Europa Stedentrips

Berlijn voor de tweede keer

23 juni 2014
100% Berlijn

Ik was ooit in Berlijn. Jaaaaaren geleden, in een vorig leven. Toen ik mijn lief nog niet kende en ik een totaal ander leven leidde dan ik nu doe. Ik bezocht samen met mijn ex en een groep vrienden techno-festival de Loveparade. Eigenlijk helemaal niets voor mij en een aantal jaren later was ik op Pinkpop en Lowlands een stuk beter op mijn plek. Maar ja, het was wel een toffe ervaring en nog steeds ‘t enige festival in het buitenland waar ik was.

Toch heb ik toen weinig van Berlijn gezien. Zo heb ik de Berlijnse muur niet eens gezien. Als je er komt vanwege een groot feest, komen de belangrijkste hotspots al snel op de tweede plaats. Dus het is tijd voor een herkansing. Dit keer met mijn lief en twee vrienden. Ik kijk er naar uit om nu eindelijk de stad écht te ontdekken en kan niet wachten om dé muur te bewonderen. We gaan ook veel fietsen in Berlijn, dus het wordt ongetwijfeld een heerlijk weekend!

Maar de leukste restaurantjes of winkels ken ik dus niet. Dus heb je tips voor de leukste hotspots, dan lees ik dat graag in je reactie!

 

You Might Also Like

19
Reageer op dit artikel

avatar
11 Reacties
8 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
12 Auteurs van reacties
Natasja - WatzijzegtMiekeTravel by SanLNNKiliveformydreams.com Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Nathalie
Reiziger

Ohhhh Berlijn, zo ontzettend fijn! Ik was er vorig jaar september en was op slag verliefd. Schreef er meerdere posts over, maar hier een lijstje hotspots: http://www.worldlytreasury.com/berlijn/

karlijntravels
Reiziger

Leuk dat je weer naar Berlijn gaat, gave stad! Ik heb wel een paar hotspots, maar die staan allemaal in dat leuke 100%-boekje 😉

blauwesokken
Reiziger

Aaah superleuk! Ik ben twee jaar geleden twee dagen in Berlijn geweest en dat was VEEL TE KORT. Aantal hotspots gezien maar er waren toen vooral demonstraties en… regen. Niet zo’n succes. Ik wil dus ook weer terug! Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat zien en doen! 🙂 maak je een reisverslag?

Eva
Reiziger

Jaaa fietsen in Berlijn, beste ooit! Tip: RAW Gelande en de taartjes/bagelzaak die daar om de hoek zit Wahrhaft Nahrhaft, beste taartjes ooit! Op Foursquare heb ik trouwens flink wat Berlijn-lijsten gemaakt 🙂

Laura
Reiziger
Laura

Leuk! Veel plezier alvast! Ik moet ooit ook nog eens naar Berlijn toe.

CrazyGreatLife
Reiziger
CrazyGreatLife

Ik hou van Berlijn! Inderdaad fietsen door de stad en er buiten is erg leuk.

iliveformydreams.com
Reiziger

Leuk dat je erheen gaat, ik wil ook zeker eens!

Travel by San
Reiziger
Travel by San

Ik wilde dat ik je kon helpen… Berlijn staat ook op mijn wishlist, dus ik kijk uit naar jouw post ;-)! Enjoy!

Travel by San
Reiziger
Travel by San

Oh echt irritant dat ‘ie bij mijn naam Travel by San neerzet… Ik ben gewoon Sandra haha!

LNNK
Reiziger
LNNK

Geweldige stad. Wij zijn er vorig jaar geweest en ik heb me er zo ontzettend goed vermaakt!!! Alvast veel plezier.

Mieke
Reiziger

Oh leuk, Berlijn! Ik was er zo’n acht jaar geleden en wil er ook heel graag nog eens heen. Het is echt een fijne stad.

Natasja - Watzijzegt
Reiziger
Natasja - Watzijzegt

Ik wil oohook naar Berlijn! Toevallig net zelf een lijstje met redenen om Berlijn te bezoeken online gegooid 🙂 Veel plezier vast!