Boeken & Tijdschriften Winacties

ANWB reisgids + winactie

4 augustus 2014

Wij hebben intussen al aardig wat reisgidsen gebruikt voor onze (road)trips. Daardoor hebben we onze favorieten wel ontdekt. Zo houden wij juist níet van de Lonely Planet, maar gaan de Capitool, 100% gidsen en de reisgidsen van ANWB met ons mee op pad.


ANWB reisgids Ontdek Normandië

Van de ANWB hebben we diverse reisgidsen in huis. De Navigator van Ierland en Mexico (staan nog op de wishlist), een Wereldreisgids van Oost-Canada en de ANWB Actief van de Eifel-Moezel in Duitsland. Daarnaast hebben we de ANWB Extra gidsen van Sardinië, Edinburgh en Madeira (wishlist). Stuk voor stuk fijne gidsen en erg informatief.

De nieuwe reisgidsen “ANWB Ontdek” bieden een schat aan informatie voor de individuele reiziger die graag buiten de gebaande paden reist. Bron: ANWB

Ontdek Normandië

Voor de week in Normandië kochten we de gids ‘Ontdek Normandië’. Een handzame gids op A5 formaat boordevol weetjes van de prachtige regio in Frankrijk. De reisgids start met een portie geschiedenis, favoriete spots en Normandië in het kort. Vervolgens vind je gedetailleerde uitleg van de diverse delen van de regio Normandië zodat je alle gebieden kunt ontdekken. Je vindt goede insidertips voor hotspots, leest waar je het best kunt winkelen, overnachten en eten & drinken. Tussendoor staan stadsplattegronden van de belangrijkste steden en je vindt achterin een handige kaart met plaatsnamenregister. En ’t leuke is dat ook jij zo’n fijne reisgids van een regio naar keuze kunt winnen!

ANWB reisgids Ontdek Normandië

Win een reisgids!

Ik geef aan twee personen één reisgids weg uit de serie ‘ANWB ontdek’. In deze serie reisgidsen vind je bijvoorbeeld een reisgids van de regio’s Umbrië, de Algarve, Sicilië, Andalusië, Umbrië, Toscane, de Kroatische kust of Zuid-Zweden. Maar er zijn ook reisgidsen van Schotland, Londen en Berlijn. Kijk vooral even bij het overzicht met reisgidsen naar welke gids jouw voorkeur uit gaat. Wellicht kan de reisgids dit jaar niet meer mee op reis, maar voorpret met een fijne reisgids is altijd goed natuurlijk!

Doe mee & win 1 van de 2 reisgidsen!

Good luck!!

De winactie is beëindigd. Merin & Linda hebben een reisgids gewonnen.

ANWB reisgids Ontdek Normandië

In deze blog deel ik niets anders dan mijn eigen mening. De reisgidsen van de ANWB heb ik allemaal zelf aangeschaft om mijn reizen mee voor te bereiden.

You Might Also Like

25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
maudgeniet

He Marcella, wat een gave actie! Ik ken alleen de ‘standaard ANWB reisgidsen’ en niet de ‘ontdek’-variant. De standaard gaan overigens altijd met ons mee. Love it! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik schaam me diep dat ik je nog niet eerder had geliket op Facebook, dus bij deze ;-). Mocht ik ‘m winnen, ga ik voor de keuze Andalusië!

Linda

Oh wat leuk! Ik heb zelf ook helemaal niets met de lonely planets, wil graag zo veel mogelijk foto’s kunnen zien en lonely planet is toch meer tekst dan plaatjes 😉

Ik zou heeeel graag de gids van Kroatië willen winnen. Kroatie staat heel hoog op mijn wishlist, maar nu moet het er toch maar een keer van komen 😉

Carpe Diem

Wat een gave win-actie weer! Nou, als ik mocht kiezen, zou ik voor Schotland gaan! Dat land staat zeker hoog op mijn wish-list. Lijkt me prachtig.

nandasdaily

Ohhh! Ten eerste: wat grappig, ik hou van precies dezelfde reisgidsen en inderdaad ook niet van de LP. De ANWB gidsen ken ik nog niet zo goed. In de bieb hebben ze deze serie nog niet (of uitgeleend)

Voor nu zou Toscane nog geweldig zijn. Voor een volgende reis: Zuid-Zweden of Normandie. (<- hoog op de wishlist, zeker als we in het hoogseizoen moeten gaan binnenkort)

Laura

Die van de ANWB heb ik nog nooit gebruikt eigenlijk. Dus ik zou er ook wel graag eentje winnen! Namelijk die van Londen. De reisgids die ik er van heb valt een beetje uit elkaar aangezien die al een paar keer mee gegaan is en al verschillende regenbuien heeft mee gemaakt xD

Sandra

Leuk ik doe mee! En wat zijn er veel keuzes zeg…. Ik kies toch voor Berlijn, omdat ik daar nog nooit geweest ben en ik daar binnen nu en een jaar echt wel heel wil! Liken doe ik je al op Facebook en natuurlijk volg ik je op Bloglovin!

