Instagram Tag-lijstjes

Mijn 10 populairste foto’s op Instagram

22 juli 2016
Havana, Cuba

Ik ben fan van Instagram. Ik vind het tof om mijn reisfoto’s te delen, maar ik vind het ook fijn om te genieten van alle prachtige foto’s van anderen. Mijn wishlist wordt er steeds een stukje langer door. Ik werd door Narelle van Weg van het Noorden gevraagd om mijn tien populairste reisfoto’s te delen. Deze tag is bedacht door Romy van Travellovers. Ik laat je zien welke foto’s de meeste likes hebben gekregen!

Havana, Cuba – 137 likes

Toen onze roadtrip Cuba in Havana startte, overviel de cultuurschok ons. Uiteraard gingen we op ontdekking, en maakten we ontzettend veel foto’s. Maar toch raakte de stad ons niet echt. Toen we er na 2 weken rondreizen terug kwamen, vonden we Havana opeens wél erg tof. Grappig hoe je mening kan veranderen in zo’n korte tijd. Deze foto laat kleurrijk Havana goed zien!

Havana, Cuba

Nationaal Park de Alde Feanen – 141 likes

Een pareltje dichterbij huis. In mei waren we bij festival Fête de la Nature in Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. Op zondag werd er slecht weer verwacht, maar voordat het losbarstte maakten we nog even een wandeling. Deze foto vind ik mooi, mysterieus en gewoon supergoed gelukt! De Alde Feanen is leuk, we maakten er een kort filmpje zodat je een goede sfeerimpressie kunt krijgen.

Alde Feanen

Sunset Groningen – 143 likes

De avond voordat we naar een weekend naar Leuven vertrokken was ik druk met het schrijven van een artikel, en intussen pakte ik mijn tas in. Tot ik een roze strook in de lucht zag. Ik liep de voordeur uit, stak de rotonde over en liep een straatje uit. Binnen twee minuten kon ik deze geweldig mooie foto al maken. Voor mooie zonsondergangen hoef je zéker niet altijd ver te reizen!

Sunset Groningen

Cienfuegos, Cuba – 146 likes

Wat een leuk stadje is Cienfuegos! We vonden er zowaar een winkelstraat, een onwijs zeldzaam iets op Cuba. Er liep een tijdje een schattig schoolklasje bij ons in de buurt. Perfect voor mijn foto!

Cienfuegos, Cuba

Lago di Carezza, Zuid-Tirol – 150 likes

Deze foto maakte ik vorige week, tijdens onze wandeltrip in de Dolomieten. Ik had op Pinterest al een heleboel knalblauwe meren gespot, maar slechts een aantal waren bij ons in de buurt. Bij twee meren die we wilden bezoeken waren de parkeerplaatsen overvol (weekend), en hebben we geen blauw meer gezien. De derde keer was het raak, en namen we een kijkje bij Lago di Carezza. Wat een toffe verrassing! Ik vond het wel wat hebben van het knalblauwe Peyto Lake in Canada! Alleen dan een stuk dichterbij huis.

Lago di Carezza Alto Adige

Trinidad, Cuba – 156 likes

Een toeristische, maar leuke stad. Heel sfeervol en kleurrijk. We verbleven er in een accommodatie vlak buiten het centrum en maakten uitstapjes naar mooie natuur. Dat artikel heb je nog van mij tegoed!

Cienfuegos, Cuba

Havana, Cuba – 160 likes

Beide keren dat we in Havana verbleven overnachtten we bij Hostal Valencia in het oude centrum van Havana, Habana Vieja. Dit schattige binnenplaatsje was echt favoriet, want het trok elke dag weer hordes toeristen. Wij hebben er niet gezeten, want het hoorde bij een restaurant.

Havana, Cuba

Havana, Cuba – 160 likes

Om deze foto te maken heb ik een tijdje gewacht op het juiste moment. Steeds weer kwam er een paardenkar of fietstaxi tussendoor. Het is zo’n typisch Cubaans plaatje! Ben je trouwens benieuwd geworden naar Cuba, kijk dan even ‘t filmpje van onze roadtrip Cuba. Geeft je in een paar minuten een goed beeld van het land!

