Happylists

Happylist augustus 2016 – Een verrassingsuitje, 2x nieuwe schoenen & reisplannen maken

31 augustus 2016
Happylist augustus 2016

Jeetje, is het al bijna september!? Augustus is voorbij gevlogen! Ik deed ook zoveel leuks! Ik neem je mee naar de afgelopen maand. Met een verrassingsuitje, onverwachts nieuwe schoenen & reisplannen maken. Maar er was nog veel meer leuks, dus lees snel verder!

Marcella, Wandeling Radio KootwijkAugustus in ‘t kort op mijn blog

Ik heb ook in augustus weer 15 artikelen gepubliceerd. Zo plaatste ik de Zomerse dilemma’s-tag waarin ik geinige keuzes moest maken. Ook liet ik je de mooiste foto’s van de Dolomieten zien én natuurlijk ons reisfilmpje van de Dolomieten! Ook gaf ik een vierde fietsupdate van de 1.000 van 2016. Benieuwd of ik er al bijna ben? Onze bijzondere reis door Amerika & Canada komt nu heel dichtbij. Jan schreef weer over de voorbereidingen, dit keer over de todo’s zoeken en roadtrip plannen. Ook maakte ik een Fotoblog: 10x Gelders Arcadië, schreef ik over de Mont Saint Michel in Normandië én deel ik de 7x Hikes in Canada die wij liepen. Tot slot updatete ik mijn Wishlist ABC en nam ik je mee in wat mij bezig houdt in mijn Here and Now-updates!

Maligne Canyon, Canada

Maligne Canyon
Jasper National Park

Top 5 artikelen

Een aantal oudere artikelen werd erg goed gelezen: De krijtrotsen van Étretat, Brugge vs Gent, Terschelling vs Texel, Route Roadtrip West-Canada en Klammen en Kloven in Oostenrijk. In de onderstaande top 5 licht ik artikelen uit die ik recent gepubliceerd heb.

1 – Route Roadtrip West-Canada

Oh, wat was onze camperreis door West-Canada te gek! De natuur bleef maar verrassen, met kolkende felblauwe canyons en oneindig hoge bergen met een randje sneeuw. Ik schreef over onze avonturen en deelde de route van onze roadtrip West-Canada met je. Nou was dit artikel al wat ouder, maar hij werd gedeeld door de reisorganisatie waar wij onze tickets en camper boekten. Dat leverde mij heel wat lezers op, leuk!

Sunset Cuba2 – Paklijst: wat neem je mee naar Cuba?

In februari ontvluchtten we de winter en vlogen we naar het zonnige Cuba. Hier maakten we een roadtrip met een huurauto. Cuba is een ander land in het rijtje met Westerse landen die we eerder bezocht hebben. En dus maakte ik de blog Paklijst: wat neem je mee naar Cuba? Want wist jij bijvoorbeeld dat je op Cuba nergens wc-papier vindt? Een paar rolletjes meenemen is dus wel zo handig! En zo zijn er meer goeie tips. De foto van de zonsondergang is trouwens gemaakt bij Maria la Gorda. Wat een paradijsje!

3 – Video roadtrip West-Canada

Het duurde een jaar, maar toen hadden we het filmpje van onze roadtrip West-Canada klaar. Er zitten veel mooie in van de overweldigende natuur. Maar er zijn ook leuke beelden van Jan en mij. Echt een mooi souvenir om heerlijk mee na te genieten van onze roadtrip! Een fotoboek doorbladeren blijft leuk, maar een filmpje van een paar minuten kijken is ook wel even fijn. Er komen trouwens meer leuke filmpjes aan, volg je mij al op YouTube?

Landgoed Middachten4 – Fotoblog 10x Gelders Arcadië

Een paar weken geleden ontdekten we in een fijn weekend de regio Gelders Arcadië, in de buurt van Arnhem en Wageningen. We maakten kennis met mooie natuur, imposante kastelen en landgoederen, Nationaal Park de Veluwezoom, heerlijke hotels én restaurants waar je goddelijk kunt eten! Ik neem je in een fotoverslag mee naar Gelders Arcadië!

5 – Voorbereidingen op een bijzondere reis: todo’s zoeken & roadtrip plannen

Jan schreef weer over de voorbereidingen van onze bijzondere reis. Over een paar weken reis ik namelijk naar Amerika & Canada samen met Jan en mijn schoonouders. We gaan op familiebezoek, de Niagara Falls bewonderen en rondreizen langs Lake Erie, Amish Country, een stukje van de Route 66 en Chicago. Meer weten? Jan schreef over de voorbereidingen en vertelt je ons reisschema. Eenmaal op reis ben ik van plan om liveblogs te maken, zodat je mee krijgt hoe onze reis verloopt.

