Happylists

Happylist augustus 2017 – Knuffelen met Nutz & een nieuw filmpje!

31 augustus 2017
Happylist augustus 2017

In juli maakten we ons huis steeds mooier, maakte Jan een tof nieuw filmpje, knuffelde ik veel met Nutz, fietsten we de Bauke Mollematocht en gingen we uit eten. Kijk je met mij mee naar augustus?

IJsland poster Nutz op schoot LoungesetWat maakte augustus een fijne maand?

  • Knuffelen met Nutz! Ik heb echt allerlei foto’s dat ze lief bij me op schoot ligt. Ik neem haar ook op schoot als ik aan tafel met m’n MacBook zit. Nu maar hopen dat ze dat blijft doen. Vind ik zo knus!
  • Nutz & Twix kunnen het ook heel goed met elkaar vinden. Ze spelen veel samen én liggen ook knus tegen elkaar aan. Zo lief!
  • Jan lijstte onze IJsland poster in, en verrast me ermee toen ik thuis kwam uit het werk. Ik vind ‘m prachtig!
  • Ook hebben we een leuk hip lampje in huis.
  • Ik ging met Narelle bijkletsen & eten bij Vapiano
  • Jan en ik fietsten de Bauke Mollematocht
  • We waren 3 zaterdagmiddagen bij meubelwinkels, en hebben eindelijk een nieuwe eettafel gevonden. Blij!
  • En toen we toch aan het shoppen waren, liepen we onverwachts tegen een fijne loungeset voor in de tuin aan. Met veeeel korting. Nice!

Boottocht MechelenWat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Ik schreef een fotoblog van Mechelen, maar nóg leuker vond ik het om een nieuw filmpje met je te delen. Jan maakte een gaaf filmpje van Mechelen. Zo ben je echt met ons mee op reis in Mechelen. Het geeft de sfeer van de stad heel goed weer. Ik figureer slechts voor onze filmpjes, Jan filmt én monteert het tot een geweldig mooi geheel. Alle complimenten zijn dus voor hem!

Volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes!

Kerid, Iceland

Mijn 5 meest gelezen artikelen

Ik schreef 13 artikelen. Dit zijn de artikelen die ‘t meest gelezen werden!

5 – Golden Circle IJsland – Wat kan je er zien en doen?

Wij reden tijdens onze roadtrip IJsland het hele eiland rond, maar velen bekijken alleen de Golden Circle. Ook wij bekeken de bezienswaardigheden van de Golden Circle, maar ik voegde ook wat extra bezienswaardigheden toe die je net zo goed kunt mee pakken tijdens je rondje. Benieuwd geworden? Lees mijn artikel over de Golden Circle!

Ghent, Belgium

4 – Brugge versus Gent

Altijd goed, een Belgische stad bezoeken. Wij waren vlak na elkaar in Brugge en Gent. Twee mooie steden, maar ik heb voor eentje een duidelijke voorkeur. Benieuwd welke dat is? Zin in wat anders, dat kan ook. Ik heb ook andere leuke aanraders in België voor je. Zowel Leuven als Mechelen vind ik echt heel fijne steden!

3 – Route Dolomieten, een geweldige roadtrip door de bergen

Al was het een korte trip: ik vond het echt heerlijk in de Dolomieten! We hadden een knus huisje van waaruit we de omgeving wandelend verkenden. Zo genoten we van een geweldig uitzicht bij Raschötz, bewonderden Bolzano en maakten onze mooiste hike ‘ever’ bij de Drei Zinnen. Nieuwsgierig? Lees over onze route in de Dolomieten!

Heb je ons filmpje van de Dolomieten al gezien?

Texel

2 – Terschelling versus Texel

De waddeneilanden zijn heerlijk! Je bent er echt even los van het vasteland, een dagje op een eiland voelt al als een halve vakantie. Heerlijk! In dit artikel vergeleek ik Terschelling en Texel met elkaar. Benieuwd naar mijn favoriet?

Ik ben al heel lang niet op Schiermonnikoog geweest, dit eiland staat op mijn wishlist Nederland!

1 – Budget camperreis West-Canada

Een reis door Canada hoeft niet ontzettend duur te zijn. Wij profiteerden van vroegboekkorting, stonden op simpele campings en we kookten elke dag zelf in onze camper. Wat zo’n reis dan kost? Ik vertel het je in mijn artikel Budget camperreis West-Canada!

Seljalandsfoss IcelandRoad IcelandNutz augustus 2017Wat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik vind de foto van Nutz bij mij op schoot helemaal geweldig. Zo schattig! Ze is nu een aantal weken ouder, en dat beginnen we nu wel te zien. Ze groeit vlot, kan beter springen en wordt steeds eigenwijzer. Zal je niet zeggen als ze zo bij me ligt, maar het is d’r eentje. Ze terroriseert onze planten door aan de stengels te bijten en ook de stekkers van onze apparatuur zijn niet veilig. Tussen haar en Twix gaat het onwijs goed. Ze spelen veel, maar liggen ook knus tegen elkaar te slapen. Cheetah vindt het allemaal wel prima, en ze kijkt rustig toe. Onwijs blij met dit stel!