Havana, Cuba

Sunset Cuba – 183 likes

Wauww, wat waren de zonsondergangen geweldig mooi bij Maria la Gorda! We hebben er onwijs van genoten en veel foto’s gemaakt. Je kunt trouwens ook prima snorkelen bij Maria la Gorda. We namen onze GoPro mee onder water, dus bekijk ook even ons filmpje!

Sunset Cuba

Volg jij mij al op Instagram @marcellamolenaar?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
40 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Shirley

Mooie foto’s. Waarschijnlijk heb ik ze allemaal al wel voorbij zien komen, want ik volg je al op Instagram. Lekker veel foto’s van Cuba, een land dat ook echt nog op mijn verlanglijstje staat.

Elisa | lies rond de wereld

Mooie foto’s!! Die laatste is echt geweldig, maar vind Alde Faenen ook echt mooi met die wolken. Leuke tag!

Rowan

Mooie foto’s! Ik volg je zeker op instagram, dus de meeste heb ik wel voorbij zien komen!

Demi

Wat een mooie foto’s, vooral die foto van Zuid-Tirol is adembenemend!

Janneke

Die van Zuid-Tirol vind ik echt echt echt heel gaaf! Altijd leuk zulke overzichtjes. Jammer dat die van Trinidad een beetje vaag is. Of zie ik dat verkeerd?

Linda | One Day Trip

Mooi rijtje hoor! Vind vooral de eerste mooi, met de bewegende auto op de voorgrond, en de scherpte erachter. En de zonsondergangen uiteraard, heel mooi!

Jaaa, wat leuk dat je hem hebt ingevuld! Je hebt een hele mooie top 10! Die van Zuid-Tirol is ook echt prachtig, evenals de zonsondergang in Groningen!

Sandra

Aah ja, zo mooooi allemaal! Wauw, ik vind dat meer in Zuid-Tirol ook echt geweldig mooi. Blijft echt iets hebben, meren met bergen er omheen. 🙂

Yvon

Prachtige foto’s! Leuk ook dat ze best gevarieerd zijn.
Maar wat ik me afvraag; hoe heb je uitgezocht welke foto’s de meeste likes hadden?

anto

Toffe foto’s! Vooral die van De Alde Feanen en Italië! Ben niet zo van Cuba (in zijn algemeen) maar zijn ook fijne plaatjes 🙂

Anita - Reisvlinder.nl

Wat een mooie foto’s van Cuba, toch vind ik die van de zonsondergang bij je om de hoek misschien wel het mooist. En die van de Alde Feanen is ook prachtig, inderdaad een beetje mysterieus. O, ja..die van de Dolomieten is ook schitterend 🙂

Mylene

Mooie foto’s zeg! Zuid-Tirol hoop ik binnenkort ook zelf te mogen vastleggen. En zelf ben ik ook enorm fan van Instagram en krijg ik daardoor zoveel zin om alles van de wereld te zien!

Van hier naar daar

Ik vind jouw foto’s op Instagram altijd een plezier om naar te kijken 🙂 Leuke tag trouwens, maar hoe weet je nu welke foto’s het meeste likes kregen?

Van hier naar daar

Oh, bedankt voor de tip! Die site ga ik zeker eens testen 🙂

Wanda

Wat mij betreft mag je wel vaker op vakantie gaan! Je foto’s zijn een bron van inspiratie! Vooral Zuid-Tirol staat nu weer een stuk hoger op mijn wishlist!

Sabine

Die van Zuid-Tirol vind ik echt spectaculair! De rest ook supermooi trouwens!

lottevdw

Leuk om ze zo mooi op een rijtje te zien! Had je zelf verwacht om zoveel recente Cuba-foto’s in je top-10 te hebben?

Jessica

Cuba blijft heerlijk, maar die zonsondergang in Groningen is stiekem nog veel mooier! <3

Jaaa prachtige plaatjes! Die van Canada op je IG vind ik ook wel heeeel mooi hoor <3

Marije

Mooie foto’s zeg! Altijd leuk om ze eens op de blog te zien! En het leuke blijft dat er foto’s tussen zitten uit eigen land!

Marije

Cuba blijft door deze foto’s wel hoog op mijn lijstje staan…

40
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x