Blog Oceanië

Een stukje Nieuw-Zeeland op mijn blog

12 maart 2014

Zoals jullie zien heb ik een nieuwe header. Ik was al tijden niet meer tevreden over dat idyllische plaatje op Koh Talu in het mooie Thailand. Het is daar werkelijk prachtig en deze foto hangt dan ook als canvas in onze hal. Als je binnenkomt zie je direct dat toffe plaatje. Misschien was het juist dat wat ervoor zorgde dat ik uitgekeken raakte op ’t beeld.

Ik had hét idee voor een nieuwe header al een tijdje in mijn hoofd. Iets met een prachtig landschap in Nieuw-Zeeland waar ik naar keek, en dan hoefde ik zelf niet super herkenbaar te zijn. Als de compositie maar mooi was en reislust uitstraalde. Ik had het al eens voorgelegd aan mijn lief en tijdens onze reis maakten we ook wat foto’s van mij bij de zee. Maar dé foto zat er niet tussen.

Tot ik opeens deze panorama van Nieuw-Zeeland voorbij zag komen op de iPhone van mijn lief. Een foto die gemaakt was zonder dat ik het wist. Voor mij is dit dé nieuwe headerfoto. De absoluut prachtige kustlijnen van Nieuw-Zeeland waar ik verliefd op ben, de onwijs blauwe zee en ik, maar niet heel herkenbaar. Wauw!

 

You Might Also Like

19
Reageer op dit artikel

avatar
14 Reacties
5 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
15 Auteurs van reacties
iliveformydreams.comMarieketessaheitmeijerDaphne GroeneveldMieke Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
LNNK
Reiziger
LNNK

Heel mooi zo!

Natasja
Reiziger

Toffe foto, zeker als header 🙂

exploristanl
Reiziger
exploristanl

Mooi! En jeetje, wat een prachtig landschap!

Linda
Reiziger
Linda

Hele mooie foto!

Diana Huijser-Molenaar
Reiziger
Diana Huijser-Molenaar

Mooie foto!

Jess
Reiziger

Oh Wow, dat is zeker een prachtige header. Snap helemaal dat je voor dit beeld bent gevallen. Heerlijk om zo nu en dan eens te switchen. Ik wil ook alweer een tijdje iets nieuws.

Mandy
Reiziger

Hele mooie foto en nieuwe header!!

Eva
Reiziger

Hij is ook echt heeel erg mooi zeg!!

Petra
Reiziger
Petra

Hij viel me meteen op. Supermooi die natuur daar!

Mieke
Reiziger

Wauw, wat een super gave foto!! Gaaf ook dat hij echt is gemaakt terwijl je het niet wist.
Thumbs up voor je Lief voor het maken van de foto! 🙂

Daphne Groeneveld
Reiziger

Zeker een mooie foto! En blauw doet het altijd goed 😉

tessaheitmeijer
Reiziger

Die is inderdaad heeeel gaaf! Ben benieuwd naar de rest van de foto’s 🙂

Marieke
Reiziger

Hij is heeeeel mooi! Wat een geweldig landschap.

iliveformydreams.com
Reiziger

echt een super gave foto!