Review

Blue Ocean matras – Lekker slapen op een goed matras in de camper

30 juni 2022
Camper Noorwegen

Omdat we graag actief op reis zijn geeft het Blue Ocean matras ons de perfecte nachtrust. Dat is een stevig matras wat goed ventileert en zich naar je lichaam vormt. In deze review lees je er alles over.

Zoektocht naar een nieuw camper matras

Sinds enkele maanden hebben wij een eigen camper. Bij de camper zat een lattenbodem met een matras van slechts 9 centimeter dik. Wij startten een zoektocht om goed en comfortabel te kunnen slapen. In eerste instantie neigden we naar het toevoegen van een topmatras, maar we kregen het advies: ‘als de basis niet stevig (genoeg) is, kan je dat met een topmatras niet stevig maken’. Ook wordt de combinatie matras en topmatras al snel te dik voor ons (hef)bed. En dus zochten we naar een stevig matras in de juiste afmetingen wat stevig ligt én van goede kwaliteit is.

Blue Ocean matras

Het Blue Ocean matras

En zo kwamen we terecht bij Blue Ocean. Het Blue Ocean® matras sprak ons meteen aan. Het is een kwalitatief goed en duurzaam koudschuim matras dat het comfort van thuis onderweg beloofd. Dit matras wordt speciaal verkocht voor campers en caravans (en je kunt er ook eentje bestellen voor thuis!). Het wordt op maat gemaakt, dus zelfs een schuine hoek is geen enkel probleem. Verwacht een veerkrachtig matras dat zich goed naar je lichaam vormt. Het ventileert goed en je hebt de keuze tussen een medium en stevig matras. Ook kan het matras zo’n 15 jaar gebruikt worden!

Blue Ocean matras

Duurzaam

Blue Ocean matrassen streeft naar een minimale belasting van het milieu en een zo laag mogelijke footprint. Het Blue Ocean® matras wordt duurzaam geproduceerd in Nederland en bestaat uit één laag topkwaliteit koudschuim. Ook is het Blue Ocean® matras voorzien van een duurzaam bamboevezel overtrek. Bamboevezel is extreem zacht, sterk en licht en is een veel duurzamer alternatief voor katoen. 

Camper Noorwegen

Onze ervaringen

Na het bestellen krijg je de belofte dat je Blue Ocean matras binnen 21 dagen gratis thuis geleverd wordt. Wij kregen al binnen de gestelde levertijd een bericht dat het matras overgedragen was aan de vervoerder. Van dit bedrijf krijg je een bericht met een tijdsvak en op de dag zelf is er ook contact. Voor ons was dit ruim op tijd om goed te slapen tijdens onze roadtrip Noorwegen.

Eerlijk is eerlijk: ik moest even wennen aan de stevigheid van het matras. Een nieuw matras slaapt toch even anders dan ons matras thuis en dat is even wennen voor mijn lichaam. Al snel sliep ik als een roos en ligt het Blue Ocean matras misschien wel beter dan thuis. Beide slapen we heel comfortabel en kunnen uitstekend uitrusten na een actieve reisdag. Precies wat we verwachten van een goed matras. Bevalt het matras toch niet, dan kan je deze binnen 100 dagen retour sturen. Wij zijn er al sneller uit en blijven lekker slapen op dit fijne matras!

Meer over reizen met de camper:

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Pinterest

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Aaf

Gesponsord?

2
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x