Happylists Reisplannen

Happylist december 2016 – Happy Newyear & nieuwe reisplannen

2 januari 2017
Happylist december 2016

Allereerst wens ik je een geweldig, gezellig en supermooi 2017. Maak er een geweldig mooi (reis)jaar van! Ik wil met je terugkijken naar december, maar ook onze eerste reisplannen voor 2017 bekend maken. En dat gaat een onwijs toffe reis worden…!

Arches National Park, AmericaGent, BelgiëMijn 5 meest gelezen artikelen

Ik schreef in december 15 artikelen. Ik vertel je wat mijn meest gelezen artikel zijn!

1 – Brugge vs Gent

Superleuk, mijn artikel waarin ik Brugge en Gent met elkaar vergelijk wordt elke maand weer goed gelezen! Ook in december stond ie weer on top. Ben je benieuwd geworden naar mijn favoriete stad? Lees dan Brugge versus Gent!

2 – Roadtrip West Amerika

Ook een klassieker die maandelijks veel gelezen wordt! Ik hoop je met onze route West Amerika te inspireren om Yellowstone in je route op te nemen. Het is zó bizar mooi in Yellowstone National Park! Zo zonde dat de meeste reizigers het geijkte rondje San Fransisco – LA doen. Wij startten onze reis in Seattle en reisden via de vele National Parks naar San Francisco. Een te gekke reis die ik iedereen kan aanraden!

Marcella3 – 366 dagen van 2016 in een lijstje

Jaarlijks vul ik een lijstje in met vragen over het afgelopen jaar. Dat zijn vragen waar ik best wel eens diep over moet nadenken, dus ze dagen me ook echt uit. Zo geef ik aan wat mijn grootste prestatie is, waar ik trots op ben, en waarop juist niet. Waarin ik faalde en wat het grootste doel is wat ik heb bereikt. Superleuk om zo (kritisch) het jaar te evalueren! Benieuwd geworden? Lees mijn 366 dagen van 2016 in een lijstje!

4 – Mijn meest gelezen blogs van 2016

Ik maak altijd meerdere jaaroverzichten. Mijn meest gelezen blogs van 2016 is daar ook eentje van. Het werd een mooie afwisselende lijst met artikelen, superleuk! Van Valencia, naar onze bijzondere reis, Leuven en ons filmpje van West-Canada. Maar de nummer 1 dichterbij huis dan je denkt!

Ook zette ik mijn reisjaar 2016 voor je op een rij! Ik maakte 11 trips & bezocht 9 landen!

5 – Route Dolomieten – een geweldige roadtrip door de bergen

De fijnste trip van 2016. We wandelden dagenlang in de bizar mooie natuur van de Dolomieten. Ook verkenden we schattige dorpjes. Wat een geweldig gebied in het noorden van Italië! Ik zette onze route in de Dolomieten voor je op een rij. Ga er vooral eens naartoe, echt de moeite waard!

Havana, CubaWat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Eigenlijk heb ik over Cuba nog niet zo onwijs veel geschreven, dus ik besloot om een artikel te maken over de route van onze rondreis. Het kaartje met onze stops, must do’s en overnachtingen werd steeds voller. Ik vond het super om de reis nog eens door te nemen! Wat was het een bijzonder intrigerende reis! Ben je benieuwd naar Cuba? Bekijk dan ook ons filmpje van Cuba zodat je een goed beeld krijgt van het land.

Kleine succesjes?

Ik had een toffe winactie, want ik gaf aan 3 winnaressen €40,- tegoed weg voor de hippe webshop Radbag. Dit werd een groot succes! Ik kreeg veel leuke reacties en heel wat nieuwe volgers op Facebook. Intussen heb ik de winnaressen verrast met hun mooie prijs. Veel shopplezier ladies! Niet gewonnen, niet getreurd. Er komt weer een gave winactie aan!

Marcella, Drei Zinnen Durbuy, BelgiumWat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik vind de foto van mij bij de Drei Zinnen erg leuk. Ik heb er mooie herinneringen aan. Het was een pittige wandeling, maar ik genoot volop van het natuurgebied. Want wauww, wat is het landschap bij de Drei Zinnen supertof! Het was de eerste keer dat we een wandeltrip maakten, en dat wil ik zeker vaker gaan doen! Ik zou in 2017 graag willen wandelen in Frankrijk. Het wordt hoog tijd om daar de natuur te ontdekken!

En welke foto kreeg de meeste likes?

