Boeken & Tijdschriften Winacties

De wereld in 27 vakantiedagen + winactie

22 januari 2015
Road America

Ik ga zoveel mogelijk op reis om de wereld te ontdekken. Ik besteed al mijn vakantiedagen aan uitjes, stedentrips of roadtrips. Een bewuste keuze. Wij gingen zelfs twee keer een maand op reis, terwijl we beide in loondienst werken. Tips om zo slim mogelijk te plannen en een inkijkje in alle mogelijkheden voor reizen kreeg ik door ‘De wereld in 27 Vakantiedagen’. Vol tips voor iedereen die altijd wilde reizen, maar dacht dat dat niet kon met een drukke baan en gemiddeld salaris. Geen tijd? Jawel hoor!

De wereld in 27 vakantiedagen

De wereld in 27 vakantiedagen

Boek – De wereld in 27 Vakantiedagen

Al op de cover lees je wat de mogelijkheden zijn. Tot 4 vakantiedagen maakt je al een stedentrip naar Hamburg of Barcelona, maar ook trips naar Belgrado, Riga, Cairo of Riga zijn mogelijk. In het boek De wereld in 27 Vakantiedagen vind je bestemmingen tot 4 vakantiedagen en tot 20 vakantiedagen. Dus ook als je voor een langere trip gaat, hou je 7 Vakantiedagen over voor een rustig weekje thuis. Het leuke van het boek vind ik dat ze ook minder geijkte bestemmingen uitlichten en goed uitleggen hoeveel dagen je nodig hebt, wat de kosten zo ongeveer zijn, de vliegduur en de beste reisperiode. Er is zelfs een voorbeeld planning van je trip opgenomen! Voorin het boek vind je tips over vakantiedagen, het regelen van je reis en de planning. Een perfecte reisgids voor de werkende mens.

Een fulltimebaan en de wereld zien gaan prima samen

In 3 tot 4 weken kan je eigenlijk overal heen

27 Vakantiedagen

Website – De wereld in 27 Vakantiedagen

Als je enthousiast geworden bent over een gave bestemming, kijk je op de website van De wereld in 27 Vakantiedagen voor inspiratie over voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Op de site staan momenteel 678 reiservaringen van 583 reisliefhebbers. Je leest dus eerlijke verhalen van reizigers over de meeste bestemmingen. Zo vind je gemakkelijk de mooiste plekjes, lees je tips over fijne activiteiten en zie je in één oogopslag de gemiddelde beoordeling van een land. Als je geïnteresseerd bent staan er goede aanbiedingen waarnaar je direct kunt door klikken & boeken. Easy!

Win het boek De wereld in 27 Vakantiedagen!

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar alle reizen die je gewoon in 27 Vakantiedagen kunt maken? Doe dan mee aan mijn winactie om het boek te winnen! De winnaar wint niet alleen het boek, maar ik stuur je ook nog wat extra’s toe om je reislust op te wekken.

   • Volg Marcellamolenaar.nl op Bloglovin
   • Ik zou het leuk vinden als je mij komt volgen op Twitter en/of Instagram
   • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres zodat ik je kan mailen als je wint.
   • Kom volgen en reageren voor donderdag 29 januari 23:59 uur.

De winactie is inmiddels gesloten. De winnares is Saskia Denkers.

You Might Also Like

56
Reageer op dit artikel

avatar
52 Reacties
4 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
53 Auteurs van reacties
Rivka.XavieraLizetteDieuwertjeNicetobeout Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
maudgeniet
Reiziger

Oeh, ik vind dat zoooo’n leuk boek! Ik kijk er vaak nog even in, puur om even weg te dromen of inspiratie op te doen. Ik laat de winactie aan mij voorbij gaan. Ik wens een ander heeeel veel plezier met het boek!

Nynke
Reiziger
Nynke

Wat leuk zeg, ik lees weleens vaker tips, maar een heel boek lijkt me helemaal handig. Ik volg je via bloglovin en FB.

esterdekoning
Reiziger

Ja, leuk! Ik doe graag inspiratie op 🙂

Lies
Reiziger
Lies

Dat klinkt echt als een heerlijk en inspirerend boek!!! Ik volg en <3 je bericht op bloglovin!

Anita te Gussinklo
Reiziger
Anita te Gussinklo

Een boek om bij weg te dromen. Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Twitter.

angela van de graaf - van Zijl
Reiziger

Klinkt als een heel leuk en vooral handig boek! Ik volgede je al enige tijd op twitter en bloglovin (al loop ik bij die laatste ernstig achter met lezen..) , nu ook op instagram, altijd leuk reis foto’s.
Wij zijn ook aardig aangestoken met het reis virus, afgelopen weekend naar de vakantiebeurs geweest en wat kom je dan een hoop leuks tegen pfoe..
Ik ben dan ook heel benieuwd of ik in dit boek nog wat fijne tips vind.

