Blog

Een goed blogjaar 2016

12 januari 2017
Marcella, Dolomieten

Ik plaatste al jaaroverzichten over mijn reisjaar, mijn meest gelezen artikelen en 366 dagen in een lijstje. Ik wil toch ook nog even met je terugkijken naar een succesvol blogjaar. Kijk je met mij mee?

Maria la Gorda, CubaStats

Sinds ik Jetpack niet meer gebruik, ontvang ik geen handig lijstje met statistieken meer. Maar een optelsommetje leert me dat ik 2016 maar liefst 184 artikelen heb gepubliceerd. Dat zijn er gemiddeld 15 stuks per maand, om de dag een artikel. Dat gaat me prima af. Het aantal bezoekers is in 2016 flink gestegen, en zelfs bijna verdubbeld. Ook mijn pageviews zijn flink gestegen. Ik verbrak meerdere keren mijn record, en heb een een mooi aantal volgers opgebouwd. Echt supertof! Ik had ook best veel te vertellen in 2016, want we maakten maar liefst 11 trips naar 9 verschillende landen. Benieuwd naar alle trips? Lees dan over mijn reisjaar 2016!

Meest gelezen artikelen

Mijn top 5 van 2016 bevat verrassend veel verschillende bestemmingen!

Capture the ColorIk bedacht weer twee tags!

In 2015 bedacht ik twee tags, in 2016 bedacht ik er ook weer twee. In de Capture the Color-tag kan je aangeven welke foto’s het beste passen bij de kleuren rood, groen, geel, blauw en wit. Superleuk om hier de mooiste foto’s bij te zoeken! De tag werd vaak ingevuld, dus ook bij andere bloggers genoot ik van de mooiste foto’s. Op dierendag kwam ik met De Wildlife-tag waarin ik vertelde over de gave dieren die wij al gespot hebben. Uiteraard sloot ik de tag af met een wishlist. Ook vulde ik mijn vakantievragen-tag over Cuba in, en vond ik het erg leuk om Mijn eerste vliegreis-tag in te vullen.

Winacties

Ook in 2016 had ik weer gave winacties. Zo gaf ik reisaccessoires, een travel shirt, een muursticker, proefabonnement op REIZ& magazine, Rockbooks én tegoedbonnen bij Ragbag weg. Ik vind het superleuk om winacties te organiseren en mijn lezers blij te maken. Daarom kan je nu een weekend Leuven winnen! Doe mee & win!

Camper Icefields Parkway, CanadaFilmpjes

In 2016 gingen we los met filmpjes, een leuke toevoeging op mijn artikelen! We startten met een filmpje van Valencia, maar maakte er ook meerdere filmpjes van Cuba, West-Canada, Leuven, de Dolomieten, de Niagara Falls én van onze reis door Amerika & Canada (binnenkort online!). Ik vind het superleuk om de sfeer van een stad of gebied te kunnen vastleggen in een filmpje. Het is alsof je echt mee bent op reis. Wij blijven vooral lekker filmen, dus er komt nog meer moois aan. Kom je mij volgen op YouTube?

Let’s get social

Op Instagram verdubbelde mijn aantal volgers, maar ook op Twitter en Facebook kreeg ik lekker veel volgers erbij. Superleuk dat mijn reisverhalen zo goed gevolgd worden. Ben ik onwijs blij mee! Ik blijf vooral lekker posten, en vind alle interactie op social media erg leuk. Blijf me dus vooral volgen, er komt weer een hoop leuks aan in 2017! Zo gaan we volgende maand naar Sevilla en in juni naar IJsland. Maar ons kennende komen er nog wel wat meer trips bij. Tot blogs!

Meer jaaroverzichten van 2016:

Wat vond jij mijn leukste artikel van 2016?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

24
Reageer op dit artikel

avatar
12 Reacties
12 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
13 Auteurs van reacties
Lotte - scratchingmymapSieds | Sieds My TravelsAnitaSaskiaLinda | travellersoftheworld Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Shirley
Reiziger

Wat leuk dat er allemaal verschillende bestemmingen in je best gelezen artikelen staan. En fijn dat het goed gaat met de statistieken!

Co
Reiziger

Leuk om te lezen, wat heb je een goed blogjaar achter de rug! Ga vooral zo door, ik geniet van je mooie verhalen 🙂

Sabine
Reiziger

Wat een mooi succesvol blogjaar heb je achter de rug! Ik gebruik bijna geen functies meer van Jetpack, maar durf het er toch niet helemaal uit te gooien haha. Die statistieken zijn wel een fijne aanvulling op google analytics 😊

Yvonne
Reiziger

Wat een super blogjaar en wat knap dat je om de dag een artikel weet te produceren. Met mijn drukke baan en 2 kids thuis op mijn niet-werkdagen lukt me dat echt niet. 🙂 Hopelijk wordt 2017 weer net zo’n mooi jaar voor je!

Mariët
Reiziger

Mooi overzicht Marcella, wat super dat je blog zo gegroeid is 🙂 En terecht, want je bent goed bezig!

Marjolein
Reiziger

Leuk om het overzicht te zien 🙂 En wat fijn dat je blog zo gegroeid is. Op naar een succesvol 2017!

Simone
Reiziger

Wat een leuk reisjaar heb je gehad Marcella! Wow… Ik ben eigenlijk afgelopen jaar niet op reisblogs langs geweest. Vond dat af en toe een beetje te confronterend als je zelf niks kunt. Haha… Struisvogelpolitiek denk ik dan, maar goed…. ik heb een hoop gemist bij je zie ik dus ik ga lekker bijlezen!

Linda | travellersoftheworld
Reiziger

Fijn om te lezen dat je zo’n goed reis- en blogjaar hebt gehad 🙂 Hopelijk groei je in 2017 weer door

Saskia
Reiziger

Wat leuk om dit overzichtje te lezen! Ik ken bijna alle artikelen nog wel in dit lijstje… Super leuk ook, die 2 tags die je hebt verzonnen en ingevuld.

Anita
Reiziger

Klinkt als een geweldig blogjaar! En wauw…184 blogs online zetten. Petje af! Veel plezier en succes gewenst voor 2017.

Sieds | Sieds My Travels
Reiziger

Wat een heerlijk blogjaar voor jou Marcella, petje af, dat je steeds maar weer om de dag een artikel weet je publiceren. Ik lees je artikelen steeds weer met veel plezier.

Lotte - scratchingmymap
Reiziger

Wauw, zoveel artikels over die prachtige reizen. Dat is inderdaad een heel goed blogjaar! Ik kijk nu al uit naar je verhalen over oa Ijsland.