Personal

Handig theezeefje van Ikea

11 oktober 2013

Ik kreeg heel positieve reacties op mijn thee van Marks & Spencer. Velen van jullie waren direct fan vanwege de mooie verpakking. Maar de thee is ook zeker het proberen waard, ik kan nu al niet wachten om nog wat nieuwe smaakjes te testen. Het losse zakje zonder touwtje is minder handig. Al heb ik daar inmiddels dé perfecte oplossing voor.

Met behulp van het grote Zweedse warenhuis. Daar koop je een theezeefje die je heel makkelijk aan je mok hangt. Voor €3,- heb je er maar liefst twee. Ideaal voor losse thee, maar ook zeker perfect om zo’n los theezakje in te stoppen. Ik heb al vele zakjes van M&S zo gebruikt. Ideaal, dus zet ‘m erbij op je Ikea shoplist! Oh, en neem dan ook direct de pure chocolade met 72% cacao mee!

Theezeefje van Ikea

You Might Also Like

16
Reageer op dit artikel

avatar
13 Reacties
3 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
13 Auteurs van reacties
TheraJozefien BlogtLimoentjeMarcellaDiana Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Mieke
Reiziger

*plant een tripje naar ikea*

liefmeisje1988
Reiziger

Wat een handig idee. Heb ze nog niet zien liggen bij de ikea. Maar binnenkort eens bekijken.

Roxanne
Reiziger

Die heb ik ook nog nooit gezien maar tis een goed idee voor losse thee!

Tamara
Reiziger
Tamara

Ooh die zien er inderdaad handig uit! Die neem ik de volgende keer mee. Liefs Tamara

Sas
Reiziger

Oh die is zeker handig. Als ik bij Ikea ben ga ik er zeker even naar kijken ^^

sannewierda
Reiziger
sannewierda

Goed bedacht zeg!

Liliane
Reiziger
Liliane

Oh die lijkt me heel handig! Ik heb een hoop theezeefjes maar die nemen het hele glas in beslag. Deze is lekker klein 🙂

Wanda
Reiziger

Bedankt voor de tip!

Diana
Reiziger
Diana

Ik hou het in gedachten voor als we weer eens naar de Ikea gaan!!!

Limoentje
Reiziger
Limoentje

Die is handig! Ik heb een hekel aan losse blaadjes in m’n thee.

Jozefien Blogt
Reiziger
Jozefien Blogt

zouden ze die nog hebben?

Thera
Reiziger
Thera

Is er ook een bakje bij om het zeefje op te zetten

Thera
Reiziger
Thera

Dankjewel voor je snelle reactie Marcella.
Hartelijke groet, Thera