Saskia
Reiziger
Saskia

Ik doe graag mee 🙂
Dat ik al voldoe aan de voorwaarden is geen twijfel over mogelijk 🙂

Carpe Diem
Reiziger

Hey, dat lijkt me een leuk boek! Dus doe graag mee aan de prijsactie.
Ik vraag me inderdaad af hoe sommige mensen inderdaad zoveel kunnen reizen…
Let me be inspired!

Groetjes!

Tessa van den Dolder (@TessavdDolder)
Reiziger
Tessa van den Dolder (@TessavdDolder)

Leuk, I’m in!

karlijntravels
Reiziger

Wat een leuke actie, ik doe graag mee!

Ruurdje
Reiziger

Leuk boek! Had de site een tijdje geleden al ontdekt. Misschien kan ik mijn vriend ervan overtuigen dat langer weggaan prima is met zije vakantiedagen!

sandra
Reiziger

Wat een prachtig boek, super mooie foto’s! Ik ben nu nog een studerend mens, dus reizen gaat niet. Maar volgend jaar ben ik klaar met mijn studie en ga ik beginnen met werken. Flink geld verdienen en lekker reizen. Zo’n boek zou ik echt geweldig vinden om bij weg te dromen en lekker te fantaseren waar ik mijn geld en vakantiedagen allemaal aan ga besteden als ik deze eenmaal heb 😛
Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en op twitter (@xsajo)

Yvon
Reiziger

Wat een toffe winactie!
Wens anderen veel succes, ik laat hem even voorbijgaan.

Oh, over winnen gesproken: morgen kun je bij mij ook iets leuks winnen 😉

Esther
Reiziger

Wat een leuke winactie waar ik graag aan meedoe! Het boek lijkt op mij van toepassing. Drukke baan, (te) weinig vakantiedagen en (te) veel zin om de wereld te ontdekken. Ik doe graag wat inspiratie op met dit boek. Ik volg je al overal 🙂

Anita H.
Reiziger
Anita H.

Ik maak graag kans op dit boek.

wanderersblues
Reiziger
wanderersblues

Oh, wat een leuke winactie!! Ook al mijn vakantiedagen gaan op aan reizen. Ik ben wel verbaasd over wat je al met 4 dagen kan doen. Leuk concept, ik doe mee 🙂 Ik volg je ook al overal denk ik!

Sanne - loveisthenewblack
Reiziger
Sanne - loveisthenewblack

Wat een superhandig boek! Ik vraag me inderdaad regelmatig af hoe ik in hemelsnaam die wereld ga zien met een 40-urige werkweek. (oh maar ik doe niet mee met de win-actie, want ik heb een beetje veel gewonnen de laatste tijd en wil met mijn geluk niet de kans van andere mensen verpesten, hihi.)

Carolien
Reiziger
Carolien

Oh wat leuk! Wij zitten ook nog vast aan de beperkte schoolvakanties (naast werk). Ben dus heel benieuwd! Lijkt me echt een leuk boek… maar je hebt al heel veel reacties dus…. denk dat ik het zelf maar moet gaan kopen dan 😉

Eva - eighty7
Reiziger
Eva - eighty7

Wat een leuk boek! Ik doe graag mee 🙂

Kim
Reiziger
Kim

Wat een interessant boek. Ik vraag me altijd af hoe mensen, die in loondienst werken, het toch inplannen. Ik heb momenteel geen baan maar voor mijn gevoel zijn dagjes weg toch snel heel prijzig. Ik hoop dat ik het helemaal mis heb en dat er zeker goede tips zijn zodat ook ik een dagje / weekje weg kan!

Doe dan ook graag mee met je winactie. Volgde je al overal 🙂

Wandernan
Reiziger

Oh wat een leuk boek, niet voor mij bestemd helaas, maar het ziet er mooi uit! Ik wou je de actie van GoYvon even tippen, maar ik zie dat ze dat zelf al deed haha!

Daphne | LiveTheLifeYouLove
Reiziger

Jaaaaa leuk boek! Die wil ik wel winnen. Ik voldoe aan al je voorwaarden, dus dat moet goed komen 😛 hahha

Jan
Reiziger
Jan

Super interessant boek , ik maak graag kans

Door Suzanne
Reiziger

Lijkt me een erg leuk boek, ik doe graag mee met de actie! Ik volgde je al op Bloglovin en Twitter.

Nina Mol (@Mol075)
Reiziger

Ik doe graag mee! Super leuk boek! Ik like en volg je op BL, TW.xxx

Quennie Steutel
Reiziger
Quennie Steutel

Super leuk, dol op reizen. Hoewel het budget het niet altijd toe laat. Genieten van de kleine dingen of dagje uit in eigen land. Maar dit boek geeft inzicht en een hoop leuke nieuwe ideeën. Dus ja wil ik geel graag winnen. Ik ben je vandaag gaan volgen via bloglovin.

epsiej
Reiziger
epsiej

Ohh ik ben heel hard opzoek naar een goede vakantiebestemming voor dit jaar, dus dit boek zou heel goed uitkomen!! Ik volg je op bloglovin, twitter en volgens mij ook op Instagram 😀

Gea Jager
Reiziger
Gea Jager

Dit lijkt mij een geweldig boek. Ik ben altijd al erg reislustig geweest en ben altijd op zoek naar een nieuwe leuke vakantiebestemming. Ik volg je nu op twitter en blogvin

esther te riet
Reiziger
esther te riet

Gaaf, kom al heerlijk in de vakantiestemming. Doe uiteraard graag mee met de verloting!

