Happylists

Happylist april 2018 – Weekend Duitsland & lekker veel fietsen

1 mei 2018

In april genoten we van de eerste lentedagen, een fijn weekend Duitsland én fietsten we over de mooiste paadjes. Kijk je mee naar mijn april?

Cape Kidnappers, New Zealand

April in ‘t kort op mijn blog

Ik startte april met de fijnste accommodatie op Schiphol. Heerlijk om je vakantie een dagje eerder te starten met een relaxte overnachting op de luchthaven! Ook schreef ik over mijn gezonde voornemens en ik stelde mezelf doelen. Toen de zon eenmaal scheen wilde ik dat hij nooit meer weg zou gaan, en dus schreef ik over 5x Fijne bestemmingen in de lente. Lissabon is een heerlijke bestemming voor de lente, ik vertelde wat er in de wijk Belém te doen is. Het is alweer even geleden dat we in Nieuw-Zeeland reisden, maar ik deelde nu onze route roadtrip Nieuw-Zeeland. Het mooiste nieuws van april is mijn nieuwe baan! Wist je dat Reykjavik de meest noordelijke hoofdstad ter wereld is? Ook vertelde ik wat er te doen is op het fijne eiland Chios. Mijn laatste Throwback Travels was van april met New York, Gent en Florida. Tot slot eindigde ik april met een vergelijking tussen Sevilla en Valencia. Benieuwd naar mijn favoriet?

Colosseum, RomeMijn 5 meest gelezen artikelen

Een aantal oudere artikelen werd goed gelezen:

Mijn top 5 van februari met nieuwere artikelen is als volgt:

5 – 5x Fijne bestemmingen in de lente

Als het weer in Nederland even niet mee zit (lees: regen/harde wind) dan is een tripje naar een zonnige stad zeker een goed idee. Wij hebben de afgelopen jaren een aantal keer in de winter alvast een stukje lente meegepakt in het zuiden. Ook liepen we in oktober in korte broek op een Grieks eiland. Superfijn! Omdat ik veel fijne reisinspiratie voor je heb schreef ik 5x Fijne bestemmingen in de lente. Doe er je voordeel mee!

4 – Here and Now #47 – Een nieuwe baan en Nutz heeft een voedselallergie

Het mooiste nieuws van dit jaar was dat ik een nieuwe baan heb. Ik was een tijdje op zoek, maar heb nu een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Jeej! Mijn eerste werkweek zit er nu alweer op, dat gaat snel. Het is zoeken en wennen, maar ik heb ook al heel wat toffe dingen gedaan en leuke mensen ontmoet. Fijn! Ook vertelde ik dat onze kat Nutz een voedselallergie heeft, erg naar voor het beestje.

3 – Route Dolomieten – Een geweldige roadtrip door de bergen

Al was het een lang weekend weg: ik heb onwijs goede herinneringen aan onze roadtrip Dolomieten! De knusse dorpjes, onwijs gave bergketens, indrukwekkende wegen en mooie vergezichten… Wauw! Leuk dat dit artikel ook in april weer goed gelezen is. Ik liep in de Dolomieten mijn gaafste hike tot nu toe: bij de Drei Zinnen! Zo’n onwijs aanrader.

Camper Canada2 – 7x Doen op Borkum

Mijn verjaardag vierde ik vorig jaar op Borkum, een ontzettend leuk Duits waddeneiland. Onwijs tof om eens een ander eiland te ontdekken dan Terschelling of Texel. Wist je dat er veel leuks te doen is op Borkum? Ik vertel er je over in 7x Doen op Borkum.

1 – Paklijst – Reizen met een camper

Reizen met een camper, dat is fijn! Wij zijn verslaafd sinds onze camperreis Canada, dat was echt op en top genieten! Ook in IJsland genoten we van de vrijheid van het reizen met een camper. Omdat we ontdekten dat het handig is om wat spullen mee te nemen, maakte ik het artikel ‘Paklijst – Reizen met een camper‘. Onwijs leuk dat dit artikel in april goed gelezen werd!

Lees ook: Budget camperreis Canada en Video roadtrip IJsland

Rotorua, New Zealand

Wat was het allerleukste artikel om te schrijven?

Onze meest gave reis was de roadtrip Nieuw-Zeeland. Maar liefst 24 uur vlieg je om aan de andere kant van de wereld te komen. Een hele reis, maar het is het zo ontzettend waard! Van de geisers bij Rotorua en de schitterende kust bij Napier tot de fjorden bij Milford Sound en tropisch Abel Tasman. En dan heb ik nog zoveel gaafs niet eens genoemd. Nieuw-Zeeland is een land vol hoogtepunten. Ik schreef al veel over Nieuw-Zeeland, maar ik deelde onze totale route van 5 weken Nieuw-Zeeland nog niet. Dat werd hoog tijd dus!

Lees ook: Top 5 Noordereiland & Top 5 Zuidereiland

Beach Portugal Bad IburgWat is mijn favoriete foto op Instagram?

