Blog

Een goed blogjaar 2014

31 december 2014
Trouville, France

2014 was een goed jaar voor mijn Travel & Lifestyle blog. Ik bouwde mijn bereik stukje bij beetje verder uit. Maar bovenal had ik veel plezier in het schrijven. En dat deed ik steeds meer over de reizen die we maken. In Europa of ver er buiten, maar ook in Nederland gaan we graag op ontdekking. Ik zette wat feitjes over mijn blogjaar op een rij.

  • Ik heb mijn aantal pageviews ten opzichte van 2013 ruimschoots verdubbeld, ik haalde 285 volgers op Bloglovin, ik heb nu bijn 1.200 volgers op Twitter, 250 likes op Facebook en op Instagram ben ik voor de tweede keer de 500 gepasseerd (door verwijderen van spamaccounts zakte ik flink naar beneden…)
  • Mijn headerfoto is gemaakt in Nieuw-Zeeland. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n foto, nu maakte mijn lief deze bij toeval. Ik ben er nog steeds gek op.
  • In augustus kwam ik in de krant. Ik werd geïnterviewd voor het Friesch Dagblad over mijn blog en zo zag ik mezelf opeens terug in de krant. Erg leuk!
  • Ik plaatste 274 blogs in 2014, een goed blogjaar!
  • De beste inspiratie doe ik op andere blogs op. Ik maakte al meerdere keren een lijstje met favoriete blogs, heerlijk om te lezen over mooie reizen, toffe hotspots, een goed boek of een fijne serie of film die ik ook móet kijken.
  • Er waren 6 winacties op mijn blog, van REIZEN Magazine tot gezonde tussendoortjes en een fijn boek. Ook in 2015 ga ik weer leuke acties opzetten. Keep posted!
  • Ik besloot over hotspots in Leeuwarden te schrijven. Als tegenhanger van de hotspots in de Randstad op veeeeel blogs wil ik graag de leukste plekjes van het Noorden promoten. Erg leuk dat de blogs ook vaak gelezen worden!
  • Ik had een aantal fijne samenwerkingen: ik sliep op Terschelling als social reporter voor Sandton, ik mocht in Brugge slapen en ik ontdekte het gave Filmfestival van Oostende. Ook las ik een aantal fijne boeken waarvan ik een review op mijn blog plaatste.
  • Mijn reisblogs verzamel ik op de pagina reisbestemmingen zodat je kunt doorklikken van Parijs naar Krimml en van Monschau naar Newcastle. Laat die reiskriebels maar groeien & ga op pad!
  • De meeste reacties op mijn blog werden gegeven door Saskia, Sandra, Mieke en Wiebie. Thanksss ladies!
  • Last but nog least: een bedankje voor al die andere lieve lezers die dagelijks mijn blog bezoeken en regelmatig een lief, leuk berichtje achterlaten. Ik ben erg blij met zo’n grote groep vaste lezers. Thanksss! ♥

Op naar 2015!

In 2015 schrijf ik vooral lekker door. Ik kijk onwijs uit naar de camperreis door West Canada waar ik natuurlijk veel over ga schrijven met de mooiste foto’s. Maar eerst neem ik jullie mee in de voorbereidingen van mijn verhuizing naar Groningen. Ik kreeg gister de Capitool van Groningen, dus ik kan me al voorbereiden op het ontdekken van een nieuwe provincie. Zo leuk! Ook hoop ik in 2015 een aantal bloggers te ontmoeten op de Vakantiebeurs en ’t liefst ook op andere events. En ook met Lonneke spreek ik graag weer af, op naar een fijne blogtripje samen!

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een ontzettend goed begin van 2015. Op naar een jaar vol plezier, liefde, gezelligheid en geluk! Tot blogs, liefs!

You Might Also Like

36
Reageer op dit artikel

avatar
23 Reacties
13 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
24 Auteurs van reacties
SandraWandernanStéphanie | Expeditie AardbolEasydailyfoodJenny Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Natasja
Reiziger
Natasja

Leuk Marcella, mooi blog jaar inderdaad. Op naar nog veel meer mooie dingen in 2015! Zie ik je ook op de Vakantiebeurs? Fijne jaarwisseling!

Sieds | siedsmytravels.nl
Reiziger

Al met al een mooi blogjaar voor je, super! Hoop als noorderling natuurlijk dat je ook over hotspots in Groningen gaat schrijven, als je er eenmaal woont.. 😉 Goede jaarwisseling en alvast een gezond én reislustig 2015 toegewenst!

