Instagram Tag-lijstjes

Mijn 10 populairste foto’s op Instagram

22 juli 2016
Havana, Cuba

Ik ben fan van Instagram. Ik vind het tof om mijn reisfoto’s te delen, maar ik vind het ook fijn om te genieten van alle prachtige foto’s van anderen. Mijn wishlist wordt er steeds een stukje langer door. Ik werd door Narelle van Weg van het Noorden gevraagd om mijn tien populairste reisfoto’s te delen. Deze tag is bedacht door Romy van Travellovers. Ik laat je zien welke foto’s de meeste likes hebben gekregen!

Havana, Cuba – 137 likes

Toen onze roadtrip Cuba in Havana startte, overviel de cultuurschok ons. Uiteraard gingen we op ontdekking, en maakten we ontzettend veel foto’s. Maar toch raakte de stad ons niet echt. Toen we er na 2 weken rondreizen terug kwamen, vonden we Havana opeens wél erg tof. Grappig hoe je mening kan veranderen in zo’n korte tijd. Deze foto laat kleurrijk Havana goed zien!

Havana, Cuba

Nationaal Park de Alde Feanen – 141 likes

Een pareltje dichterbij huis. In mei waren we bij festival Fête de la Nature in Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. Op zondag werd er slecht weer verwacht, maar voordat het losbarstte maakten we nog even een wandeling. Deze foto vind ik mooi, mysterieus en gewoon supergoed gelukt! De Alde Feanen is leuk, we maakten er een kort filmpje zodat je een goede sfeerimpressie kunt krijgen.

Alde Feanen

Sunset Groningen – 143 likes

De avond voordat we naar een weekend naar Leuven vertrokken was ik druk met het schrijven van een artikel, en intussen pakte ik mijn tas in. Tot ik een roze strook in de lucht zag. Ik liep de voordeur uit, stak de rotonde over en liep een straatje uit. Binnen twee minuten kon ik deze geweldig mooie foto al maken. Voor mooie zonsondergangen hoef je zéker niet altijd ver te reizen!

Sunset Groningen

Cienfuegos, Cuba – 146 likes

Wat een leuk stadje is Cienfuegos! We vonden er zowaar een winkelstraat, een onwijs zeldzaam iets op Cuba. Er liep een tijdje een schattig schoolklasje bij ons in de buurt. Perfect voor mijn foto!

Cienfuegos, Cuba

Lago di Carezza, Zuid-Tirol – 150 likes

Deze foto maakte ik vorige week, tijdens onze wandeltrip in de Dolomieten. Ik had op Pinterest al een heleboel knalblauwe meren gespot, maar slechts een aantal waren bij ons in de buurt. Bij twee meren die we wilden bezoeken waren de parkeerplaatsen overvol (weekend), en hebben we geen blauw meer gezien. De derde keer was het raak, en namen we een kijkje bij Lago di Carezza. Wat een toffe verrassing! Ik vond het wel wat hebben van het knalblauwe Peyto Lake in Canada! Alleen dan een stuk dichterbij huis.

Lago di Carezza Alto Adige

Trinidad, Cuba – 156 likes

Een toeristische, maar leuke stad. Heel sfeervol en kleurrijk. We verbleven er in een accommodatie vlak buiten het centrum en maakten uitstapjes naar mooie natuur. Dat artikel heb je nog van mij tegoed!

Cienfuegos, Cuba

Havana, Cuba – 160 likes

Beide keren dat we in Havana verbleven overnachtten we bij Hostal Valencia in het oude centrum van Havana, Habana Vieja. Dit schattige binnenplaatsje was echt favoriet, want het trok elke dag weer hordes toeristen. Wij hebben er niet gezeten, want het hoorde bij een restaurant.

Havana, Cuba

Havana, Cuba – 160 likes

Om deze foto te maken heb ik een tijdje gewacht op het juiste moment. Steeds weer kwam er een paardenkar of fietstaxi tussendoor. Het is zo’n typisch Cubaans plaatje! Ben je trouwens benieuwd geworden naar Cuba, kijk dan even ‘t filmpje van onze roadtrip Cuba. Geeft je in een paar minuten een goed beeld van het land!

Havana, Cuba

Sunset Cuba – 183 likes

Wauww, wat waren de zonsondergangen geweldig mooi bij Maria la Gorda! We hebben er onwijs van genoten en veel foto’s gemaakt. Je kunt trouwens ook prima snorkelen bij Maria la Gorda. We namen onze GoPro mee onder water, dus bekijk ook even ons filmpje!

Sunset Cuba

Volg jij mij al op Instagram @marcellamolenaar?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Shirley 22 juli 2016 at 08:30

  Mooie foto’s. Waarschijnlijk heb ik ze allemaal al wel voorbij zien komen, want ik volg je al op Instagram. Lekker veel foto’s van Cuba, een land dat ook echt nog op mijn verlanglijstje staat.

