Happylists

Happylist februari 2016 – City Guides, The Fall & waarom reizen buiten de schoolvakanties niet altijd leuk is

26 februari 2016
Marcella, Oslo

Na onze verlate Kerstvakantie in Valencia was het tijd om hard te werken. Projecten moesten worden afgerond zodat we naar Cuba kunnen. Dat was best een pittig klus! Tussendoor was ik ook nog een weekje grieperig. Bluh. Ik moest even zoeken, maar toch deed ik best wat leuks in februari! Ohja, en ik onthulde onze bijzondere reis in september!

Zoen, Leiden, The NetherlandsHarbour Oslo

Marcella, strand Valencia

Valencia
Fietsen in Valencia

Februari in ‘t kort op mijn blog

Onze eerste video kwam online! Wat ben ik blij met onze video van Valencia! Ook had ik een toffe winactie met toffe reislustige artikelen. Leuk om alle reacties te lezen én om een gelukkige winnares te kiezen! In januari schreef Jan zijn eerste artikel, over een handige app op reis. Ik kan je alvast verklappen dat zijn tweede artikel eraan komt! Ik schreef over Maligne Lake in Canada, maakte de City Guide Oslo, plaatste een artikel over Townhouse in Maastricht, plaatste twee keer een artikel over mijn Wishlist ABC en schreef over onze voorbereidingen voor Cuba. En ik onthulde natuurlijk onze bijzondere reisplannen in september!

Mijn best gelezen artikelen van februari zijn:

  • City Guide Leiden – Een artikel wat ik plaatste in januari, maar deze werd in februari supergoed gelezen. Ik kreeg een aantal goede tips van ‘Leienaars’, dus de lijst wordt steeds completer. Leiden is een ontzettend leuke stad, ik wil er graag eens naar terug in de lente of zomer.
  • Win leuke reisaccessoires – Ik gaf een setje met reisartikelen van webshop Trends 4 Travel weg: een toffe linnen tas, een gave ketting en een werelds paspoorthoesje. De gelukkige winnares Suzanne ontving het pakketje nog nét voordat ze naar Nieuw-Zeeland vertrok. Kan ze het meteen goed gebruiken dus!
  • Valencia in beeld – Met trots presenteerde ik onze eerste reisvideo! Je ziet de hoogtepunten van drie dagen Valencia. Ik kreeg er veel enthousiaste reacties op. Heb jij ons filmpje al gezien?
  • Onze bijzondere reis in september – Ik maakte bekend welke bijzondere reis we in september gaan maken. We reizen met z’n vieren, en brengen een familiebezoek ver van huis. Nu ben je vast benieuwd!
  • Fietsen in Valencia – In die leuke stad Valencia maakten we een gave fietstocht dwars door de stad. In dit artikel vertel ik je over alle gave plekken die we bezochten. Een stedentrip Valencia is niet compleet zonder zo’n toffe fietstocht!

Wat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Ik vond het tof om de City Guide Oslo te schrijven. Ik had een aantal fotoblogs geplaatst, maar dit geeft weinig overzicht van de leukste plekken in de stad. Zonde, want Oslo is ontzettend leuk! Nu heb ik alle gave plekken gebundeld in een City Guide, leuk! Ik heb trouwens al aardig wat City Guides geschreven, je vindt ze overzichtelijk bij elkaar als je op de link klinkt.

Ook ben ik blij met mijn artikel over de voorbereidingen voor Cuba. Het is toch een andere bestemming dan we tot nu toe bezochten, dus dat betekende dat we vooral meer moesten voorbereiden. Ter plekke kunnen we bijvoorbeeld weinig gebruik maken van wifi.

Kleine succesjes?

Ik was in januari onwijs blij met een record aantal bezoekers. In februari kon ik nóg meer bezoekers verwelkomen, dus ik ben nu helemaal superblij! Thanks all!

Oslo, Norway Sunset Groningen

Wat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik fiets tegenwoordig weer naar het werk én naar huis als het licht is. Zo fijn! Op een donderdagmiddag na een drukke werkdag werd ik getrakteerd op een geweldige mooie zonsondergang. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken!

En welke kreeg de meeste likes?

De foto van het doorkijkje bij Akershus Festning in Oslo werd het meest geliked. Ik maakte de foto eigenlijk vrij snel, maar ben er zelf ook erg blij mee. Leuk dat ie zoveel werd geliked!

Kleine succesjes?

Op Instagram heb ik nu 1.500 volgers, jeujjj! Opeens kreeg ik er dagelijks best veel volgers bij, en zo vloog ik naar de 1.500. De komende weken zal het even wat rustiger zijn vanwege wifi-loos Cuba, maar als ik terug ben zal ik de schade flink inhalen met de mooiste foto’s!

Sapje Feel Good Groningen

Feel Good, Groningen

Op welke leuke momenten kijk ik terug?

