Happylists

Happylist juli 2017 – Mechelen, Nutz & spelen met onze drone

4 augustus 2017

In juli fietste ik veel, ging ik een weekend naar Mechelen en nam ik baby poesje Nutz in huis. Maar er was nog veel meer! Kijk je met mij mee terug naar juli?

Nutz juli 2017

Wat maakte juli een fijne maand?

Heb je even?

 • Knuffelen met ons baby poesje Nutz!
 • En blij zijn dat het zo goed klikt met Twix & Cheetah!
 • We hadden een gezellig weekend met nichtjes M&M
 • Ik ging lekker veel fietsen
 • Na flink drukke werkweken heb ik eindelijk wat meer rust (lees: vakantieperiode)
 • Ik las Mijn leven in de wildernis van Miriam Lancewood uit
 • Een heerlijk weekendje Mechelen (snel meer hierover!)
 • Ons jubileum ‘4 jaar geregistreerd partners’ vieren bij Vapiano
 • Spelen met onze drone DJI Spark
 • Het nieuwe seizoen van House of Cards uit kijken

Thingvellir, IcelandWat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Ik schreef al heel wat artikelen over IJsland, maar ik vond Thingvellir Nationaal Park het leukste om over te schrijven. In dit park vind je dé kloof tussen twee continenten. Hoe bijzonder dat je dit in IJsland kunt bewonderen! Al zijn we wel een tijdje op zoek geweest, we wisten niet goed waar we de kloof zelf konden vinden. Maar alleen het idee dat je in het park op zo’n bijzondere plek bent is erg gaaf. Leuk om dat te laten zien op mijn blog!

Benieuwd naar IJsland? Kijk op mijn pagina IJsland!

Marcella, ChicagoMijn 5 meest gelezen artikelen

Ik schreef 12 artikelen. Dit zijn de artikelen die ’t meest gelezen werden!

5 – Here and Now #40 – Gezinsuitbreiding

Hier werden veel van jullie érg nieuwsgierig van! We did it again: we hebben weer een nieuw katje. 3 maanden geleden haalden we Twix uit het asiel, maar ze bleef nog wat bang. Omdat we een een speelkameraadje voor haar wilden, kozen we baby poesje Nutz. Een goeie keuze want Twix is al een stuk minder bang! We hebben nu 3 katjes thuis, want good old Cheetah is er ook nog.

4 – Dingen die je wilt, maar nooit doet

Ik ben een beetje zoekende. Ik wil me verder ontwikkelen, maar weet nog niet zo goed op welke manier. Het zette me tot het maken van het artikel dingen die je wilt, maar nooit doet. Sommige dingen zijn lastiger te realiseren dan anderen. Maar niets is onmogelijk!

Wat zijn voor jou de dingen die je wilt, maar nooit doet?

New York State, Marcella3 – Roadtrip Amerika – The Great Lakes

Na New York & Florida en een roadtrip West-Amerika was het tijd voor een heel ander deel van Amerika. Het werd een roadtrip The Great Lakes in het noorden van Amerika. Ik vind Chicago echt heel erg leuk en ben fan van de staat Michigan. Wat is daar veel leuks te zien & doen!

Benieuwd geworden? Bekijk het filmpje van onze roadtrip!

2 – Wandelen in de Dolomieten: Drei Zinnen

Mijn gaafste hike ever deed ik in de Dolomieten. Niet echt Italiaans, maar wel supermooi! We wandelden er bij Raschötz en genoten van een geweldig vergezicht. Maar niets overtrof de hike bij de Drei Zinnen. Wat een onwijs mooi gebied! We liepen er urenlang en genoten continue van het landschap. Ik wilde spontaan elk jaar een wandeltrip doen, maar het is er nog niet van gekomen. We moeten maar veel wandelen in Zweden!

Étretat, Frankrijk

1 – De Krijtrotsen van Étretat

Het is alweer een paar jaar geleden dat we een roadtrip Normandië maakten. Een mooie reis door een geweldig gebied! Vooral mijn artikel over de krijtrotsen van Étretat wordt elke maand erg goed gelezen. Het is er dan ook prachtig!

Wist je dat je ook prachtige krijtrotsen kunt bewonderen bij Møns Klint in Denemarken?

Gullfoss, IcelandMarcella, IcelandWat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik vind de foto van mij als klein poppetje in het weidse landschap van IJsland echt prachtig! Het geeft zo goed aan hoe uitgestrekt het land is en dat de natuur er overweldigend is. Het mooie is dat deze foto zomaar ergens langs de weg bij een uitkijkpunt is gemaakt. Hoe het er heet weet ik niet meer. Heel typerend voor IJsland, je vindt er overal geweldig mooie natuur!

En welke foto kreeg de meeste likes?

De foto van het watergeweld van Gullfoss kreeg de meeste likes. Gullfoss bestaat uit meerdere niveaus. Dit is het tweede niveau, waar het water in de kloof stort. Hierdoor stuift een flinke laag water omhoog, waar vaak regenbogen ontstaan. Helaas troffen we die niet, maar het was er evengoed geweldig!

Benieuwd naar meer foto’s? Volg mij op Instagram @ marcellamolenaar!

Il Cardinale, MechelenWat was de lekkerste ontdekking?

Tijdens ons weekend Mechelen aten we één avond bij Il Cardinale, een hippe burgerbar. Eerlijk is eerlijk, ik at er een goddelijke vegaburger. Het heet ‘you must be nuts’ en bestaat uit een hazelnootburger met currydressing en koolsla met appel en rozijn. Ik heb al een hoop vegaburgers gegeten, maar deze was met recht ’t meest lekker. Ook Jan at een goeie (vlees)burger. Absoluut een aanrader dus!

