Personal

Hello iPhone 5S!

5 juli 2014

Toen ik twee jaar geleden aan de iPhone ging, kon ik een maandje wachten en voor de 5 gaan. Maar ik was onwijs tevreden met mijn 4S en vond de maandkosten voor de 5 erg hoog. Mijn lief had een aantal maanden later wel de iPhone 5 en ik was erg enthousiast over het verschil in gewicht en het net wat grotere scherm. Maar goed, geduld moest ik hebben.

iPhone 5S met 32GB

En dat had ik bijna twee jaar lang. Een maand geleden mocht ik mijn abonnement verlengen, ik rekte het tot afgelopen donderdag. Ik zocht uit wat ik wilde en gistermiddag haalde ik mijn gloednieuwe iPhone 5S op. Wit met zilver inclusief 32GB geheugen (waarvan ik er daadwerkelijk 27 terug zie in de instellingen van mijn telefoon). Dat extra geheugen leek me ideaal omdat mijn iPhone snel vol is met (reis)foto’s. De 5S is fijn nieuw en ik ben dolgelukkig over het grotere formaat en lichtere gewicht. Hier ga ik de komende jaren erg veel plezier van hebben. Ja, ik ben inmiddels best wel een Apple-fan!

iPhone 5S

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Sandra 5 juli 2014 at 08:54

  Leuk! Die 27 GB klopt wel, iOS neemt ook zo’n 5GB in beslag. Wat betreft geheugen ben ik dan wel weer blij met met Samsuns S4 waar je extta geheugen in kan doen. Heb nu 16GB + 32GB. Fijn!

  • Reply Marcella 6 juli 2014 at 17:39

   Op mijn iPhone 4S koste iOS wel minder ruimte, zo’n 2-3 GB. Nu veel meer dus. Handig, een telefoon waar je extra geheugen bij kunt doen. Veel geheugen heb je nu dan, perfect joh!

 • Reply Laura 5 juli 2014 at 11:14

  Leuk! Ik ben een tijdje geleden ook over gestapt op de iphone 5 na jaren lang gewoon met samsung enzo rond te lopen. En moet zeggen dat ik nooit meer anders wil! Ben echt heel blij dat ik die stap gemaakt heb (na heel lang twijfelen hihi).

  • Reply Marcella 6 juli 2014 at 17:45

   Ik begon met HTC en heb ook een tijdje Samsung gehad. Maar er was altijd wel wat. Hij liep te vaak vast en ook het geheugen was absurt snel vol. iPhone is duurder maar ik ben erg blij dat ik de overstap twee jaar geleden maakte. Zo’n fijn toestel is wel wat waard. En nu ben ik onwijs blij met mijn 5S, top toestel!

 • Reply karlijntravels 5 juli 2014 at 11:26

  Fijn hoor! Ik heb sinds vorige week ook een 5s, omdat de wifi en bluetooth van mijn 4s (twee jaar oud) er opeens mee ophielden. Wat blijkt: de 4s kan de laatste update van IOS niet aan en de wifi-chip brandt daardoor vroeg of laat door. Is niet meer te maken, dus ik moest gewoon een nieuwe telefoon kopen. En bedankt voor deze goede service! Uit boosheid wilde ik eerst een Samsung halen, maar ik viel toch weer voor de iPhone. Damn you, Apple! En nu ben ik stiekem toch wel blij met mijn 5s met vingerafdrukherkenning 😉 Veel plezier ermee!

  • Reply Marcella 6 juli 2014 at 17:51

   Mijn iPhone 4S had binnen een half jaar al die doorgebrande wifi-chip. Mocht ik overstappen naar een refurbished iPhone 4S. Op zich goede service hoor, maar wel gek dat ik zo snel problemen had met mijn iPhone. Al heeft mijn man nu ook zo’n refurbished toestel omdat zijn iPhone niet meer laadde. Maar goed, nu een vers toestel, hoe fijn! Ik ben errrrrg blij met mijn 5S want ik doe nu weer lekker lang met mijn batterij. Die vingerdrukherkenning is tof en het grotere formaat went snel. I like!

 • Reply jennn 5 juli 2014 at 19:49

  Leuk, mooi ding he? Ik heb de wit met gouden, toptoestel 🙂

 • Reply Mieke 5 juli 2014 at 20:46

  Mooi ding, veel plezier ermee!

 • Reply Diana 5 juli 2014 at 23:56

  Ziet er mooi uit!

 • Reply Yvon 6 juli 2014 at 11:09

  Mooi!
  Ik zou ook graag een nieuwe telefoon willen (heb het ook wel nodig). Vooral om mooiere foto’s te kunnen maken.
  Nu heb ik een Samsung Pocket met 1GB geheugen met een geheugen kaartje van 16GB. De telefoon is altijd vol 🙁 en ik kan niks naar het kaartje verplaatsen….

  • Reply Marcella 8 juli 2014 at 16:12

   Dat is wel een erg minimaal geheugen… En dan zeur ik erover dat mijn geheugen snel vol is. Jeetje! Heb je in China veel keus voor andere toestellen?

 • Reply iliveformydreams.com 6 juli 2014 at 20:53

  Leuk, have fun met je mobieltje!

 • Reply Evey 8 juli 2014 at 22:24

  Hij liekt een beetje geel, of is dat door de foto 😀 EN ja iPhone riocks, ik heb de 5, bevalt prima 😀

 • Reply Marieke 9 juli 2014 at 00:06

  Mooi! Ik heb nog de iPhone 5 en ben daar ook heel blij mee. Love it, wil nooit meer een andere telefoon. Ik wacht met smart op de iPhone 6, die komt als het goed is in september. Helaas mag ik pas in april mijn abonnement verlengen, haha.

 • Reply LNNK 11 juli 2014 at 11:53

  Ik heb hem nu een tijdje en ben er erg blij mee! Het blijven mooie telefoontjes,

 • Leave a Reply