Winacties

Winactie: 2x proefabonnement REIZ& Magazine

15 augustus 2016
REIZ& Magazine

Reisinspiratie op doen, ik vind het heerlijk! Ik maak er mijn Wishlist ABC elke keer een stukje langer mee, maar dat vind ik niet erg. Omdat ik al zoveel online ben, vind ik het heerlijk om te relaxen met een reismagazine. REIZ& Magazine is nog steeds mijn absolute favoriet, en dus geef ik 2x een proefabonnement weg. Volop reisinspiratie!

REIZ& Magazine

REIZ& Magazine is vernieuwd!
Op 30 juni 2016 is het nieuwste REIZ& Magazine van ANWB Media verschenen. Niet zomaar een nieuwe editie, maar een compleet gerestylede versie van de populaire inspiratiebron voor vakantieliefhebbers. Hét reismagazine bezorgt de reislustige lezer in zijn vernieuwde vorm nog meer sfeer, informatie en inspiratie.

Het nieuwe REIZ& Magazine heeft een mooie strakke vormgeving gekregen. Op onderstaande foto zie je een deel van mijn verzameling in de oude vormgeving, in de header zie je de nieuwe vormgeving. Uiteraard is de reisinspiratie nog flink aanwezig, want je leest over de mooiste bestemmingen. Zo vind je in het nieuwste nummer informatie over Cuba, Zweden, Wales, Florence, Amerika, Marseille, Weerribben, Alpe Adria en Formentera. Daar zit voor iedereen wel een interessante bestemming bij!

Vertrek & Thuiskomst

Gelukkig is ook mijn favoriete rubriek nog aanwezig. Vertrek & Thuiskomst vind je helemaal voorin en achterin het blad. Bij Vertrek wordt besproken wat voor reis er gemaakt gaat worden, bij Thuiskomst wordt er terug geblikt op de hoogte- en dieptepunten, hoe de reis(route) beviel en of het budget juist was. Ik vind die artikelen leerzaam en interessant, het geeft me inzicht in hoe ik een reis zou kunnen doen en wat voor budget je nodig hebt voor een bepaald type reis.

Doe mee & win 1 van de 2 proefabonnementen!

Ik gaf eerder een proefabonnement op REIZ& Magazine weg, en besloot het gewoon nog een keer te doen. Ik geef aan 2 winnaars een proefabonnement van 3 nummer op REIZ& Magazine! Het abonnement eindigt automatisch, dus je hoeft niets op te zeggen.

  • Volg mij op Twitter, Instagram of Bloglovin’ om deel te nemen aan deze winactie 
  • Ik zou het leuk vinden dat je mij komt volgen op Facebook. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, dus als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt.
  • Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief Vakantie voor nog meer fijne reisinspiratie!
  • Volg mij én laat een reactie achter op dit artikel uiterlijk op dinsdag 23 augustus om 23:59 uur. De winnaars mail ik om hun adresgegevens op te vragen, dus vul een werkend e-mailadres in bij je reactie. 

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lotte - scratchingmymap
Reiziger

Is deze winactie ook geldig voor Belgjes? In dat geval doe ik graag mee! Ik vind het zo heerlijk om met een reisgids of -magazine in de zetel onderuit te zakken en lekker (offline!) te lezen. Fingers crossed. 🙂

Judith - Worldwife
Reiziger

REIZ& magazine is een heerlijk blad om inspiratie op te doen voor een volgende reis! Lekker kopje thee, koekje en een reistijdschrift zijn dr perfecte ingrediënten voor een fijne avond.

Maud - Maudgeniet.nl
Reiziger

Leeukk Marcella! Eerder schreef ik ook al een artikel over REIZ& magazine, een van mijn favoriete tijdschriften. Nu heb ik gekozen voor een abonnement op Columbus, maar REIZ& blijft favoriet. Ik doe dus heeeel graag mee :-)!

Sieds | Sieds My Travels
Reiziger

Supertoffe winactie Marcella, ik doe graag mee! Ik ben lid van Columbus, maar REIZ& lijkt mij ook een heel interessant magazine om inspiratie op te doen voor mijn volgende reizen.

Kim
Reiziger

Wat super dat je dit weer weg mag geven. Ik ben helemaal besmet met get reis virus en doe dan ook graag mee!

Niks fijner dan met een kop thee verhalen lezen.

Margje Kooistra
Reiziger
Margje Kooistra

Leuk Marcella, ik doe graag mee. Het magazine is een geweldige inspiratiebron en dat kunnen wij travelgekkies wel gebruiken!

Lizette
Reiziger

Wat leuk! Ik doe graag mee hoor! Ik kende het magazine nog niet en ben wel erg nieuwsgierig geworden.