  • Reply Marcella 23 juli 2016 at 13:51

   Ja, Cuba scoorde goed in het lijstje met populaire foto’s, leuk! Fotogeniek land ook! Ik had trouwens gezocht naar meest populaire foto’s ever, maar kreeg best veel recente foto’s. Leuk om ze nog eens in de spotlight te zetten!

 • Reply Elisa | lies rond de wereld 22 juli 2016 at 09:15

  Mooie foto’s!! Die laatste is echt geweldig, maar vind Alde Faenen ook echt mooi met die wolken. Leuke tag!

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 18:44

   Dankjewel Elisa! Ik vind de laatste ook echt top, de lucht veranderde echt per minuut bij Maria la Gorda. Echt wauwww! Maar grappig dat je juist ook dichtbij huis prachtige plaatjes kan maken. Leuke afwisseling!

 • Reply Rowan 22 juli 2016 at 09:24

  Mooie foto’s! Ik volg je zeker op instagram, dus de meeste heb ik wel voorbij zien komen!

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 18:45

   Leuk dat je mij volgt Rowan! Ik vind jouw foto’s ook altijd prachtig!

 • Reply Demi 22 juli 2016 at 10:20

  Wat een mooie foto’s, vooral die foto van Zuid-Tirol is adembenemend!

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 18:45

   Het meer in Zuid-Tirol vond ik ook echt gaaf Demi. Die kleur! Maar ook van bergmassieven heb ik geweldige foto’s! Wat een fotogenieke regio!

 • Reply Janneke 22 juli 2016 at 11:58

  Die van Zuid-Tirol vind ik echt echt echt heel gaaf! Altijd leuk zulke overzichtjes. Jammer dat die van Trinidad een beetje vaag is. Of zie ik dat verkeerd?

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 18:47

   Ja, ik vind dit soort overzichtjes ook altijd tof. Ga jij je meest gelikete foto’s ook in een artikel zetten Janneke?
   In Trinidad werd het langzaam al wat donker, ik denk dat de foto daardoor wat vager lijkt. Maar volgens mij valt het wel mee?

 • Reply Linda | One Day Trip 22 juli 2016 at 12:53

  Mooi rijtje hoor! Vind vooral de eerste mooi, met de bewegende auto op de voorgrond, en de scherpte erachter. En de zonsondergangen uiteraard, heel mooi!

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 18:48

   Thanks! Ik vind de foto van Cuba met de auto ook erg gaaf. Maar ik ben ook dol op zonsondergangen. Leuk dat de zonsondergang die ik bij mij om de hoek ‘schoot’ ook bij de populairste foto’s staat!

 • Reply Narelle | wegvanhetnoorden.nl 22 juli 2016 at 15:34

  Jaaa, wat leuk dat je hem hebt ingevuld! Je hebt een hele mooie top 10! Die van Zuid-Tirol is ook echt prachtig, evenals de zonsondergang in Groningen!

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 21:17

   Was echt tof om dit artikel te maken Narelle! Goed dat je mij gevraagd hebt voor deze tag! Ik ben ook fan van de foto van Zuid-Tirol, maar ook van alle bergmassieven daar. Jammer genoeg haalden deze de top 10 net niet 😉

 • Reply Sandra 22 juli 2016 at 18:08

  Aah ja, zo mooooi allemaal! Wauw, ik vind dat meer in Zuid-Tirol ook echt geweldig mooi. Blijft echt iets hebben, meren met bergen er omheen. 🙂

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 21:18

   Die groenblauwe kleur van het meer in Zuid-Tirol is echt te gek! Ik hou er ook van. Geinig genoeg zag ik dit soort meren ook veel in West-Canada, maar je vindt je dus ook een stuk dichterbij huis!

 • Reply Yvon 23 juli 2016 at 08:37

  Prachtige foto’s! Leuk ook dat ze best gevarieerd zijn.
  Maar wat ik me afvraag; hoe heb je uitgezocht welke foto’s de meeste likes hadden?

  • Reply Marcella 24 juli 2016 at 21:19

   Ja, leuk die variatie Yvon! Ik heb de foto’s met de meeste likes gehaald uit Iconosquare. Die geeft dat heel overzichtelijk weer. Ga jij je top 10 ook delen?

 • Reply anto 23 juli 2016 at 16:37

  Toffe foto’s! Vooral die van De Alde Feanen en Italië! Ben niet zo van Cuba (in zijn algemeen) maar zijn ook fijne plaatjes 🙂

  • Reply Marcella 27 juli 2016 at 09:38

   Grappig dat de foto’s dichterbij huis zo goed scoren. Vind ik leuk! Het meer in de Dolomieten heeft wel wat van het helderblauwe water van de gletsjermeren die we in West-Canada zagen. Maar dan een stuk dichterbij huis!