Paint pots, Kootenay National Park, CanadaWat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Ik heb al heel wat geschreven over Canada, maar ik vond het tof om alle onze hikes op een rijtje te zetten. Ik kreeg steeds vaker vragen over welke tochten we gedaan hebben, hoe moeilijk dit was, en hoe lang we erover deden. Met mijn artikel 7x Hiken in Canada vertel ik welke tochten we liepen in de Nationale Parken. Als je alsnog vragen hebt, dan ben je natuurlijk altijd welkom!

Kleine succesjes?

In juli brak ik mijn records, maar augustus was een nóg meer succesvol! Ik verbrak wederom mijn records en daar ben ik onwijs trots op. En dankbaar natuurlijk. Bedankt lieve lezers! <3

Delft, HollandSunset GroningenWat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik hou van zonsondergangen, en maak daar graag foto’s van! Aan het einde van een regenachtige zondag maakten we een fijne wandeling in onze wijk, en pakte ik dit fotomoment mee. Een mooie roze lucht, reflectie in het water én koeien. Een fijn Hollands plaatje.

En welke foto kreeg de meeste likes?

Eind juli bezochten we een lieve vriendin in Delft. We hadden elkaar al veels te lang niet meer gezien. We besloten naar het centrum te gaan en aten een heerlijke lunch aan het water. Het knusse straatjes zette ik op de foto in een vluchtig moment. Me niet realiserend hoe succesvol de foto ontvangen zou worden met 138 likes. Grappig, hoe dat soms weer totaal anders is als je echt een té gekke foto denkt te plaatsen en de likes juist tegenvallen.

Kleine succesjes?

Ik heb de magische grens van 2-duizend volgers bereikt! Het duurde even voor ik er zeker van was, want ik schommelde een tijdje tussen de 1.997 en 2.005, maar met 2.035 volgers kan ik er nu wel zeker van zijn. Zo leuk! Ik vind Instagram echt te gek, en daag mezelf uit om de mooiste (reis)foto’s te delen. Volg je mij al?

La Belle Source, Groot WarnsbornWat was de lekkerste ontdekking?

Tijdens ons weekend in Gelderland zijn we verwend met de lekkerste gerechten. Vooral bij restaurant La Belle Source bij landgoed Groot Warnsborn was werkelijk álles lekker. Beide hadden we mooie kleren aangetrokken, en dus voelden we ons net een prinsje en prinsesje. Een voortreffelijk begin van een heerlijk weekend!

En heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Ik ben in augustus heel goed bezig geweest met fietsen! In mijn vierde fietsupdate kon ik al verklappen dat de 1.000 steeds dichterbij komt. Met mijn nadere vakantie heb ik nóg beter m’n best gedaan. Je kunt dus bijna een vijfde update verwachten. Wandelen deed ik eigenlijk alleen bij Radio Kootwijk, en verder kwam het er even niet van. Ik was meer op de fiets te vinden deze maand.

AdidasjesNew in!

Ik was ben op zoek naar een korte broek én drie-kwart broek, maar kwam thuis met totaal wat anders. Eerst vond ik twee shirts en een tof vest bij de ANWB-shop. Met fikse korting, daar hou ik van. En toen kon ik vervolgens de Intersport niet verlaten met een paar gympen en een windjack van The North Face. Wederom met nogal veel korting. Tsja, en toen ik online een tweede poging deed om die korte broeken te scoren, en die te gekke Stan Smiths met korting tegen kwam kon ik me niet inhouden. Laten we het er op houden dat ik zelden iets zónder korting koop, en extreem lang met mijn kleding doe. Dan praat ik het wel weer goed toch? Een beetje dan.

Quiche

Op welke leuke momenten kijk ik terug?

Begin augustus verraste Jan mij met een tof uitje. Ik moest vroeg thuis zijn zodat we op tijd een hapje konden eten, want om half 7 moesten we weer in de stad zijn. Ik gokte het goed: we gingen naar de bioscoop. Dat was echt tijden geleden! We keken Jason Bourne, en maakten er een fijn avondje weg van. Leuk, dat soort verrassingen! Nu is het natuurlijk de beurt aan mij om ook totaal onverwachts wat leuks te verzinnen!

Wat was de leukste ontmoeting?

Afgelopen vrijdag kwamen mijn moeder en zus naar Groningen om te winkelen. Ik ging niet mee de stad in, maar heb wel gezellig een hapje met hen gegeten. Zo konden we onder het genot van lekker eten kletsen over onze vakanties. Leuk en lekker ongedwongen. Vaker doen!

