Happylists

Happylist november 2016 – Verjaardag in Noord-Ierland, Pathé Unlimited & De Uurwerker

3 december 2016
Giant's Causeway, Marcella

De laatste maand van 2016 is aangebroken, het is bijna tijd voor de feestdagen én het nieuwe jaar. Maar eerst kijk ik nog even met je terug naar een fijne verjaardagsmaand.

Havana, Cuba

Mijn 5 meest gelezen artikelen

Ik schreef in november 16 artikelen, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik vertel je wat mijn meest gelezen artikel zijn!

Travel 2017 – My wishlist right now

Dit jaar hebben we al heel wat toffe bestemming bezocht!

We startten het reisjaar met een weekend Valencia, ontdekten Hamburg en Leuven en maakten roadtrips door Cuba, de Dolomieten, Amerika & Canada en Noord-Ierland. En ook met Kerst hebben we leuke plannen.

Maar voor 2017 ligt er nog helemaal niets vast. Niet echt ons ding, omdat we vaak vroeg boeken (en lang voorpret hebben). Uiteraard hebben we wel een lijst met bestemmingen die we in 2017 willen bezoeken, en dus deelde ik mijn wishlist voor 2017 met je. Dat past nooit allemaal in één jaar, maar dromen mag! 😉 Ik ben benieuwd met welke bestemming we starten in 2017!

Rental car Italy

Waarom wij altijd het eigen risico afkopen

Roadtrips – Waarom wij het eigen risico altijd afkopen

We hebben al best wat toffe roadtrips gemaakt, dus we hebben ervaring met het huren van een auto. Waar we altijd op letten, is dat we geen eigen risico hebben. Better safe than sorry. Waarom? Ik vertel het je!

It’s my birthday – Ask me anything

Op mijn verjaardag kon je mij vragen wat je wilde. Ik kreeg niet heel veel vragen, maar wel een aantal heel leuke. Ik zal er binnenkort een artikel over maken, dus hou mijn blog in de gaten als je nieuwsgierig bent naar het antwoord op jouw vraag.

Here and Now #32Here and Now #32 – Internationale bloggersmeeting, Noord-Ierland & Luther

Ik vertelde je over de te gekke bloggersmeeting met bloggers uit Polen, Duitsland, Engeland en Denemarken. Het werd een heel toffe dag waarin ook wij een hoop toffe plekken in Groningen ontdekten. Leuk! Ik ben trouwens aan het lezen in Nooit meer te druk van Tony Crabbe, interessant boek!

Waarom herfst in Noord-Ierland zo fijn is

Ik schreef over Noord-Ierland, want het was er echt heel fijn in de herfst. Koud, maar we warmden ons op aan de fijne open haard of in een knusse pub. Ik kan het je absoluut aanraden om Noord-Ierland in herfstkleuren te ontdekken. Ik vertel je waarom!

Giant's Causeway, Northern IrelandWat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Ik vond het heerlijk om te schrijven over de Giant’s Causeway, omdat ik dit zo’n te gekke plek vind. Tijdens onze roadtrip Noord-Ierland sloot ik er mijn verjaardag af. Mét een te gekke zonsondergang. Dat maakte de Giant’s Causeway waarschijnlijk nóg magischer! Wat een geweldig natuurgeweld met de imposante zeshoekige stenen en ruige kustlijn. Wauww! Met recht Werelderfgoed!

Nieuwsgierig geworden? Lees over de Giant’s Causeway!

Kleine succesjes?

We hebben weer een nieuw filmpje! Niagara Falls in bewegend beeld, heb jij ‘m al gezien? Het is heel indrukwekkend om weer even terug te zijn bij die immense waterval. Superleuk! Volg je mij al op YouTube? Er komen nog meer toffe filmpjes aan!