FietspaadjeEn ben ik weer lekker aan het racefietsen?

Zeker weten! Ik fiets eigenlijk altijd op vrijdag en zondag. Mijn fietstochten worden langer, ik rij nu vaak een kilometer of 40-50. Dus de 1.000 komt al dichterbij! Komende zondag fiets ik samen met Jan de 65 kilometer van de Bauke Mollematocht. Wel weer heel leuk, een tocht rijden! Ik vertel je er binnenkort meer over!

Zweden, Reisboeken en wegenkaartenEen korte vooruitblik in mijn happylist!

Ik vertelde het al in mijn Here and Now update: eind deze maand gaan we naar Zweden! Samen met Jan en mijn moeder reizen we met de boot van Kiel naar Göteborg en vervolgens rijden we naar Midden-Zweden, de regio Dalarna. Hier hebben we 8 dagen lang zo’n schattig Zweeds huisje. We zitten in een rustig uitgestrekt gebied waar we vast veel gaan wandelen en af en toe uitstapjes maken in de omgeving. Het wordt vast heerlijk, zoveel zin in! We nemen onze drone ook mee, kunnen we lekker oefenen!

Omdat er weinig informatie is over de regio Dalarna zijn we op zoek naar aanraders en tips. Heb je adviezen voor ons? Let me know!

Wat wordt jouw volgende vakantie of weekend weg?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Shirley 4 augustus 2017 at 12:28

  Tof dat jullie een drone hebben. Ben benieuwd naar jullie eerste beelden!

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 16:57

   Ja, heel leuk! Wel even oefenen hoor, maar je kunt binnenkort in onze filmpjes de eerste beelden verwachten! Hij gaat ook mee naar Zweden 🙂

 • Reply Cindy 4 augustus 2017 at 20:26

  Nutz, wat een schattige naam, ik ben weer helemaal verkocht. 🙂 Mooie maand heb je achter de rug, en de volgende lijkt precies al even mooi te worden. Veel plezier in Zweden!

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 17:00

   Lief hé, dat bolletje kat. Ze is ook onwijs eigenwijs hoor, maar dat hoort bij zo’n kleintje. Ik ga er ook deze maand een mooie tijd van maken, met als afsluiter Zweden (tot en met begin september). Zin in!

 • Reply Martin 4 augustus 2017 at 21:24

  Leuk overzicht! Ben benieuwd naar jullie drone beelden! 😄

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 17:00

   Thanks Martin. De drone beelden komen er aan. Het is vooral nu oefenen, in Zweden gaan we er meer mee doen. Leuk!

 • Reply Sandra 4 augustus 2017 at 22:33

  Gaaaf dat jullie een drone hebben! Ben heel benieuwd naar de beelden hoor. Leuk! Heel veel plezier in Zweden alvast. 😀

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 17:03

   Het is echt tof, zo’n drone. Maar daar weet jij alles van natuurlijk! Zag van jullie al mooie beelden voorbij komen. Wij gaan er vooral in Zweden veel mee spelen. Zin in!

 • Reply Diana 5 augustus 2017 at 12:19

  Wat een leuke maand weer. Vind je katten echt zo schattig he. Merk gelijk dat ik de mijne erg mis en ze gelukkig over paar uurtjes weer ga zien.

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 17:03

   Lief hé, die kleine Nutz. Maar Cheetah en Twix zijn ook erg schattig. Jij bent nu weer terug dus? Lekker knuffelen met je katjes!

 • Reply Wanda 7 augustus 2017 at 12:23

  Een heerlijk maandje dus! En ja, Mechelen is echt een verrassend leuke stad! Ons volgend uitstapje is eind augustus, dan gaan we opnieuw naar de Ardennen maar dan staat alles in het teken van de Formule 1 dus hebben we helaas weinig tijd om van andere dingen te genieten. De volgende vakantietrip staat in oktober gepland, dan gaan we nog een weekje met mijn ouders naar Spanje.

  • Reply Marcella 9 augustus 2017 at 21:48

   Dat je naar de Ardennen gaat wist ik, maar gaaf dat je ook nog een weekje naar Spanje gaat! Tof vooruitzicht, zo fijn om nog even wat zon te pakken in oktober!

 • Reply Jessica 11 augustus 2017 at 11:23

  Ik ben heel benieuwd hoe de Spark jullie bevalt! Ik hoor er tot nu toe goede verhalen, maar ik wacht liever eerst nog de reacties van meer mensen af voordat ik er zelf een aanschaf ;p

  • Reply Marcella 12 augustus 2017 at 19:55

   Tot nu toe bevalt hij prima, maar we hebben nog niet veel vlieguren gemaakt. Hij gaat straks mee naar Zweden 😉

 • Reply Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 19 augustus 2017 at 15:05

  Wat schattig, die kat! Wij hebben er maar eentje en durven er niet zo goed nog eentje te nemen, want we zijn bang dat het niet klikt. En deze is gek op aandacht. Je reizen zijn als altijd weer mooi, ook Zweden is prachtig! Ik ben maar in één deel geweest, dus benieuwd naar jouw ervaring. En naar je dronebeelden, die van Mechelen waren in elk geval tof.

  • Reply Marcella 22 augustus 2017 at 18:45

   Ik vond het jaaaaren geleden erg spannend om een tweede te nemen, maar dat pakte toen ook goed uit. Nu gelukkig weer! Zo blij mee! Twix en Nutz spelen erg veel samen én Twix wordt minder bang. Superfijn!
   Wij gaan nu naar de regio Dalarna in Zweden. Ken je het toevallig? Ik ben erg benieuwd naar het gebied en het land. Wordt vast een leuke kennismaking!

  Leave a Reply