We vierden Kerst in een huisjespark vlakbij het stadje Durbuy. We verwachten er weinig van, en dachten dat op Eerste Kerstdag alles dicht was. Boy, we’re wrong! Durbuy is superleuk en vol knusse straatjes. De Kerstmarkt maakte het er extra gezellig. Ik zal nog schrijven over Durbuy, en ik zal uiteraard een hoop mooie foto’s bij het artikel plaatsen!

Kleine Instagram succesjes?

Ik had sowieso een geweldig jaar op Instagram. Ik verdubbelde in 2016 mijn aantal volgers, en plaatste heel wat mooie foto’s. Benieuwd naar mijn mooiste foto’s? Kijk dan even bij my best nine of 2016!

Fruit.nlWat was de lekkerste ontdekking?

Ik kreeg een geweldige fruitmand van Fruit.nl! De fruitbox bestaat uit 5 tot 7 soorten (seizoens)fruit en een exotische verrassing. Ik moest even zoeken wat het donkere bolletje was, maar het bleek passievrucht te zijn. Lekker in de blender met een banaan en soyamelk. In de box zit genoeg fruit om een week lang 2 stuks fruit per dag te kunnen eten. Je kunt ‘m eenmalig, wekelijks, tweewekelijks en maandelijks ontvangen. Ik vind het nu al jammer dat ik ‘m eenmalig ontving, want het beviel me prima. Ik koop zelf vaak appels en bananen, maar met zo’n box heb je veel meer variatie. Lekker! Oh, en als start van het nieuwe jaar is er nu ook een goede voornemens box! Yum!

En heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Ik had in december 5x willen zwemmen, maar ik kwam op 3x zwemmen. Vanwege de griep en ons weekend in de Ardennen kwam het er twee weken lang niet van. Wel heb ik die 3x 80 baantjes gezwommen, dus ik lig mooi op schema. Ik kijk er nu al naar uit om vrijdag weer het zwembad in te duiken. Fijn dat ik weer in mijn flow zit!

Shutterstock IcelandNieuwe reisplannen: onze eerste reis in 2017 is geboekt!

We gaan in juni twee weken rondreizen met een camper door IJsland! We willen het hele eiland rondrijden, en zoveel mogelijk zien van de mooie natuur. Echt zo supergaaf, ik kan bijna niet wachten tot het zover is! IJsland staat al een tijdlang op onze wishlist, dus tof dat we er nu eindelijk op ontdekking gaan! We hebben voor een camper gekozen omdat dit ons in West-Canada zo ontzettend goed beviel. Je bent continu middenin de natuur, zo fijn! Verder hebben we nog helemaal niks geboekt voor 2017. Alles staat nog open! Update: inmiddels hebben we geboekt voor Sevilla. We gaan volgende maand al. Supertof!

Welke leuke dingen heb jij gedaan in december?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga echter geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Ik deel in mijn artikelen niks anders dan mijn persoonlijke mening. Lees ook mijn disclaimer.

You Might Also Like

45
Reageer op dit artikel

avatar
23 Reacties
22 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
24 Auteurs van reacties
Sieds | Sieds My TravelsCaroLotte - scratchingmymapEvaShamira | Kompas 24 Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Linda | travellersoftheworld
Reiziger

Leuk om te lezen en wat een gave jaloersmakende plannen, mag ik niet gewoon stiekem mee? Ijsland staat bovenaan mijn lijstje

Marjolein
Reiziger

Leuk om te lezen! En wat heerlijk dat IJsland al vast staat. Gelukkig kun je nog lang genieten van de voorpret 🙂

Jenn
Reiziger

Leuk om te lezen! Gelukkig nieuwjaar!

Yvon
Reiziger

Gelukkig Nieuwjaar! Tof dat je al een reis geboekt hebt. En een hele gave ook nog!

In december kwam ik naar Nederland voor de kerst en bezocht ik de kerstmarkt in Bremen. Verder boekte ik ook het hotel voor onze reis naar Langkawi aan het eind van de maand.

Michelle | Travel lifestyle.nl
Reiziger

Happy new year! En wow, IJsland! Super tof 🙂 alvast heel veel plezier met de voorpret. Ben heel benieuwd 🙂

Narelle | wegvanhetnoorden.nl
Reiziger

Oooooh IJsland! Wat gaaaaaaaaf! Ik wil er alles over horen donderdag 🙂

Maud - Maudgeniet.nl
Reiziger

Waauuwwwiie Marcella. IJsland! Twee weken! Met een camper! Dat gaat ongetwijfeld een super toffe reis worden!

Eva
Reiziger

Wat gaaf dat jullie twee weken naar IJsland gaan, dat lijkt me zo’n bijzonder en mooi land!

