Groningen Hotspots

Hotspot: Bij Britta in Groningen

Bij Britta, Groningen

Vrijdag 27 maart stond in het teken van bloggers ontmoeten. ’s Ochtends reisde ik met de trein naar Amersfoort waar ik Karlijn ontmoete. We kletsten urenlang bij Bagels & Beans en genoten van de overheerlijke Zin in zoet. Eenmaal terug in Groningen ging ik direct door naar de eerste noordelijke bloggersmeeting. En ik ontdekte toffe hotspot Bij Britta!

Bij Britta, Groningen

3 noordelijke provincies

De dames van Not so stuffy vonden het hoog tijd voor een bloggersmeeting voor de 3 noordelijke provincies. Onwijs leuk natuurlijk, dus ik was blij dat ik na mijn meeting met Karlijn nog even kon aanschuiven. Er waren 18 bloggers met heel verschillende blogs: beauty, vintage, food en travel. Bij die laatste categorie hoor ik zelf met mijn Travel & Lifestyle-blog.

Kletsen, kletsen, kletsen

Samen met Daphne van Live The Life You Love schoof ik vlak na 17 uur aan de lange tafel vol bloggers aan. Even later zaten ook Kirsten van Travelaar en Sieds van Sieds My Travels bij ons. Daphne en Kirsten had ik al eens ontmoet, Sieds zag ik voor ’t eerst. We kletsten al snel honderduit met z’n vieren. De tijd ging snel, maar gelukkig komt er een nieuwe bloggersmeeting. Erg leuk om andere bloggers te ontmoeten! De dames van Not so stuffy hadden zelfs een leuke goodiebag geregeld, super!

Bij Britta, Groningen
Foto: Not so stuffy

De lekkerste taarten

Bij Britta is een onwijs leuk café’tje in een gezellige winkelstraat in Groningen. De inrichting is vrolijk en lekker kleurrijk. Ik werd direct verleid door de lekkerste zelfgemaakte taarten: carrotcake, mudpie, appel-perentaart en de heerlijkste muffins. Ik had ’s middags bij Bagels & Beans veel zoetigheid gegeten, dus ik liet de taart dit keer maar staan. Al was dat best lastig omdat de geur van een versgebakken taart heerlijk rook. Van Daphne hoorde ik dat de carrotcake erg goed is, dus ik vertrouw volledig op haar vakkundige oordeel. Ik ga hem snel nog eens proberen!

100 smaakjes thee

Natuurlijk nam ik een lekkere kop thee. Wat trouwens nog best lastig kiezen is, uit de snuffelwand met 100(!) smaakjes (niet alle smaakjes staan op de foto dus). Ik koos uiteindelijk de Ginger Lemon, een erg goeie keuze. Ik zag dat er ook heerlijke sapjes en koffie’s op de kaart staan.

Bij Britta, Groningen

Bij Britta, Groningen

Bij Britta is een goeie keuze voor een relaxte break met een drankje en een lekker stuk taart. Met mooi weer kan je lekker buiten zitten in de leuke winkelstraat. Perfect natuurlijk!

Naar Bij Britta!

Oude Kijk in ’t Jatstraat 27, Groningen
Facebook Bij Britta

Bij Britta, Groningen

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
23 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Daphne | LiveTheLifeYouLove

Leuk om een kort verslagje van gisteren te lezen. Wat was het leuk he?! De worteltaart was inderdaad heerlijk 😉 Ik moest stiekem wel even grinniken om je stukje over de taart haha. Ik moet maar eens terug naar Bij Britta om al die anderen heerlijkheden ook nog te proeven! 😉 Ga je dan mee, kun jij deze keer ook een taartje hihi

Tessa | 52druppels.nl

wat een leuk initiatief!

maudgeniet

Oeh leuk! Met name het ruik en kies je thee.. Love it!

Yvon

Ziet er leuk uit! Als ik weer eens in Groningen ben dan moeten we er maar eens heen 🙂

Wanda

Nu baal ik helemaal dat ik er niet bij kon zijn! Had me erg leuk geleken maar helaas had ik andere verplichtingen waar ik niet onder uit kon komen maar had inmiddels al een mailtje voor een eventuele volgende meeting, dus dan probeer ik zeker bij te zijn!

Bianca

Wat leuk dat er zoveel bloggers in het noorden wonen! Klinkt als een gezellig dagje. En ohhh die taarten!

Linda

Klinkt als een heel gezellig dagje!

Morgaine

Een reisdagje in het kort, hahaha leuk dat jullie het allemaal zo leuk hebben gehad 😀

Sieds | Sieds My Travels

Mooie blog over de gezellige meet-up van afgelopen vrijdag! De taart heb ik overgeslagen, maar het zag er heerlijk uit! 🙂 En wat een leuk initiatief hé, zeker voor herhaling vatbaar!

Kim

Leuk verslag heb je geschreven! Ik vond het ook erg gezellig en al die lekkere thee…. hmm!

Eva - eighty7

Wat een leuk zaakje!

Suzanne

Leuk!! Dit tentje kende ik nog niet!

Paul

Ziet er goed uit en gezellig uit!

23
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x