(race)Fietsen

De 1.000 van 2016 – update #4

8 augustus 2016
Fietsen Groningen

Net als vorige jaren heb ik mezelf weer als doel gesteld om 1.000 kilometer op mijn racefiets te rijden. Een ruime maand geleden plaatste ik mijn derde update en kon ik vertellen dat ik al 612 kilometer gefietst had. Intussen heb ik veel gewandeld in Nederland en Italië, maar daardoor bleef de fiets staan. Ook de regen bleef me achtervolgen… Benieuwd of ik toch nog heb kunnen fietsen? Het is tijd voor de vierde update van de 1.000 van 2016!

Fietsen Groningen Fietsen Groningen Fietsen Groningen

Fietstochten juli-augDe tussenstand!

Kilometers: 800 kilometer
Fietstochten: 5
Kortste rit:  30,3 kilometer
Langste rit:  45 kilometer
Snelste rit:  24 k/h
Percentage van doel: 80%

Meer wandelen dan fietsen

Ik begon juli goed met een fijne fietstocht van 41 kilometer. Ik wilde aan ’t einde van de middag nog ‘even’ een rondje doen, maar die werd langer dan ik verwacht had. Altijd goed! Een paar dagen later vertrokken we naar de Dolomieten en stond wandelen centraal. Zo liepen we bij Raschötz en de ongelofelijk mooie Drei Zinnen. Ook in Nederland wandelden we een aantal keer, en zette ik een record met bijna 50 kilometer in een maand. Trots!

Nog 200 kilometer voor de 1.000 van 2016!

En toen kwamen de fietskriebels terug, maar trof ik helaas niet altijd goed weer. Vrijdag ben ik gewoon gaan fietsen, ondanks de regenvoorspelling en de harde wind. Het leverde me 45 kilometer op. En vanochtend deed ik het gewoon nóg een keer, dit keer met nóg meer wind. Tsja, de 800 had ik bijna binnen en dan word ik fanatiek. Nu heb ik dus nog exact 200 kilometer te gaan. Een kleine uitdaging om dit te halen, want onze bijzondere reis komt ook al een flink dichterbij. Maar ik ga ervoor, vastbesloten om de 1.000 te halen! Ik ben te volgen via Runkeeper, voeg me toe als je dat leuk vindt!

Tot de volgende update! Sport jij in de zomer buiten?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Fietsen Groningen

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Lon - Ontdek de wereld mee

Goed bezig Marcella! Ik heb me niet zo’n ambitieus doel gesteld, maar misschien wel leuk voor 2017. Ik sport het hele jaar veel buiten (sinds kort het hardlopen weer opgepakt nu ik van de hernia af ben) en zwem daarnaast iedere week 1.5 – 2 km (dat doe ik wel binnen ;-)). Succes met de laatste 200!

Bianca

Ik ben de 1000 inmiddels gepasseerd op de fiets. Maar de tocht van de westfriese omringdijk van 135 km heeft daar wel bij geholpen ;-). Die 200 ga je ook nog wel halen toch?

Mylene

Oooh wat cool doet. Tof dat je dit doet. Ik ben zelf meer van het hardlopen en heb geen aantal kilometers als doel. Wel ga ik in oktober de halve marathon van Amsterdam lopen, dus dat lijkt me ook best een goed doel, haha. Mooi om te zien dit!

Shirley

Goed bezig! Die laatste 200 gaan je vast wel lukken, ondanks je reis in het vooruitzicht. Ik vind het een heel mooi doel en leuk om je voortgang te volgen. Ik sport niet buiten. Misschien tijd om een buitenhobby/-sport te gaan zoeken, want het klinkt wel heerlijk als ik dit zo lees.

Sabine

Goed bezig zeg! Nog 5 of 6 ritten dan zit je op de 1000 km of er zelfs voorbij 😀

Jenn

Goed bezig zeg! Een racefiets lijkt mij toch ook wel wat, maar aan de andere kant zou ik ook niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen.

Janneke

Wauwie! Wat goed Marcella. Ik heb het al eerder gezegd, maar vind dit zo knap. 800 is echt ’n hoop. Zeker te weten dat je die 1000 gaat halen. Je kan ‘t!

Jessica

Lekker bezig Marcella! Ik ben ervan overtuigd dat je die 1000 kilometer nog wel voor Amerika/Canada gaat redden hoor 🙂

Jessica

Wat goed! Hier schijnt de zon even dus ik zal snel wat zonnestralen jouw kant op sturen! 😉

Jessica

Alsnog gefeliciteerd Jan! En geniet van jullie relax-dagje vandaag 😉

20
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x