Hotspots

Hotspot: eetcafé Spinoza in Leeuwarden

16 september 2014
Marcella Spinoza Leeuwarden
IMG_8376.JPG

Onze boodschappen doen wij meestal bij de Albert Heijn en daar troffen we de gave restaurant spaaractie. Per volle spaarkaart krijg je het tweede 3-gangendiner gratis. Altijd goed natuurlijk! Onze spaarkaarten kunnen we inleveren in Friesland waar we de keuze hebben uit alleen al minstens 7 restaurants in Leeuwarden. Wij besloten weer eens een bezoek te brengen aan Eetcafé Spinoza in Leeuwarden.

IMG_8378.JPG
IMG_8368.JPG

Eetcafé Spinoza heeft een speciaal 3-gangendiner, je kunt kiezen uit een aantal gerechten. Vooraf gingen we beide voor de champignonsoep met een onwijs lekkere kaasstengel. Het hoofdgerecht werd voor mij de vega quiche met spinazie en risotto en lief koos voor de kip. Daarbij kregen we aardappeltjes, groente en erg lekkere rabarber. Als toetje hadden we boerenjongens ijs met stroopwafel en mango sorbetijs. En alles smaakte prima, was mooi opgemaakt en het personeel was snel en heel vriendelijk.

Koninklijke kaasfondue en onbeperkt pannenkoeken eten

Los van dit menu kan je natuurlijk ook prima eten bij Eetcafé Spinoza. Zo hebben ze al jarenlang een goddelijke kaasfondue (met de naam Koningin Juliana) op hun kaart. Maar ook aan goede vlees- en visgerechten geen gebrek. De gerechten hebben een koninklijke naam gekregen. Zo kan je Prinses Amalia, Alexia en Ariana bestellen als je een broodmandje wilt. Op maandag is het een feestdag bij Spinoza, want dan eet je onbeperkt pannenkoeken voor €7,95 per persoon. Ook voor een hightea of luncharrangement ben je goed bij Eetcafé Spinoza. En de theaterdiners niet te vergeten!

Kortom: een leuk veelzijdig eetcafé met een knusse sfeer en goed eten voor een prima prijs. Buiten is er veel ruimte op het grote terras of in de gezellige binnentuin.

IMG_8366.JPG
IMG_8371.JPG
IMG_8373-0.JPG

Naar Spinoza!

Eewal 50-52, 8911 GT Leeuwarden
Spinoza op Google Maps
Website Spinoza
Facebookpagina Spinoza

Meer hotspots in Leeuwarden!

IMG_8372.JPG

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Stéphanie | Expeditie Aardbol

Oooh zo’n actie hadden ze hier in Utrecht laatst ook, ideaal! Leuk dat ze hier kaasfondue op de kaart hebben staan, daar ben ik gek op 🙂

Mirne

Zat de risotto in de quiche? Dat is wel apart! Ziet er wel lekker uit.

Merin Veronique

Ideaal was die actie! Waar jullie zijn gaan eten ziet er lekker uit zeg, jum! Ik moet echt snel een keertje naar Leeuwarden met al die hotspots!

Wanda

ZIet er erg leuk en goed uit! Jammer dat die actie niet hier in Groningen was, want dan had ik er wel aan mee willen doen! Altijd leuk om op die manier nieuwe restaurants te ontdekken!

bianca

Ziet er goed uit! Ligt wel aan de andere kant van NL voor mij haha maargoed, leuk artikel om te lezen!

Taina

Ik hou van Spinoza!! Wat kan je daar toch lekker eten. Die rabarber vind ik ook erg lekker. Nu ik jou artikel lees wil ik graag weer een keer terug.

11
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x