Personal

Dingen die je wel wilt, maar nooit doet

19 mei 2015
Marcella Nieuw-Zeeland

Blogger Natasja maakte een blog met 10 dingen die je wel wilt, maar nooit doet. Naast dat het een heerlijk lijstje om te lezen is, begon ik me ook af te vragen wat ik wel graag wil, maar nooit doe. Ik maakte een lijstje!

  • Ik ging al twee keer een maand op reis; ik maakte een roadtrip door West Amerika en ik reisde door Nieuw-Zeeland. Maar toch, wat zou het heerlijk zijn om eens maandenlang op reis te gaan! Australië staat wat dat betreft echt bovenaan mijn wishlist, ik zou er graag een maand of 3 rondreizen. En dan zou ik er zo wat maandjes aan vast plakken om ook Patagonië en Mexico te ontdekken. Zo lang reizen moet echt geweldig zijn!
  • En dan hebben we het er ook wel eens over gehad om in het buitenland te gaan wonen. In Amerika bijvoorbeeld, maar ook Italië lijkt me een fijn land om te wonen.
Sardinië, Italië

Sardinië, Italië

  • Ik heb nu sinds vorig jaar een vast contract, maar ik was jarenlang op zoek naar een communicatiebaan. Ik heb overwogen om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Toch hield de onzekerheid me tegen, het kost toch even wat tijd om wat op te bouwen. Maar toch lijkt me wel tof hoor. Vooral het indelen van je eigen tijd is fijn!
  • Als kind leek het me al erg leuk om een boek te schrijven. Dat zou ik best nog wel eens willen doen!

Puma en Cheetah

  • Een nestje kittens lijkt me echt helemaal te gek. Maar stiekem denk ik dat ik ze dan allemaal gewoon wil houden. Puma en Cheetah kunnen geen kittens meer krijgen, dus ik vermaak me nu prima met deze knuffels.
  • Ik neem me altijd voor om gezonde recepten uit te proberen. Ik heb een kast vol boeken staan, met de heerlijkste recepten van Rens Kroes en Amber Alberda. Maar het aantal recepten wat ik heb uitgeprobeerd is minimaal…

Tunnel Rock, Sequoia National Park, America

  • Toen we in Amerika reisden, leek het me wel wat: werken in de natuur. Gewoon als boswachter aan de slag gaan, en de hele dag buiten werken met de mooiste dieren. Hallo carrièreswitch!
  • En aan de andere kant lijkt het me ook heel onbezorgd om weer eens de hele dag zandkastelen te bouwen of met Lego te spelen. Gewoon, net alsof je weer een kind bent. Heerlijk toch?!

Wat zou jij ontzettend graag willen doen?

You Might Also Like

20
Reageer op dit artikel

avatar
17 Reacties
3 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
18 Auteurs van reacties
Daphne | LiveTheLifeYouLoveMieketessaheitmeijerDingen die je wel wilt, maar nooit doet! | wiebie74Stephanie van Drunen Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Linda | Meisje van de Wereld
Reiziger

Ja, dat van die lange reis herken ik maar al te goed. En ik moet zeggen…nadat ik in Australië ben geweest, is dat ook echt een land waar ik zou willen wonen. En verder wil ik nog wel 1001 dingen, maar op reisgebied is dit mijn allergrootste wens!

Evelyn - Style Spy Blog
Reiziger
Evelyn - Style Spy Blog

Waar zou jij een boek over willen schrijven? En ik zou graag op reis willen door te surfen, longboarden en snowboarden.Ben al flink aan het sparen!

Natasja - Watzijzegt
Reiziger
Natasja - Watzijzegt

Ah, leuke invulling Marcella! Mooi ook op toekomst- en reisdromen zo onder woorden te brengen. En, voor sommige dingen is het volgens mij nooit te laat! 🙂

Ester
Reiziger

Zo’n lange reis maken lijkt me ook heerlijk. Aan de andere kant; de energie die ik krijg van ‘op reis mogen’ en de kriebels van de voorbereidingen… dat is toch ook fijn om meerdere keren per jaar te mogen hebben 🙂 Ik denk dat ik liever de wereld in stukjes zie, ook omdat ik het reizen zo erg waardeer.

iliveformydreams.com
Reiziger

Haha precies de reden dat ik zeker geen nestje neem (we hadden natuurlijk eerst een mannetje en vrouwtje) Ik zou ze echt allemaal houden. ook al zijn het er 10 haha.

