(race)Fietsen

De 1.250 van 2017 op de racefiets – update #1

16 mei 2017
Fietsen bij Leek

Net als de afgelopen jaren stel ik dit jaar weer een fietsdoel voor mijn tochten op de racefiets. Ik heb ‘m dit keer iets hoger ingezet, op 1.250 kilometer. Benieuwd of ik ondanks het druileriger weer toch al ben gaan fietsen?

Fietsen bij LeekFietsen bij LeekFietstochten Marcella

De tussenstand op de racefiets!

Kilometers: 323 kilometer (maart 30km, april 154km, t/m 14 mei 139km)
Fietstochten: 10
Kortste rit:  24,6 kilometer
Langste rit:  41,7 kilometer
Snelste rit:  24,5 k/h
Percentage van doel: 26%

Fietsen door regen en harde wind

Toen het mooie weer definitief uit bleef, besloot ik toch maar eens te gaan fietsen. Door de regen en harde wind, al trof ik ook al wat dagen met een fijn zonnetje (de streepjes van mijn fietsbroek tekenen zich al af). Ik wil ook dit jaar weer heel wat kilometers maken op mijn racefiets, het doel is om de 1.250 te halen. Intussen trapte ik op 14 mei de 26% op mijn teller: 323 kilometer. Jan heeft vorige maand ook een fiets gekocht en nu fietsten we al een aantal keren samen. Gezellig én motiverend.

Nog 927 kilometer

Ook al heb ik 323 kilometer gefietst, ik heb nog 927 kilometer te gaan. Mijn doel is om voor onze reis door IJsland de 500 kilometer te halen. Daar heb ik nog een kleine 3 weken de tijd voor, wat betekent dat ik sowieso wekelijks 60 kilometer moet rijden. Moet zeker lukken!

Meer over fietsen!

Hou jij van fietsen?

Volg mijn reisavonturen! FacebookBloglovinTwitterInstagram

Fietsen Haren, GroningenPeize, Drenthe

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Aniek

Goed bezig Marcella! Met dit mooie weer gaat die 500 wel lukken toch? Lekker een paar korte koffie-rondjes maken 😄

Merel

Wat een goed doel voor dit jaar! Ik hou zelf ook van fietsen maar ben nu iets meer gericht op het hardlopen. Mijn fiets staat ook bij mijn ouders en nu ik wat vaker in groningen ben pak ik dan minder snel de racefiets erbij. Misschien toch maar weer deze week de fiets er bij pakken wanneer ik bij mijn ouders ben!

Jessica

Ik vind het knap dat je hier zo gemotiveerd mee bezig bent zeg, tof! Ik denk dat het ook leuk blijft door steeds een andere route te fietsen toch 🙂 Op naar die 500!

6
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x