Anita H.

Ik kies voor Berlijn en doe graag mee.

Haha ik ben juist verliefd op de LP; zo veel fijne info! Al is plaatjes kijken ook wel eens leuk natuurlijk 😉 Ik doe zeker mee! Leuk leuk!

wendy

Ik doe heel graag mee! Ik volg je natuurlijk op bloglovin en heb het bericht daar geliked. Ik zou graag de gids voor Schotland winnen! Dat staat al jaren op mijn bucketlist!

Bep

ik werk in een bieb, en als ik op vakantie ga, wil ik graag een eigen boek mee ipv eentje uit de bieb, waar ik lekker veel bladwijzers in kan doen (En er in laten zitten voor het fotoalbum, hoeft dan na 3 weken niet ingeleverd te worden) We zijn al een paar keer in Bretagne geweest en dit staat voor volgend jaar weer in de planning.

Wanda

Leuke winactie! Wij hebben ook altijd de ANWB-gidsen van de desbetreffende bestemming waar we heen gaan. Dus in dit geval ga ik voor de gids van Normandië omdat de kans vrij groot is dat we daar volgend jaar eindelijk naar toe gaan!

Farah - Food and other Friends

Ik vind die van de ANWB ook super leuk!
De capitool vind ik niet zo heel fijn, Lonely Planet vind ik altijd wel weer heel handig. Maar de ANWB vind ik het beste voor een roadtrip: je kan namelijk precies lezen naar welke hoogtepunten je moet en waarom!

Sandraschrijftenleest

Ah leuke winactie! Wij gaan volgend jaar wederom op stedentrip dus als ik win ga ik voor de ANWB gids over Boedapest.
Ik had afgelopen jaar een onbekende reisgids mee naar Praag en ondanks dat het op zich een praktisch boekje was stond er eigenlijk maar weinig in wat bruikbaar was. Van wat ik op jouw blog zie is een ANWB gids dus een aanrader?

anoukliebers

Wat een geweldig leuke win-actie! Bij ons gaan ook vaker de capitool reisgidsen mee. Ik doe mee voor de Londen reisgids! Omdat er misschien nog wel een tripje die kant op in zit dit jaar!

Merin Veronique

Wat een leuke win-actie. De laatste keer dat ik een reisgids kocht was ook een Capitool, maar die vond ik eigenlijk té uitgebreid. Een ANWB reisgids over de Kroatische Kust lijkt me ideaal.

Danique

Leuke actie! Ik vind zelf juist de LP’s wel erg fijn en de Capitools niets, haha. Maar ik ben erg nieuwsgierig naar deze serie! Omdat ik momenteel met een vriendin aan het kijken ben om in het najaar een paar dagen naar Londen te gaan, zou die mooi van pas komen!

Christina Brouwers

Leuke winactie. Wij vertrekken de 14 naar Berlijn en kocht daar vorige week een reisgids voor ban Domincus. Ziet er heel handig uit, de praktijk zal het binnenkort uitwijzen.
Ik maak graag kans op de gids van Zuid-Zweden, in 2012 waren wij in midden Zweden maar willen graag terug om meer van dat prachtige adembenemende land te ontdekken. 🙂

Marina

Leuk! Ik volg je op fb en op BL zijn wel twee verschillende email adressen aan gekoppeld maar de naam blijft hetzelfde 🙂
Ik zou gaan voor de reisgids van Berlijn, want die stad staat nog hoog op mijn stedentrip-lijstje 😀

Klasine

Ik doe heeel graag mee en dan ga ik natuurlijk voor Zuid Zweden! 🙂

silvia

Ik zou graag meedoen!!! Volgend jaar misschien een stedentrip zonder kids??

Anita te Gussinklo

Mijn voorkeur gaat uit naar de ANWB reisgids Ontdek /Kroatische kust omdat ik volgend jaar hier naar toe wil gaan.
Ik volg je via Bloglovin & Facebook

Marieke

Wauw, wat leuk! Ik ben inderdaad ook niet zo’n grote fan van Lonely Planet. Ik zou die van Londen kiezen, omdat we daar hopelijk aan het einde van dit jaar nog naartoe gaan!

Esther

Wat een leuke actie Marcella!
Mijn voorkeur gaat uit naar de reisgids van Andalusië, omdat we daar in september op huwelijksreis gaan 🙂 Hij zou dus al snel heel goed van pas komen!
Ik volg je al overal met veel plezier.

Rosanne

Wat een bonne idée! Ennn ik ga net als jij voor Normandië, zin in! Hoe grappig zou het zijn als we elkaar hier tegenkomen 😉

25
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x