En welke foto kreeg de meeste likes?

De foto van de weg in IJsland kreeg de meeste likes. Van dit soort foto’s onderweg heb ik er echt honderden. Soms maakten we een foto als we stil stonden, maar nog vaker schoot ik een plaatje vanuit de auto. Steeds weer werd het een prachtig plaatje van oneindige wegen. Zo geweldig! De foto van mij bij de Seljalandsfoss deed het ook goed. Ik ben maar een klein poppetje vergeleken met al die waterpracht. Dat ‘tiny-gevoel’ had ik wel vaker in IJsland!

Benieuwd naar meer foto’s? Volg mij op Instagram @ marcellamolenaar!

Hemingway's CubaWat was de lekkerste ontdekking?

We hadden nog een aantal spaarkaarten van de restaurant actie van Albert Heijn én Jan was 20 augustus jarig. Dus we besloten een nieuw restaurant te ontdekken in Groningen. Het werd Hemingway’s Cuba. Dat maakte ons nieuwsgierig, want de recensies zijn erg goed, maar tijdens onze reis door Cuba hebben we niet heel lekker gegeten. We kunnen ons echter geheel aansluiten bij de positieve recensies. Bij Hemingway’s Cuba eet je echt heerlijke tapas! Zowel het voorgerecht, hoofdgerecht als nagerecht waren echt heerlijk. Ik denk dat wij hier zeker vaker gaan eten!

Benieuwd waar je goed kunt eten in Groningen? Lees 17x Restaurants in Groningen!

GroningenEn ben ik weer lekker aan het racefietsen?

Jazeker! Ik heb al heel wat kilometers op mijn teller staan, zoals je kon lezen in mijn fietsupdate. Ook heb ik allerlei nieuwe routes en paadjes ontdekt, dat maakt het fietsen nóg leuker. Ik hoop dat ik nog even kan fietsen na onze reis door Zweden. En anders ga ik binnenkort weer zwemmen. Kan ik ook weer fijn mijn armen en rug trainen! Dat valt mooi samen met mijn gezonde voornemens voor de tweede helft van 2017, want (spier)oefeningen thuis ben ik nog niet gaan doen…

Zweden, Reisboeken en wegenkaartenEen korte vooruitblik in mijn happylist!

Als je dit leest zit ik in Zweden. Hier geniet ik een ruime week samen met mijn man én moeder van de mooie natuur om ons heen. Voor alle drie de eerste kennismaking met Zweden, dus we zijn erg benieuwd. We hebben in het midden van Zweden in the middle of nowhere zo’n schattig huisje. Benieuwd naar onze avonturen? Volg me dan op Instagram @ marcellamolenaar!

Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

12
Reageer op dit artikel

avatar
6 Reacties
6 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
7 Auteurs van reacties
MarcellaNielsMarcelJudithLizette Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anne - Ditisanne.nl
Reiziger

Leuk! Die loungeset ziet er echt fantastisch uit, nu alleen het mooie weer nog even! 😉

Wanda
Reiziger

Leuk dat jullie huisje steeds thuis gaat worden! En ja, die foto van Nutz, geweldig! Doet me echt denken aan toen die twee van ons zo klein waren! We hebben nu alleen Clooney nog maar ze komt nu nog maar heel weinig echt op schoot liggen. Wel op schoot staan maar echt liggen helaas niet. Foto’s van oneindige wegen, daar heb ik ook tig van. Blijft een mooi gezicht! Lekker genieten nu dus in Zweden! Ik ben echt heel erg benieuwd naar jullie ervaringen daar!

Lizette
Reiziger

Weer een heerlijke maand, dame! Nutz is zooo lief! En natuurlijk deden je foto’s van IJsland het goed, ze zijn prachtig! Heel veel plezier in Zweden in jullie mooie huisje!

Judith
Reiziger

Wat een leuk overzicht weer. En wat een schatje is Nutz! Fijn dat ze het zo goed doet. Mijn kat wil ook altijd in de buurt zijn als ik aan de laptop zit. Het liefst ligt ze dan op het toetsenbord maar dat werkt natuurlijk niet zo fijn. Nu staat er een doos op mijn bureau waar ze lekker in gaat liggen als ik werk/blog. Dan is ze toch lekker dichtbij.

Marcel
Reiziger

Heerlijke maand heb je achter de rug Marcella! Leuk filmpje van Mechelen heeft Jan gemaakt, allemaal erg herkenbaar 😉 Nu lekker genieten in Zweden met z’n drietjes.

Niels
Reiziger

Die foto van Nutz is echt gaaf! Ik snap helemaal dat je die foto zo leuk vindt. Mijn vriendin trouwens ook. Hij lijkt een beetje op een van onze katten, Koda. Heel veel plezier in Zweden. Maar dat moet wel lukken aan je instagram te zien 🙂