Gezondheid Recepten

Experimenteren met laagjes

24 mei 2013

Op Instagram zie ik de heerlijkste recepten voorbij komen. Geweldige inspiratie om zelf ook eens wat te experimenteren met laagjes. Zo maakte ik de afgelopen week regelmatig een feestje van mijn ontbijt of lunch. Ik pakte geen bakje met yoghurt, fruit en muesli, maar vulde een glas met deze heerlijkheden. En stapelen maar, voor een erg mooi resultaat!

20130523-224940.jpg 20130524-125033.jpg

Ik begon met yoghurt, deed daarop een laagje muesli, toen kwam de banaan in plakjes met nog wat ander fruit. Toen nog wat yoghurt en een laagje muesli en ik sloot af met wat fruit als topping. Ik kwam er achter dat soyayoghurt wel wat dikker is, zodat het tweede laagje zuivel wat stabieler blijft dan bij gewone (of volle) yoghurt.

Ik kreeg overigens veel opmerkingen dat het vast lastig eten is. Maar dat valt best mee, als je er maar een lange lepel bij hebt. Verder gewoon rustig laagje voor laagje oplepelen, dan is het prima te doen. Echt een genietmomentje, met zo’n mooi glas vol lekkers!

Fijn weekend!

You Might Also Like

5
Reageer op dit artikel

avatar
5 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
5 Auteurs van reacties
Carly TalleyiliveformydreamsAnnika - De Andere WereldMiekeLaura - what about her Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Laura - what about her
Reiziger

Heerlijk! Ik krijg er honger van, genieten zo’n bekertje geluk!

Mieke
Reiziger

Ik zag de foto’s al voorbij komen op Instagram inderdaad. Ziet er heel mooi en lekker uit!

Annika - De Andere Wereld
Reiziger

Ah het ziet alleen al lekker uit! Lange lepel zal inderdaad wel handig zijn!

iliveformydreams
Reiziger

Oh dat ziet er heerlijk uit zeg!!!

Carly Talley
Reiziger
Carly Talley

Ik ben 1m81 en blijf steken op ongeveer 55 kg. Ik had vroeger overgewicht en ben toen heel extreem gaan afvallen, tot ik haast niets meer at en amper nog op mijn benen kon staan. Ik ben toen een aantal maanden opgenomen in een gespecialiseerde kliniek waar ze me bijvoeding gaven en me langzaam maar zeker wisten te overtuigen terug normale porties te eten. Ik ben vegetarisch en hou niet van zoet beleg, dus plakjes banaan, appel en kaas zijn een beetje mijn enige optie. Ik combineer mijn fruit best vaak met soja- of magere yoghurt, muesli, … Ik maak… Lees verder »