Paula
Reiziger
Paula

Ik krijg al helemaal zin in zomer en reizen op deze manier!
hemmenp@live.nl

Soraya de Ruiter
Reiziger
Soraya de Ruiter

Wauw! Ik ben altijd druk aan het nadenken hoe ik zoveel mogelijk kan zien in de weinige vrije tijd die we hebben, dus dit boek lijkt me ideaal! Ik hoop écht dat ik ‘m win, zou een leuk kado zijn voor mijn verjaardag op 15 februari.

Sonja Hubregtse
Reiziger
Sonja Hubregtse

Smurf78 (bloglovin) en Smurfig78 (ikke dus) volgt je…
Welke landen liggen waar ook alweer?
Ik vergiste me vroeger keer op keer.
Als ik in Nederland op pad was
miste ik weleens een atlas.
Ook voordat ik een vakantie boek
is het slim als ik eerst de locatie zoek
neem dit boek dan ter hand
en kijk bij het juiste land….

Nancy van Heck
Reiziger
Nancy van Heck

Ik wil altijd wat van de wereld zien en lezen en leren. Alleen ik heb jammer genoeg niet zoveel geld voor een echte mooie wereld reis. En dit boek zou erg mooi voor mij zijn om zo wat van de wereld te zien en leren.

will
Reiziger
will

Wil graag meedoen om dit boek te winnen.
Lijkt mij interessant.
Ik waag een kansje.

Adriana
Reiziger
Adriana

Goedemorgen! Wat een leuke blog schrijf je! Via via via ben ik hier vanmorgen terecht gekomen en wat blijkt, het boek dat ik zoek geef jij weg!!! Ik doe héél graag mee!!! 😀 Zou geweldig zijn om met behulp van dit boek mijn pleegkinderen meer te kunnen vertellen over de wereld én om mét dit boek een reis te plannen voor als mijn man en ik in 2016 10 jaar getrouwd zijn! We willen graag een échte grote reis plannen mét onze vier pleegkinderen. Maar het moet betaalbaar zijn én écht bijzonder… 😀 Ik ga hard duimen én volg je… Lees verder »

Esther Munnig Schmidt
Reiziger
Esther Munnig Schmidt

Hoi! Ik ben sinds een aantal jaar helemaal reisverslaafd en dit lijkt me een heel leuk en handig boek! Ik doe dus heel graag mee 🙂 Ik volg je op Bloglovin, Instagram, Facebook en Twitter (Deketniewit)

Suzanne Blom
Reiziger
Suzanne Blom

Lijkt mij echt een super inspirerend en leuk boek!!

Marian
Reiziger
Marian

Prachtig boek!

jaapoor
Reiziger

Leuke actie!

Anneliese de Waal
Reiziger
Anneliese de Waal

Ik doe graag mee, erg mooi boek = Blogloving/Twitter en facebook

Aniek
Reiziger
Aniek

Ik maak graag kans!

siedsmytravels
Reiziger

Leuke winactie, waar ik graag aan mee doe! Ook een mooi en nuttig boek die ik nog niet heb, maar wel graag zou willen winnen natuurlijk! Lijkt me een musthave voor de fanatieke reiziger, die stiekem toch altijd te weinig vakantiedagen heeft.. 😉

Klasine
Reiziger

Jaaaaaa leukk!! Ik doe uiteraard mee.

Priscilla
Reiziger

Wat een leuk boek, ik wil wel graag weten hoe je dat doet in 27 dagen! Zonder al te veel te missen van de mooiste plekjes.

Taina
Reiziger
Taina

Nog net op tijd! Ik doe graag mee aan deze winactie. Stond op het punt om binnenkort het boek maar eens te kopen. Ben erg benieuwd!

Kimber
Reiziger

Ik ben ook ontzettend benieuwd welke tips het boek geeft rondom werken en vakantie nemen! Verder heb ik altijd inspiratie genoeg, maar het lijkt me heerlijk om het wat meer geordend in een tof boek te hebben, ipv als één grote chaos in mijn hoofd ;).

Miranda
Reiziger
Miranda

Dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, ik ben er erg benieuwd naar!

Nicetobeout
Reiziger
Nicetobeout

Leuk! Ik wil op de valreep graag een kansje wagen! Ik volgde je al 🙂

Dieuwertje
Reiziger
Dieuwertje

Superleuke actie; zag ‘m net op IG voorbij komen en meteen maar even naar je blog gegaan! Toegevoegd aan Bloglovin’ en nu dit berichtje. Als echte reisliefhebber met weinig tijd klinkt dit boek perfect!

Lizette
Reiziger

He, wat leuk! Ik volgde je al, maar zonet ook even alle buttons gebruikt voor Bloglovin’, Instagram en Facebook 🙂