 • Reply Anita - Reisvlinder.nl 23 juli 2016 at 18:32

  Wat een mooie foto’s van Cuba, toch vind ik die van de zonsondergang bij je om de hoek misschien wel het mooist. En die van de Alde Feanen is ook prachtig, inderdaad een beetje mysterieus. O, ja..die van de Dolomieten is ook schitterend 🙂

  • Reply Marcella 27 juli 2016 at 09:42

   Cuba is heel fotogeniek! Maar toch zijn de foto’s van dichterbij huis ook helemaal top. Ik ben ook fan van de zonsondergang bij mij om de hoek. En de Dolomieten zijn geweldig! Ik heb intussen ook wat foto’s van de bergen geplaatst, maar dit uitzonderlijk blauwe meer scoort het beste. Leuk!

 • Reply Mylene 24 juli 2016 at 13:08

  Mooie foto’s zeg! Zuid-Tirol hoop ik binnenkort ook zelf te mogen vastleggen. En zelf ben ik ook enorm fan van Instagram en krijg ik daardoor zoveel zin om alles van de wereld te zien!

  • Reply Marcella 27 juli 2016 at 09:43

   Dankjewel Mylene! Wat gaaf dat binnenkort ook naar Zuid-Tirol gaat! Waar verblijf je? En wat ga je er verkennen?
   Instagram wekt bij mij ook de drang aan om de wereld te ontdekken. Er is zóveel moois!

 • Reply Van hier naar daar 24 juli 2016 at 19:22

  Ik vind jouw foto’s op Instagram altijd een plezier om naar te kijken 🙂 Leuke tag trouwens, maar hoe weet je nu welke foto’s het meeste likes kregen?

  • Reply Marcella 27 juli 2016 at 09:44

   Wat een lief compliment, thankss! Via de site Iconosquare kan je statistieken van Instagram opvragen. Hier kom je oa je meest gelikete foto’s ‘ever’ tegen, of in een bepaalde periode. Ik heb nu gekeken voor aller tijde, maar ga over een tijdje opnieuw kijken. Leuk!

 • Reply Wanda 25 juli 2016 at 15:49

  Wat mij betreft mag je wel vaker op vakantie gaan! Je foto’s zijn een bron van inspiratie! Vooral Zuid-Tirol staat nu weer een stuk hoger op mijn wishlist!

  • Reply Marcella 27 juli 2016 at 09:46

   Wat een prachtig compliment Wanda, leuk! Goed om te horen dat mijn foto’s een bron van inspiratie zijn. Doel gehaald! 😉 Zuid-Tirol is echt te gek, dat kan ik jou als Oostenrijk-fan echt onwijs aanbevelen om eens te gaan ontdekken!

 • Reply Sabine 25 juli 2016 at 17:09

  Die van Zuid-Tirol vind ik echt spectaculair! De rest ook supermooi trouwens!

  • Reply Marcella 27 juli 2016 at 09:47

   Dankjewel Sabine! Ik vind het ook een tof, gevarieerd lijstje geworden. Wel jammer dat een van de vele mooie foto’s van West-Canada ontbreekt.

 • Reply lottevdw 29 juli 2016 at 15:27

  Leuk om ze zo mooi op een rijtje te zien! Had je zelf verwacht om zoveel recente Cuba-foto’s in je top-10 te hebben?

  • Reply Marcella 29 juli 2016 at 15:32

   Nee, eigenlijk niet Lotte. Ik had verwacht dat er ook wel wat foto’s van onze reis door West-Canada naar voren zouden komen. Maar vorig jaar had ik minder volgers, dus waarschijnlijk had ik daardoor dus ook minder likes. Ik denk dat ik deze tag volgend jaar weer ga invullen. Benieuwd wat dan mijn top 10 is! 😉

 • Reply Jessica 30 juli 2016 at 17:35

  Cuba blijft heerlijk, maar die zonsondergang in Groningen is stiekem nog veel mooier! <3

  • Reply Marcella 31 juli 2016 at 16:43

   Haha, daar kan ik me best in vinden Jessica! 😉

 • Reply Michelle | Travellifestyle.nl 31 juli 2016 at 10:11

  Jaaa prachtige plaatjes! Die van Canada op je IG vind ik ook wel heeeel mooi hoor <3

  • Reply Marcella 31 juli 2016 at 16:44

   Thanks Michelle! Ik ben ook echt fan van m’n Canada-foto’s. Jammer dat ze de top 10 net niet gehaald hebben! 😉

 • Reply Marije 6 augustus 2016 at 18:22

  Mooie foto’s zeg! Altijd leuk om ze eens op de blog te zien! En het leuke blijft dat er foto’s tussen zitten uit eigen land!

  • Reply Marije 6 augustus 2016 at 18:23

   Cuba blijft door deze foto’s wel hoog op mijn lijstje staan…

   • Reply Marcella 7 augustus 2016 at 16:04

    Dat snap ik wel Marije, Cuba is echt een fascinerend land! Heb je al plannen om er naartoe te reizen?

  Leave a Reply