KLMEen korte vooruitblik in mijn happylist!

Ja, natuurlijk hebben we alweer nieuwe reisplannen gemaakt. Onze roadtrip Amerika & Canada is nog niet eens begonnen, en de volgende trips zijn alweer gepland. Tsja, that’s us. Wat onze plannen precies zijn, dat hou ik nog even geheim. In elk geval kan ik je wel verklappen dat mijn droom om mijn verjaardag in het buitenland te vieren uit komt. Hoera!

Welke leuke dingen heb jij gedaan in augustus?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
30 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jenny - ikreis.net

Je nieuwe schoenen zijn leuk! En die korte broek, ach, komt vast wel een keer….

Sieds | Sieds My Travels

Je hebt een heerlijke maand gehad zo te lezen, fijn hoor! En wederom je records verbroken, super én dik verdiend. Ik heb zelf ook een goede maand achter de rug, m’n blog is weer stijgende qua bezoekersaantal.. 🙂 Binnenkort weer even een keer afspreken met Kim erbij? 😉

Carolien | Dream the World

Leuk om te lezen en ik moet wel lachen om die reisplannen. Dat heb ik nou ook altijd! Altijd bezig met nieuwe plannen, zo leuk! Wij zijn nog maar een week thuis en hebben alweer nieuwe ideeën. Maar jij hebt ook weer een toffe reis in het vooruitzicht. Naar Costa Rica vlogen we via Toronto en toen zag ik de Niagara watervallen op het scherm staan, helaas zaten we te hoog om ze daadwerkelijk te zien. Nog echt een must see wat mij betreft. Wanneer vertrek je?

Reismuts

Gefeliciteerd met je nieuwe records en +2000 volgers! Super leuk! Ik vind je schoenen ook heel tof. Die broek vind je vast wanneer je het niet verwacht 🙂

Sanne

Je happylist is altijd zo lekker happy! Leuk om te lezen. Gefeliciteerd met je 2000 volgers. Super!

Sarah

Al die records, zeg. Wauw! Proficiat 🙂 Je Instagram foto vind ik ook écht mooi! Koeien en een zonsondergang… Top combinatie!

Eva

Leuk, die adidasjes! En toffe foto van die zonsondergang met reflectie en koeien <3

Marcel

Gefeliciteerd met je records! Mooie foto van de zonsondergang. Lekker hoor plannen maken voor nieuwe reizen, erg herkenbaar.

Karlijn

Fijne maand! Nu op naar de volgende grote reis 🙂 En naar het volgende blogrecord natuurlijk, gefeliciteerd met de mooie resultaten van deze maand!

Wanda

Gaaf joh dat je meer dan 2000 volgers hebt! En ja, zonsondergangen… ik zie ze hier helaas te weinig, althans het valt me dan minder op. Maar afgelopen weekend in België waren we er elke avond getuige van en heb ik ook ontzettend veel foto’s gemaakt. Zo bijzonder en mooi om te zien!
Dus ook alweer nieuwe reisplannen? Hier ook hoor, het gaat gewoon verder!

Maud

Dat klinkt als een fijne maand! Zo leuk dat Jan een verrassingsuitje voor jou organiseerde! En whoeiiiii, nieuwe records! Fijn!

Jessica

Wat een fijne maand en gefeliciteerd met je Instagram record! 🙂

Anita - Reisvlinder.nl

Leuke schoenen! Gefeliciteerd met je record aantal bezoeken en 2000 Instagram-volgers. Ik ben héél benieuwd waar jij je verjaardag gaat vieren…

Lotte - scratchingmymap

Oh ik moest zo lachen om je kopen met korting: blij dat ik niet de enige ben die dat wel eens voor heeft. 😉 Zoooo, je maakt mij wel nieuwsgierig met die nieuwe reisplannen seg! Alvast veel plezier in de VS & Canada!

Dennis van Ravenstein

Supertof en inspirerend verhaal, specifiek vind ik leuk hoe Jan een verrassingsuitje heeft georganiseerd. Nu moet ik ook direct aan iets denken hoe je een verrassingsuitje nog leuker kan maker, met een verrassingsuitnodiging van Hintle. Hiermee (www.hintle.com) ontvangt de persoon die je wilt verrassen een verrassingsuitnodiging op de deurmat, hier staat alleen een door jou verzonnen eerste hint in. Vervolgens zet je hints klaar op het online hintplatform die die ontvanger van kan openkrassen op de Hintle app. Op deze manier kun je de persoon laten raden en volledig op het verkeerde been zetten voor je verrassing! Ohja en niet… Lees verder »

30
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x