Happylists

Happylist april 2019 – Ik vloog in een helikopter!

30 april 2019
Marcella Marken Holland

In april ging ik samen met Jan bijkomen in de Ardennen. Een weekend later maakte ik een heuse vlucht in een helikopter met een leuke groep bloggers! April was een goede maand. Kijk je mee?

Marcella Ninglinspo BelgiumMagnolia april 2019Marcella Laag Holland Driehuizen HollandApril in ’t kort

  • Op de valreep van maart besloten Jan en ik wat dagen rust te nemen, want we moesten bijkomen na het overlijden van zijn moeder. En dus we naar de Ardennen waar we genoten van een heerlijk lang weekend. De andere omgeving en het buiten zijn deed ons goed (al had het best langer mogen duren!)
  • Naast relaxen waren we ook vrij actief, en dus liepen we onder andere de geweldige wandeling bij Ninglinspo. Meer artikelen over ons fijne weekend volgen!
  • En we konden het niet laten, en dus zijn we ook nog eventjes in Luxemburg geweest. In een tof winkelcentrum!
  • Weer thuis was onze magnolia gaan bloeien. Voor ’t eerst, want we hebben ‘m vorig jaar na de bloei gepland. Supertof!
  • Een weekend later was ik alweer op pad, dit keer om met bloggers de regio Laag Holland te bezoeken, vlak boven Amsterdam. Ik trof een onwijs leuke groep en deed erg leuke activiteiten. Met als klap op de vuurpijl: een helikoptervlucht! Dat was een grote uitdaging voor mij omdat ik hoogtevrees heb, maar ik heb ’t maar mooi gedaan! #trots
  • Op Netflix keken we in april naar de Zweedse series Midnight sun en Quick sand. Heel verschillend, maar beide absoluut leuk!
  • Ik startte met mijn nieuwe baan. Vanaf april combineer ik 2 dagen bij mijn oude werkgever met 2 dagen per week bij een nieuwe werkgever. Het is even pittig om te wennen op m’n nieuwe plek, maar het is absoluut een leuke, leerzame baan! En ook erg fijn: ik heb een contract voor een half jaar!

Ingjaldsholskirkja Iceland

Mijn 5 meest gelezen artikelen

Deze (nieuwe) artikelen werden ’t meest gelezen in april:

5 – Route roadtrip IJsland

Wat was dat geweldig: met een camper door IJsland reizen! Twee weken lang genoten we van het woeste, desolate en vulkanische landschap terwijl de zon nooit onder ging. Wauw! En dat op maar een paar uurtjes vliegen… Ik kan een roadtrip IJsland iedereen aanraden, dus superleuk dat dit artikel veel gelezen werd in april!

Lees ook: budget camperreis IJsland

Gorge du Verdon France4 – Gorges du Verdon

Nog meer ruige natuur vlakbij huis: de Gorges du Verdon! Dit is de één na grootste kloof van Europa en zo onwijs mooi. Ik kon bijna niet geloven dat dit natuurwonder zich zo dichtbij huis bevindt. Wij vlogen naar Nice en genoten van de mooie natuur tijdens een roadtrip Zuid-Frankrijk. Onze reis sloten we af aan de côte d’azur én we ontdekten Monaco! Een prima combi tussen stad en natuur!

3 – 6x Doen in Belém in Lissabon

Sla tijdens een stedentrip Lissabon de wijk Belém zeker niet over! Het is er zo anders dan in het centrum, dus het is echt een leuke aanvulling op wat je in een paar dagen wel ontdekt hebt. Je hebt er tof uitzicht op dé rode brug, geniet van Torre de Belém en natuurlijk ga je ook even lunchen bij LX Factory. Yep, Belém is leuk!

Lees ook: De leukste bezienswaardigheden in Lissabon

2 – Leuke uitjes in Nederland

Het perfecte artikel voor de meivakantie: de leukste uitje in Nederland. Ik snap wel dat dit artikel goed gelezen werd in april! Er is zoveeeel leuks te zien & doen in eigen land, je vindt volop fijne inspiratie in mijn artikel. Enjoy!

1 – Travel 2019 – My next trips

Tot slot maakte ik onze reizen van 2019 bekend. Ons reisjaar 2019 ziet er even wat anders uit dan we verwacht hadden, maar omdat we minder reizen plannen, biedt het ook mogelijkheden. Want gaan we onze droomreis over een tijdje nu eindelijk maken? Je leest het! #duimduimduim

Marcella, Peyto Lake, Alberta, Canada

Wat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Ik heb al heel wat lijstjes met weetjes ingevuld, maar het blijft leuk om te doen én te lezen. Nu kwam ik een blog tegen met 28 vragen over reizen die ik in móest vullen. En dus lees je nu aan welk Europees land ik mijn hart verloren heb, de mooiste plek die ik bezocht heb, welke stad ik zou aanbevelen om te bezoeken, of ik liever nieuwe plekken bezoek of graag terug ga naar landen die ik al bezocht heb… en nog veel meer!

