(race)Fietsen

De 1.000 van 2016 – update #1

30 april 2016
De Onlanden

Net als vorige jaren heb ik mezelf weer als doel gesteld om 1.000 kilometer op mijn racefiets te rijden. Eind maart begon ik vol goede moed aan een ritje met harde wind, nu is het tijd voor een update van de 1.000 van 2016. Benieuwd of ik intussen al aardig wat gefietst heb, ondanks de regen en kou? Of dat mijn fiets keurig in het hok is blijven staan? Je leest het in mijn update!

Fietspad De Onlanden

Leek, GroningenFietstochten maart-april 2016

De tussenstand!

Kilometers: 230 kilometer
Fietstochten: 7
Kortste rit:  28,3 kilometer
Langste rit:  41,7 kilometer
Snelste rit:  23,8 k/h
Percentage van doel: 22%

Een record in april!

Ondanks dat ik ’t liefst met zonnig weer op mijn racefiets stap, ben ik toch 7 keer gaan fietsen. Ik fietste 1x in maart en 6x in april. Door regen, kou en zelfs hagel. Vastbesloten om lekker in beweging te zijn. En zo staat er al 230 kilometer op mijn teller! Een heus record, om deze afstand in april al te halen! En dat naast de 14 kilometer die ik elke dag naar mijn werk fiets overigens. Ik fietste een aantal keer op een avond na werktijd, maar ook op mijn vrije dagen reed ik regelmatig een rondje op mijn racefiets. En zo fietste ik steeds meer kilometers. Een snelle fietser ben ik niet, maar mijn gemiddelde is voor mijn doen al best hoog. Dat wordt waarschijnlijk alleen maar hoger de komende fietstochten!

Nog 770 kilometer te gaan

Ik fiets lekker door, op naar de 1.000 van 2016! Ik hoop snel weer een tussenstand met een mooi resultaat te kunnen plaatsen. Bijkomend voordeel is dat ik de eerste kilo al kwijt ben, dus op naar de volgende (vier). Ik ben te volgen via Runkeeper, voeg me toe als je dat leuk vindt!

Meer over fietsen!

Volg mijn reisavonturen! FacebookBloglovinTwitterInstagram

Paterswoldsemeer

Fietspaadje Eelde

You Might Also Like

13
Reageer op dit artikel

avatar
4 Reacties
9 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
5 Auteurs van reacties
SannelottevdwMarcellaSabineRoxanne Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Roxanne
Reiziger

Wat een prachtige foto’s ook! Maar je kunt trots op jezelf zijn, want tot nu toe was het weer echt verschrikkelijk en je hebt toch al een mooi deel van je doel behaald. Ik probeer nu echt iedere dag naar buiten te gaan en aan mijn 10,000 stappen te komen. De beweging is best wel fijn en de frisse lucht doet mij ook altijd goed. Succes!

Sabine
Reiziger

Goed bezig zeg! Mooie foto’s ook. Doet me denken aan mijn fietstochten elke dag naar mijn werk. Mis ik toch wel een beetje. Die 770 klinkt heel veel maar valt best wel mee. Ik fietste per jaar zo’n 6 a 7000 km. Als je elke rit 30 km rijdt moet je 25 ritjes rijden om die 770 te halen. Dat gaat je helemaal lukken volgens mij. Zeker als het weer een keertje beter wordt haha 🙂

lottevdw
Reiziger

Knap! Dat is al een vierde die je mag afvinken, en dat eigenlijk op 1 maand zelfs. Daar mag je trots op zijn. Het weer is nu al weer wat beter dus hopelijk kan je dan nog meer genieten van de kilometertjes. 🙂

Sanne
Reiziger

Goed bezig zeg! Een mooie manier om van het landschap te genieten!