Kimber - Reisgenie
Reiziger

Mijm lijst echt zoooo veel op de jouwe! Vooral een tijd in het buitenland wonen, een eigen bedrijf beginnen en een langere reis maken zijn herkenbaar. Leuk om te lezen. Laten we hopen dat we er wel wat punten van waar kunnen maken, Marcella!

Wandernan
Reiziger

Langere tijd in het buitenland wonen CHECK. Hopen we ook nog steeds als gezin te gaan doen. (nukanhetnog, nukanhetnog)
Mocht je de hele dag met LEGO willen spelen, morgen hebben er twee kinderen vrij, je bent van harte welkom om mee te komen doen :-D. Of vind je het niet leuk als het weer in elkaar gegooid wordt?
Weet je wat ik altijd wel zou willen, maar nooit doe, omdat ik weet dat ik a-muzikaal ben? Basgitaar spelen. Dat lijkt me zo cool om te kunnen…

Laura
Reiziger

Dit is zo herkenbaar! Ik heb een waslijst met dingen die ik nog wil doen, van grote reizen tot recepten. Ik ga er eens een moodboard van maken o.i.d. Bedankt voor de inspiratie!

Stéphanie | Expeditie Aardbol
Reiziger
Stéphanie | Expeditie Aardbol

Oeh herkenbaar. Ik zou wel een ander bedrijfje willen starten, écht beginnen met sporten en in het buitenland wonen. Waarom ik er niet wat harder aan trek om dat waar te maken? Geen idee 😉

Lonneke
Reiziger
Lonneke

Oh ik deel wel een aantal dingen met je. Ik zou wel in het buitenland willen wonen, buiten willen werken als schapenherder ofzo, een boek willen schrijven.. Ik probeer altijd wel zoveel mogelijk te doen, maar soms is het ook te ingrijpend of ben ik gewoon te bang 😉

Simone
Reiziger

Jee Marcella, dat had bijna mijn lijstje kunnen zijn… Behalve dan dat ik wel eigen ondernemer ben geworden acht jaar geleden. Nog geen moment spijt van gehad, nou ja, ok, soms… Maar al je andere punten kan ik zo een op een overnemen, inclusief die van het nestje met kittens! Te lief!! Te gevaarlijk!

Matthijs
Reiziger
Matthijs

Een leuke lijst Marcella en Patagonië staat ook echt op die van mij! Dingen die ik echt nog graag wil doen zijn:
1. Les geven in het buitenland (TEFL certificaat halen).
2. Vrijwilligers werk doen.

Wanda
Reiziger

Oh ja, inderdaad een tijdje in het buitenland wonen! Of in een stad als Parijs, lijkt me heerlijk! Net als inderdaad een sabbical nemen! Goh, misschien wijd ik er wel een blog aan, krijg gewoon genoeg ideetjes binnen hiervoor!

Stephanie van Drunen
Reiziger
Stephanie van Drunen

JA, met Lego of Playmobil spelen haha. Wat een tijden waren dat! En in het buitenland wonen en langer reizen dan een maand wil ik ook nog graag 🙂

trackback

[…] beetje boel gejat deze blog want bij Marcella kwam ik een lijstje tegen met dingen die zij wel zou willen doen maar waar het op de een of andere […]

tessaheitmeijer
Reiziger

Jaaa, wat een fijne wegdroompost! Er zijn zoveel dingen die je wel wilt, maar waar het (hoogstwaarschijnlijk) nooit van komt..zonde!
Ik wil graag een eigen bedrijfje starten (een boekencafé/koffie- en theebar met in de zomer lekkere bubbletea) en inderdaad: de wereld rondreizen! Sterker nog: mijn vriend en ik hadden het er van de week over, over wat we zouden doen met een miljoen, en het eerste wat we beide zeiden was: een wereldreis maken. Echt een jaar lang lekker reizen, genieten en de wereld ontdekken.
Jij bent daar natuurlijk al mee bezig, maar dan in stapjes 🙂

Mieke
Reiziger

Wat leuk om te lezen! Een boek schrijven lijkt mij ook wel wat. Maar geen idee waarover.
En een lange(re) reis maken. Liefst naar Amerika.
Lekker om zo even te fantaseren!