Ilona
Reiziger

Ijsland, ik wíst het. Nou ja, niet officieel maar als ik kon gokken had ik hier stiekem al mijn geld op gewed 😉 Ik wist dat het al kriebelde bij jullie. Mooi overzicht van 2016 en fijne plannen voor 2017. Nu alvast aftellen. Is Ijsland de enige concrete reis die is geboekt of staat er meer op de planning?

Co
Reiziger

Gelukkig nieuwjaar! Supergaaf dat jullie met de camper door IJsland gaan touren, ben erg benieuwd hoe jullie dat gaan vinden 🙂

Sabine
Reiziger

Oohhh wat tof die reis naar IJsland!! Dat is stiekem eigenlijk de bestemming waar Jimmy en ik in juni naartoe willen als huwelijksreis. We hebben echter helaas maar 5 dagen denk ik en het is vreselijk duur (voor ons tenminste). Dus ik weet nog niet of het gaat lukken. In ieder geval staat het land hoog op de lijst! Gelukkig nieuwjaar voor jullie!!

Daphne | Travelshot.nl
Reiziger

Wauw wat een mooie reisplannen ! IJsland lijkt me echt geweldig 😉 . Veel plezier met de voorbereidingen !

shere
Reiziger

Leuk Ijsland met een camper!!! dat is ook een van onze ideen voor deze jaar: Ijsland, Canada of Slovenie met camper. Met de kids is een camper echt ideaal 🙂

Marcel
Reiziger

De kogel is door de kerk, leuk vooruitzicht! IJsland staat ook nog op m’n bucketlist. Ben heel benieuwd naar je verhalen, veel voorpret gewenst 🙂

Sanne
Reiziger

Jaaaaa IJsland!! Heel leuk, ben benieuwd hoe het reizen met de camper daar gaat!

Linda
Reiziger

Gelukkig nieuwjaar! Mooie plannen heb je, en leuke manier om terug te blikken op vorige maand.

Joyce rdt
Reiziger

Oh wat gaaf IJsland, lijkt me zoo mooi!
Zelf ben ik op het moment een tripje aan het zoeken voor mij en mijn moeder! Liefs.x en een geweldigleukgezelligtofmooi 2017!

Wanda
Reiziger

December stond bij mij in het teken van onze kerstcruise naar Dusseldorff, Keulen en Bonn met vrienden wat echt ontzettend leuk was. Verder lag ik de laatste 2 weken plat dankzij de griep dus geen leuke afsluiting op zich. Tof dat jullie naar IJsland gaan! Vrienden van ons zijn er 2x geweest en zijn erg enthousiast! En Sevilla in februari? Leuk vooruitzicht!

Shamira | Kompas 24
Reiziger

Nog de beste wensen voor 2017! (volgens mij kan het nog haha). Oh en IJsland, echt een super gave keuze! Die staat bij mij ook nog hoog op het wensenlijstje. Ik ben heel benieuwd naar je verhalen 🙂

Eva
Reiziger

Gelukkig nieuwjaar nog Marcella! Fijn dat december nog zo’n mooie maand was en leuk om mee terug te blikken op 2016! 🙂

Lotte - scratchingmymap
Reiziger

Oh, Ijsland (of is het IJsland? 😉) lijkt me zo bijzonder! Ik kom graag lezen over de voorpret en de reisverhalen. Veel plezier alvast in Sevilla, deze stad heb ik ook nog niet eerder bezocht. Hier nog fijn de maand uitreizen (groetjes vanuit Cambodja!) en daarna zien we wel weer.

Caro
Reiziger
Caro

Wauw naar IJsland, dat was echt een van de mooiste landen waar ik tot nu toe ben geweest! Gaaf ook dat je met een camper gaat rondtrekken, lijkt me heerlijk om overal te kunnen gaan staan en slapen waar je het mooi vind:) Ook heel veel plezier alvast in Sevilla! Maak er een fijn reisjaar van:)

Sieds | Sieds My Travels
Reiziger

Wat gaaf dat jullie naar IJsland gaan, daar wil ik ook zo graag naar toe! Ik ben heel benieuwd hoe jullie het gaan hebben. Op het evenement Reis! sprak ik nog met iemand van Aksja Reizen, hij wees me nog op Landmannalaugar, dat is iets de binnenlanden in, maar het landschap moet hier echt heel bijzonder zijn. Wellicht nog een leuke tip voor jullie route.. 😉 Sevilla gaat heel mooi worden, een flamencovoorstelling is ook leuk om te doen. Ik heb btw nog een blog over Sevilla geschreven, wellicht hebben jullie daar nog wat aan.. 🙂