Vorige week was ons weekend Duitsland. We verbleven twee nachten in een onwijs fijne kamer in Landidyll Hotel zum Freden in het stadje Bad Iburg. We maakten lange wandelingen in het Teutoburgerwald, gingen naar Osnabrück en verkenden Bad Iburg. In dit leuke stadje zagen we de mooiste bloemen bij de Landesgartenschau 2018, een erg leuk evenement. Ook hadden we mazzel omdat de bloesembomen in bloei stonden. De foto met op de achtergrond het kasteel van Bad Iburg vind ik erg tof geworden! Binnenkort lees je meer over ons weekend Duitsland!

En welke foto kreeg de meeste likes?

De foto van het strand in Portugal scoorde veel likes! Des te leuker dat we dit mooie plekje bij toeval hebben ontdekt. We zagen een bordje met ‘praia’ en besloten er te gaan kijken. Toen kwamen we bij dit geweldige strand, hoe tof! Dat is echt waarom ik zo van roadtrips hou, het is te gek om onverwachts bij de mooiste plekken uit te komen! Cabo da Roca was ook zo’n gave plek, dit is het meest westelijke puntje van Europa.

Volg je mij al op Instagram @marcellamolenaar?

Happy ItalyStrawberryWat was de lekkerste ontdekking?

Ik besloot weer aardbeien te kopen! Geen Nederlandse (want die durf ik qua smaak nog niet aan) maar de Spaanse smaakten me erg goed. Yum! Ook dronk ik een erg lekker drankje bij Doppio. Ik kon ‘m online niet vinden, maar het is een special met citroen bubbels, bramen, munt en gember. Een erg goeie combi! Tot slot lunchte ik samen met Jan bij Happy Italy die sinds kort in Groningen zit. We kregen veeeeeel pasta met een onwijs goede smaakcombinatie. Daar gaan we absoluut vaker genieten!

Groningen weg En heb ik die calorieën ook weer verbrand?

Ja! Ik fietste in april 248 kilometer! Lekker buiten, want dat kan weer prima (op de regenachtige dagen na dan). Heerlijk om weer op ontdekking te gaan in de provincies Groningen en Drenthe. Samen met Jan ontdekte ik al heel wat paadjes die we beide nog niet kenden. Ook ging ik in de week voordat ik werk aan het werk ging op ontdekking in de gemeente waard ik nu werk. Mooie pré werktrip 😉 Tot slot wandelden we twee fijne tochten tijdens ons weekend Duitsland.

Een korte vooruitblik in mijn happylist!

Voor mei hebben we geen concrete plannen. We hebben een aantal lange weekenden vanwege Hemelvaart en Pinksteren. We gaan vast lekker vaak fietsen en zoeken ongetwijfeld een fijn terrasje op. Je kunt van mij artikelen verwachten over ons weekend Duitsland en ook over Portugal ben ik nog niet uitgeschreven. Stay tuned!

Hoe was jouw maand?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda

Leuk maandje weer hoor! En fijn dat je toch nog redelijk snel een nieuwe baan hebt gevonden! Goed bezig hoor met al je fietstochtjes! Ik heb het wandelen opgepakt maar merk dat ik er eigenlijk nog wel wat naast wil doen. Mijn april was ook lekker gevuld maar eindigde wat minder doordat de griep alsnog toesloeg en ik dus sinds Koningsdag plat lig. Mei begint dus ook nog niet zo lekker maar ach, het gaat wel weer over!

Saskia

Mooie foto’s, vooral die strandfoto<3 Wat heerlijk! Geeft mij weer inspiratie vaker naar het strand te gaan.
Hoop dat het inmiddels al beter gaat met Nutz..

Super fijne maand, op naar een volgende mooie maand!

Shamira | Wander Rebel

Tof dat je weer een baan hebt gevonden, toch fijn als er weer wat zekerheid is en je lekker aan de slag kan 🙂 Wij zijn afgelopen maand veel bezig geweest met het klussen aan onze zelfbouw camper, maar over 2 weken nemen we even een break en vertrekken richting Cyprus!

Shamira | Wander Rebel

Dankjewel! Op mijn FB pagina deel ik wat regelmatiger berichten en foto’s over de voortgang, maar ook op mijn blog komen nog meer artikelen over het verbouwen 🙂

Jenny

Ik ben nu heel nieuwsgierig naar Doppio. Om eerlijk te zijn heb ik er nog nooit van gehoord.

Fijn overzicht weer. Ik vind het altijd grappig om te zien welke oude blogs populair zijn. Daar zitten soms onverwachtse dingen tussen.

Laura

Wat een fijne Happylist weer Marcella. Ik ben ook fan van Happy Italy! De salade met zalm en tonijn is wat mij betreft een dikke aanrader. Grappig dat je artikel met 7x leuke netflix series nog steeds zo goed wordt gelezen.

Janneke

Wat een fijne maand was april zo te zien en lezen! Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baan. Heel blij voor je. Ik krijg spontaan honger als ik dat bord pasta bij Happy Italiy zie… hmmm. Eens kijken waar dat hier ergens in de buurt zit.

Eva

Dat ziet er uit als een heerlijke maand. Hopelijk is mei net zo fijn voor je

16
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x