Ben nu zo druk bezig met werken, cursussen, inpakken, dingen regelen voor de verhuizing dat het er bij in schiet. Zo jammer, want ik doe het zo graag!

Wanda
Reiziger

Dan zoek ik maar snel een avondje uit want Ik reis alleen is echt een boek wat je gevangen houdt! Kun je gewoon niet meer weg leggen als je eenmaal bent begonnen.

Sanne
Reiziger

O, die Tony’s! Ik ben lichtelijk verslaafd! 🙂

Liesbeth
Reiziger
Liesbeth

Leuk verhaal! Mooie foto’s! Om haloes op te worden 😉

Lotte - scratchingmymap
Reiziger

Leuk overzicht weer! Fijn van de nieuwe iphone, is de camera ook beter? Veel plezier alvast in het ruige noorden, genieten maar!