Sandra
Reiziger

Dit is echt toevallig, haha! Ik kwam er vorige week toen ik in de ANWB was pas achter dat dit tijdschrift bestaat, en nu zie ik dit op jouw blog. Super leuk, ik doe mee!!! Ik volg je overal uiteraard al. 🙂

Janneke
Reiziger

Ja, tof! Ik doe graag mee. Ik ben echt gek op tijdschriften en reistijdschriften zijn helemaal favoriet! Mijn mini-abonnement bij Columbus is een paar maanden terug afgelopen en ik mis het toch wel ’n beetje.. Dus wie weet als ik ze mag ontvangen dat Reiz& er daarna gelijk een nieuwe abonnee bij heeft 🙂

Reizen & Reistips
Reiziger

Daar doe ik ook graag aan mee. Heb ooit eens een hele stapel gekregen van de zus van mijn vriendin. Leuke blaadjes vol goede inspiratie. Af en toe gluur ik bij de boekenwinkel ook of ze er een bestemming in hebben staan waar we plannen voor hebben 🙂

Irma Huiskes
Reiziger
Irma Huiskes

Wat een leuke actie Marcella.
Ik doe graag mee ! Dan kan ik al die inspirerende artikelen lekker thuis lezen.
En dan – net als jij – mn bucketlist aanvullen of bijstellen 😊

Elisa | Lies rond de wereld
Reiziger

Oeh leuk! Niets leuker dan wegdromen bij fijne bestemmingen en je bucketlist langer en langer maken. Ik doe graag mee 🙂

Christophe
Reiziger

In België bestaan er niet zoveel reismagazines meer, hoop dan maar deze te winnen 🙂

Anita te Gussinklo
Reiziger
Anita te Gussinklo

Een tof reismagazine vol met tips & inspiratie, graag!
Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovin,Facebook & Twitter.

Linda | One Day Trip
Reiziger

Hihi, weet je dat ik vanmiddag meteen voor dit tijdschrift ben ga kijken in de supermarkt (had toen alleen nog maar de titel voorbij zien komen op Bloglovin). Maar lees nu dat het van de ANWB is! Ik ben ontzettend benieuwd naar het blad, dus doe graag mee 🙂

shere
Reiziger

Leuk!! Ik doe graag mee. Ik ben benieuwd hoe deze magazine is, nog nooit eerder gezien

Tjapke | Tjapke Op Reis
Reiziger

Lijkt me echt zo’n leuk magazine! Het is altijd tof om op zo’n manier nieuwe bestemmingen te ontdekken voor op de bucketlist! Heerlijk gewoon! Ik doe dus graag mee met je winactie! 😀

Nicetobeout
Reiziger

Leuk! Ik volg je al overal en doe graag mee.

Joyce rdt
Reiziger

Jaa, ik doe heel graag mee! Ik volg je waar ik kan, dus ik begin alvast met duimen ;). Liefs.x

Yvonne
Reiziger

Nog meer reisinspiratie is altijd welkom natuurlijk, dus ik doe graag mee!

Stéphanie
Reiziger

Reisinspiratie opdoen is altijd leuk, dus ik doe graag mee!

Sandra
Reiziger
Sandra

Mijn vader leest graag met name over reizen dus voor hem doe ik graag mee aanbeden winactie

Caro Cools
Reiziger

Zoveel leuke winacties bij jou! De reisset is nog ontzettend goed van pas gekomen de afgelopen weken en ik dacht, laat ik gewoon weer mee doen:)

Matthijs
Reiziger

Offline verdiepen in reisbestemmingen doe ik veel te weinig. Een goede reden om mee te doen aan je winactie, zodat ik weer eens ouderwets in een magazine kan duiken.

Liesbeth
Reiziger
Liesbeth

Leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en Facebook.

Ciska
Reiziger
Ciska

Heerlijk! In de herfst/winter alvast inspiratie opdoen voor volgend jaar! Voorpret❤️

Femke
Reiziger
Femke

Wauw, ik doe graag mee aan de winactie en volg je overal 🙂 Ik ben ontzettend benieuwd naar het magazine!

Sabrina
Reiziger
Sabrina

Heerlijk lekker neuzen in reis tijdschriften, vroeger hadden ze die allemaal op zo’n reisbureau. Dat gaat er toch een beetje uit. Ik doe graag mee om wat inspiratie op te doen. Ik volg je op de 4 social media

Josanne - reisbloggers
Reiziger

Jaa super leuk!
Wanneer ik naar de sauna ga of een dagje ga chillen in de tuin dan koop ik steevast het tijdschrift reizen.
Het enige nadeel ervan is dat de drang naar reizen (nog) groter wordt.

Shamira | Kompas24.nl
Reiziger

Ik zag je bericht nog net op tijd voorbijkomen op Facebook. Leuk, ik doe graag mee! Ik ben nog geen lid van geen enkel tijdschrift, maar op Schiphol duw ik mijn handbagage altijd nog even vol met wat reis tijdschriften. Dat vind ik toch nog altijd het fijnste lezen.

Anita - Reisvlinder.nl
Reiziger

Ik doe graag nog even mee op de valreep, want tijdschriften over reizen zijn altijd welkom 🙂 Leuke winactie, Marcella. En nu maar duimen…

Marrit Brouwer
Reiziger
Marrit Brouwer

Ik doe ook graag mee… inspiratie opdoen voor nieuwe reizen!

Betsie
Reiziger
Betsie

Leuk ik doe ook mee.

Klasine Smid
Reiziger

Ja, kan nog net! Gave winactie Marcella! Ik heb straks alle tijd van de wereld, dus wat reisinspiratie kan ik altijd gebruiken. Plannen maken en mijn blog weer oppakken.. nu al zin aan!