Jenn
Reiziger

Leuke terugblik, fijne jaarwisseling!

blauwesokken
Reiziger

Tof om al deze fijne, positieve dingen die je blog je al gebracht hebben te lezen Marcella! Fijne jaarwisseling en dat 2015 weer zo’n tof jaar mag worden! 🙂

Suzanne
Reiziger

Wat een mooi blogjaar! Op naar een nog mooier blogjaar! x

Maire
Reiziger

Fijne terugblik, mooi blogjaar heb je gehad! Alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

karlijntravels
Reiziger

Het was een heel goed blogjaar, gefeliciteerd! Op naar een hopelijk prachtig 2015!

Esther
Reiziger
Esther

Leuk overzicht! Ik moet maar eens een dagje Leeuwarden plannen en je hotspots gaan bezoeken :). Fijne jaarwisseling en een mooi 2015!

Mieke
Reiziger

Echt super om te lezen, leuk overzicht! Op naar 2015, dat wordt vast ook weer een mooi blogjaar! Fijne jaarwisseling Marcella!

exploristanl
Reiziger
exploristanl

Jeeeej je komt naar de Vakantiebeurs! Zo gezellig. Ik heb je de vorige keer veel te kort gezien 🙂 x

Daphne
Reiziger

Zeker een mooi blogjaar! Op naar een top 2015!

Marijke
Reiziger

Wat heb je inderdaad een mooi blogjaar achter de rug! Ik vind het mooi om te zien hoe toegewijd je bent en niet enkel puur commercieel blogt. Dat karakter aan je blog apprecieer ik erg en dat zorgt ervoor dat ik al je blogs met plezier lees! Je hebt me trouwens al helemaal warm gemaakt voor een bezoekje aan Noord-Nederland 🙂

Wanda
Reiziger

Een hoop blogs in een jaar geschreven hoor! En leuk dat ik in je top 5 van reageerders sta! Je stijl en onderwerpen spreken me gewoon erg aan dus ik ben zeker weer van de partij in 2015!

Kimber
Reiziger

Wat een fijn blogjaar heb je gehad! Ik wens je voor 2015 net zo’n mooi jaar toe, Marcella!

Janneke
Reiziger

Gelukkig nieuwjaar! Wat gaaf dat jullie naar Canada gaan; ik was afgelopen jaar in Ontario en wil zeker meer zien van het grote land. Ik kijk dus uit naar je verslag 🙂 veel geluk in 2015!

mvanwoesik
Reiziger
mvanwoesik

Wat een fijn overzicht! Klinkt zeker als een heel goed blogjaar 🙂 En wat heb je veel volgers! Goed bezig! 😀

Saskia
Reiziger
Saskia

Gaaf om je blog zo te zien groeien. Mooie cijfers om erg trost op te zijn. Merk nu ik zelf ook regelmatiger blog, mijn cijfers ook stijgen. Je krijgt het dus niet cadeau, je zult er iets voor moeten doen. En dat maakt het juist zo leuk allemaal.

Ga vooral zo door!

iliveformydreams.com
Reiziger

Wat een super leuk overzichtje en tof dat ik zoveel heb gereageerd op je blogs. Vind het zeker altijd leuk om hier even te lezen, dus dubbel en dwars verdiend!

Ik wens je een heel mooi 2015 toe!

Jenny
Reiziger

Wat een leuk overzicht maar weer!

Je enthousiasme voor Canada (en dat van anderen) werkt aanstekelijk, ik krijg echt zin ook een keer daarheen te gaan…. Maar dat zal beslist niet in 2015 zijn.

Easydailyfood
Reiziger
Easydailyfood

Wat leuk om te lezen, woon zelf in Drachten! Ben net begonnen met mijn eigen blog en zag dat jij als eerste 2 receptwn had geliked/bewaard. Zou het erg leuk vinden als je mij zou willen volgen! Groeten Marijke

Stéphanie | Expeditie Aardbol
Reiziger

Mooie dingen gedaan blog wise! Leuk dat je naar de Vakantiebeurs gaat, ik ga ook, lijkt me leuk om dan kennis te maken :)!

Wandernan
Reiziger

Wat een mooi jaar! Goed gedaan! Ik heb zo’n zin in jouw volgende reis :-D…

Sandra
Reiziger
Sandra

Dus… Het euvel van reageren met een iPad… Poging 2!

Je bent een fantastische blogger en je hebt een mooie groei doorgemaakt lady! En wat leuk dat je naar de Vakantiebeurs komt. Kan ik je éindelijk eens een keer ontmoeten! Ik ga in 2015 de eer hoog houden door lekker veel te blijven reageren haha!