De afgelopen weken was ik onwijs druk aan het werk. Projecten zijn er volop, en ik moest daardoor flink wat moeite doen om alles af te ronden voor mijn vertrek. Dat was de voornaamste reden dat ik het artikel ‘Waarom reizen buiten de schoolvakanties niet altijd leuk is‘ schreef. Het vooruitzicht op een paar weken maakte natuurlijk alles goed. De temperaturen daar zijn zo rond de 24 graden. Heerlijk!

Wat was de lekkerste ontdekking?

Ik sprak weer af met Mariët van Blauwe Sokken. We kletsten zo drie uur vol, super gezellig! We wilden wat eten en drinken bij het gloednieuwe Kattencafé Op z’n Kop, maar helaas was daar alles gereserveerd. We belandden dus weer bij Feel Good, waar we vorige keer ook lunchten. Dit keer kozen we beide voor een veggie burger en sinaasappelsap met banaan. Yummm!

En heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Mwah, niet echt. In februari was ik zo’n een week lang ziekig. Op maandagnacht had ik het extreem koud, en dinsdag sleepte ik me naar mijn werk. Woensdag werkte ik thuis en donderdag was mijn energie aan ’t einde van de dag totaal weg. In het weekend deed ik niet veel meer dan veel slapen en kijken naar The Fall. De week erna moest ik weer wat aansterken, dus van sporten kwam echt weinig. Wel heb ik de meeste dagen mijn 10.000 stappen gehaald op mijn Garmin Vivofit.

De beste versie van jezelf

Cuba reisboekenWat was de leukste ontmoeting?

Via mijn werk werd ik uitgenodigd voor de Brain Bootcamp van de Doordenkers. Margriet Sitskoorn legde ons uit hoe we de beste versie van onszelf kunnen ontwikkelen. Dat leverde ons een ontzettend leerzame avond op! Natuurlijk kan ik nog een hoop leren en oefenen met haar boek De beste versie van jezelf. In april wordt er weer een interessante avond op vijf locaties georganiseerd, met als thema Slimmer Spreken.

Een korte vooruitblik in mijn happylist!

Als je dit leest zit ik op Cuba! Ik hoop dat ik lekker geniet van de zon en geniet van Havana en onze rit naar Viñales. Ik vind het lastig om me een land als Cuba voor te stellen, dus ik ben er onwijs benieuwd naar. Ik laat me maar gewoon verrassen. Ik beloof iedereen dat ik de zon mee terug neem, als we halverwege maart terug komen in Nederland. Bij deze dus ook aan jullie!

Welke leuke dingen heb jij gedaan in februari?

Volg mijn reisavonturen! FacebookBloglovinTwitterInstagram

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jenny - ikreis.net

Mooi overzicht weer. En ik moet even terugzoeken wat je in september gaat doen, want dat heb ik gemist 🙂

Veel plezier in Cuba. Ik ben heel benieuwd hoe dat je gaat bevallen. Ik wil er zelf ook nog eens heen, maar de belachelijke ticketprijzen in de schoolvakantie houden me tegen.

Reismuts

Weer een leuke maand om op terug te kijken! Wat zag Valencia er ook heerlijk uit! Nu welverdiende vakantie na al je drukke projecten. Have fun in Cuba!

Jessica

Fijn dat je alle hectiek van het werk nu achter je kan laten en lekker kan genieten van Cuba! 🙂 Ben heel benieuwd hoe je het daar gaat vinden/vond (want waarschijnlijk lees je dit pas als je terug bent haha ;p)

Emily

Veel plezier in Cuba en ik zie uit naar al je ervaringen!!

Wanda

Heerlijk overzicht weer hoor! Wel balen natuurlijk dat je uitgerekend nu net grieperig werd maar hopelijk ben je goed hersteld zodat je nu lekker van Cuba kunt genieten! Mijn hoogtepunten van februari? Nou, vooral de musical De Tweeling heeft indruk op me gemaakt!

Joyce rdt

Leuk overzicht meid en wat gaaf dat je zoveel volgers hebt!
Er waren er veel ziek de afgelopen weken, weer de tijd van het jaar helaas :(.

Fijn weekend!
Liefs.x

Katie | Trends 4 Travel

Een leuk overzicht weer! Ik vond de winactie met jou onwijs leuk! Mijn eerste winactie met een reisblogger en zoveel enthousiaste reacties 🙂
Ik ben benieuwd naar je verhalen over Cuba. Hoop dat jullie het leuk hebben!

Sheelagh

Heerlijke dingen allemaal. Hopelijk geniet je van Cuba, maar dat komt vast wel goed. Leuk je posts over Valencia, die stad staat echt op mijn lijstje om dit jaar te bezoeken!

Sabine

Wat fijn dat je weer meer bezoekers hebt! En terecht ook met die leuke blogs van jou 😀 Ben benieuwd naar je Cuba verhalen. Wij waren in New York en nu zijn we verloofd!! Ben zoooo gelukkig! Februari 2016 gaat dus de boeken in als de maand van onze verloving 😀

9
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x