Whiterocks Beach, Northern Ireland

Autumn Nortern Ireland

Herfst in Noord-Ierland

Wat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik vind de foto van Whiterocks Beach heel mooi. Ik hou van de schuimende koppen, het glimmende water en de reflectie op het strand. Daar heb ik stiekem meer foto’s van gemaakt dan van de ‘Whiterocks’. Die lagen in de schaduw en zagen er vooral grauw uit. Net wat minder fotogeniek 😉

En welke foto kreeg de meeste likes?

De foto van de weg en de bomenhaag met herfstkleuren kreeg 176 likes. Hier reden we langs, keken om ons heen, stopten direct en deden een complete fotoshoot. Wat een fotogeniek straatje! Later kwamen we niet meer zóveel herfstkleuren tegen, dus we waren er op tijd bij!

Kleine Instagram succesjes?

Ik heb momenteel weinig groei op Instagram, maar elke volger erbij is er eentje. Altijd leuk! Volg jij mij al?

De Uurwerker, GroningenWat was de lekkerste ontdekking?

Ik kletste bij en at met Mariët bij De Uurwerker. Ik ben er intussen al regelmatig geweest, en het blijft een superfijne plek. Dit keer had ik een pizza met gorgonzola, vijg, peer en rucola. Goddelijke combi! Als toetje namen we beide de cheesecake, die smaakte ook erg goed. En dat De Uurwerker Kusmi Tea is sowieso een winwin. Heerlijke thee!

En heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Ik heb maar twee keer 70 baantjes gezwommen (ipv 4 keer). Vanwege mijn verjaardagsweekend in Noord-Ierland en last van mijn schouder redde ik het maar twee keer. Maar hé, beter zo dan helemaal niet. En in Noord-Ierland hebben we veeeel stappen gezet. Nu binnenkort ook weer dichterbij huis, het is zo fijn om veel in beweging te zijn!

Pathé UnlimitedNew in!

Op 19 november schafte Jan en ik met rentepunten van ING de Pathé Unlimited card aan. En nu zijn we twee weken en 4 films verder. Iets met verslavend, haha. Ons rijtje films tot nu toe: Jack Reacher, The girl on the train, Hartenstrijd & Bridget Jones. Ik kan binnenkort wel een artikel schrijven over mijn aanraders, want er komen nog meer bios-uitjes aan 🙂

CastleEen korte vooruitblik in mijn happylist!

Ons laatste tripje staat nog in de agenda van 2016. Wij vieren Kerst niet thuis achter het gourmetstel, maar samen met vrienden in het buitenland. Waar? Dat zal ik je binnenkort vertellen! En misschien herken je het kasteel op de foto van Shutterstock wel? 😉

Welke leuke dingen heb jij gedaan in november?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Lizette

Leuk om over je verjaardagsmaand te lezen. Ik ben wel nieuwsgierig, is je verjaardag in het buitenland bevallen of volgende keer toch liever thuis?
Ik herken het kasteel niet. Lijkt Frans… ben heel benieuwd!

Katie | Trends 4 Travel

Jullie hebben echt al mooie reizen gemaakt dit jaar. Ik ben benieuwd waar jullie met kerst naartoe gaan. Noord-Ierland klinkt en ziet er echt mooi uit! Nooit geweten eigenlijk. Zo’n Pathe Card lijkt me niet verkeerd. Ik snap dat je dan erg vaak naar de bios gaat, leuk!

Elisa | Lies rond de wereld

Ik vond je verslag van de Giant’s Causeway zo leuk om te lezen, ben benieuwd naar meer! Die Pathe Card denk ik ook al een poosje over na, lijkt mij toch ook wel leuk 🙂

Wat leuk, Pathe Unlimited! Ik vond Bridget Jones echt hilarisch 😀 De uurwerker ziet er weer lekker uit, ik ben er nog steeds niet geweest (de volgende keer misschien? 😉 ).

Marjolein

Leuk om je favoriete momenten te lezen van november. En zo te zien toch al een abo bij de bios 🙂 Verslavend en gelukkig komen er veel leuke films uit de komende tijd. En de uurwerker is altijd een fijne hotspot om naar toe te gaan!

10
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x