On top Anna Nooshin

Welke boeken las ik in april?

10 – Ten westen van de vrijheid van Thomas Engström – De eerste uit de serie van Ludwig Licht. Het was even inkomen.
11 – On top van Anna Nooshin – Leuk boek waar ik snel doorheen was. Wat schrijft Nooshin lekker vlot!
En nu ben ik bezig in Ten zuiden van de hel van Thomas Engström, deel twee van de serie. Deze leest veel fijner weg!

Hoffalize BelgiumWat is mijn favoriete foto op Instagram?

Ik vind de foto van Houffalize erg leuk! Na een korte klim kregen we dit mooie uitzicht op de stad. Het was begin april echt nog een kaal, winters landschap, moet je nagaan hoe magisch groen het er nu vast al is. Deze wandeling was wel iets minder mooi dan bij de Ninglinspo, maar evengoed was het superleuk om weer een ander gebied te ontdekken!

En welke foto kreeg de meeste likes?

De foto van mij bij vuurtoren ‘Het paard van Marken’ op het schiereiland Marken kreeg de meeste likes. Dat snap ik wel, het is een mooi plaatje qua kleuren. De woeste golven, de ruige kustlijn, en de blauwgrijze lucht. Mijn felblauwe jas steekt lekker af in het geheel.

Volg je mij al op Instagram @Marcellamolenaar?

Wadapartja april 2019Wat is mijn lekkerste ontdekking?

Samen met vriendin Narelle ging ik bijkletsen en lekker eten bij Wadapartja in Groningen. Ik koos voor de kaasfondue, zij had een heerlijke vegaburger. Yum, altijd een fijne plek om heerlijk te eten in de stad!

Lees ook: 17x Restaurants in Groningen

En ben ik weer lekker actief geweest?

Ik was in april minder actief dan ik had willen zijn. In de Ardennen zijn we gaan wandelen, maar baantjes zwemmen heb ik al even niet gedaan. Wel zijn Jan en ik 3x gaan (race)fietsen afgelopen maand. We reden 2x 30 kilometer en 1x 20 kilometer, dus er staat nu 80 kilometer bij op de teller. Het begin is er, nu willen we ’t liefst 2x per week blijven fietsen. Kom maar op met ’t mooie weer!

Een korte vooruitblik in mijn happylist!

In mei gaan Jan en ik een lang weekend naar Kopenhagen. We gaan hier genieten van het concert van Mumford & Sons, een fietstocht maken en lekker door de stad heen slenteren en mooie plekken ontdekken. Ik ben benieuwd hoeveel ik nog van Kopenhagen herken want het is 13 jaar geleden dat ik in de stad was… Omdat we onze heenreis opsplitsen in twee dagen, hebben we een tof hotel geboekt vlakbij Lübeck in Duitsland. Ik heb erg veel zin in dit tripje!

Lees ook: Happylist maart – Dag lieve schoonmoeder

Hoe was jouw april?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maaike

Wow wat tof dat je een helikoptervlucht hebt gemaakt! En gaaf dat je komende maand naar Kopenhagen gaat. Heel veel plezier alvast 😀

Wanda

Wat een fijne terugblik meid! Leuk dat jullie naar de Ardennen zijn geweest, ook voor ons altijd een super fijne bestemming en wat dat betreft verheug ik mij dan ook al op eind augustus als we weer die kant op gaan. Zo’n helikoptervlucht lijkt mij ook super gaaf om mee te maken, echt een geweldige belenis!

Manon

Leuk zo’n helicoptervlucht! Staat altijd nog op mijn wenslijst!

Ann | reisblog wANNderful

De Ninglispo vind ik ook een heel leuke wandeling om te doen!
En tijdelijk twee banen combineren: dat is even doorbijten denk ik. Maar fijn dat je een nieuwejob hebt!

Linda

Wat tof dat je een helikopter vlucht gemaakt hebt, lijkt me geweldig en eng tegelijk (ook ik heb hoogtevrees). Fijn dat jij en Jan in de Ardennen konden bijkomen en gaaf dat jullie bijna naar Kopenhagen gaan!

Jenny

Leuk dat je in een heli hebt gezeten. Ik heb het een keer gedaan en vond het echt zo cool!

Aniek

Wat gaaf, een helicoptervlucht! Het uitzicht moet wel heel mooi zijn geweest? En gaaf dat je het hebt gedaan, ondanks je hoogtevrees.

Janet

Wat een toffe maand heb je gehad, een helikoptervlucht lijkt me te gek! Zo gaaf dat je dat hebt mogen doen! Ik ben ook erg benieuwd naar Kopenhagen. Have fun!

Yvonne

Veel gebeurd de laatste tijd. Fijn dat je weer een nieuwe baan hebt, met een halfjaar-contract. Kan me voorstellen dat het wel even wennen is om dat te combineren. Gaaf hoor, een helikoptervlucht, leuke verrassing!

18
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x