Tag-lijstjes

20 weetjes Marcella

13 september 2014
Marcella in New York, Amerika

Via Instagram werd ik getagd door TravelbySan en Uitenthuismetkids. Zij deelden 20 weetjes over zichzelf met mij en waren benieuwd naar de weetjes over mij. Ik vind Instagram niet zo’n geschikt medium hiervoor en dus plaats ik mijn weetjes in een blog. Per vijf ingedeeld in een categorie, wel zo overzichtelijk. Neem je deze tag over, laat je linkje dan even achter bij de comments. Vind ik leuk om te lezen!

Vroeger toen ik mini-Marcella was

 • Mijn sterrenbeeld is Schorpioen, ik ben jarig op 4 november. Vroeger droeg ik kettingkjes, oorbellen en ringetjes met het logo van de schorpioen.
 • Jarenlang was ik onzeker over mijn lichaam. Als ik nu de foto’s van die tijd zie denk ik alleen maar ‘wauwww, wat was ik prachtig slank!!’
 • Vanaf mijn 13e verfde ik mijn haar het liefst zo donker mogelijk. Ook met roodtinten heb ik geëxperimenteerd. Sinds een jaar of 3 heb ik nooit meer verf in m’n haar gehad en daar ben ik erg tevreden mee.
 • Ik zat jarenlang op zwemles en haalde 13 diploma’s. Van reddend zwemmen tot snorkelen, de vlinderslag en het complete bad onder water zwemmen. In het najaar zwem ik nog steeds graag mijn wekelijkse 90 baantjes.
 • In ben geboren in Leeuwarden en ik woon in Leeuwarden. Toch ben ik opgegroeid in Franeker en daar heb ik de langste tijd van m’n leven gewoond.

Puma en Cheetah

Gek op beestjes

 • Ik ben gek op beestjes. Zet mij in een dierentuin en ik vind alles prachtig, schattig en leuk. Behalve slangen en spinnen, brrr.
 • Mijn katten heten Puma & Cheetah. Ik vind het nog steeds de beste namen ever.
 • Ik vind honden erg leuk en zou er graag eentje willen. Maar ja, dan moeten we ook meer thuis zijn vind ik. Dus dat komt nog wel eens, ‘later als we groot zijn’.
 • Ik vond het onwijs gaaf om in Yellowstone National Park bizons, pronghorns, de kleurrijkste vogels én een aantal elanden te spotten. Zo bijzonder, dieren in het wild!
 • Muggen prikken mij altijd. Ik loop standaard met een berg bulten rond in de zomer. En ja, ik krab ze altijd open. Ik kan er niet vanaf blijven…
Pizza in Napier, New Zealand

Pizza in Napier, New Zealand

Eten & drinken

 • Ik ben een onwijze theeleut en drink echt liters weg op een dag. Heerlijk!
 • Pizza vind ik echt heerlijk en eet ik onwijs graag. Tijdens onze reizen halen we graag een pizza af die we dan opeten met het mooiste uitzicht. Echt genieten!
 • Ik ben gek op gebakjes, maar ik probeer wel zo gezond mogelijk te eten. Als ontbijt neem ik vaak havermout en ik kies zoveel mogelijk voor suikervrije koeken van Billy.
 • Vis eet ik niet en vlees eet ik minimaal. Als we uit eten gaan kies ik dan ook altijd voor vegetarisch. En gelukkig is daar steeds meer keuze in!
 • Ik schrijf graag over mijn hotspots in Leeuwarden. Erg leuk om te doen!

Tijdschriften & boeken

 • Als kind verslond ik boeken. Niets fijner dan lezen!
 • Jarenlang las ik amper een boek, maar dat gaat nu beter. Vorig jaar las ik 14 boeken, maar dit jaar ben ik al in mijn 13e boek bezig. Dat is voor mijn doen best veel.
 • Mijn favoriete boek van vorig jaar is Daglicht van Marion Pauw. Topboek!
 • Ik heb een abonnement op de Flair, fijn om even wat korte artikelen te lezen als ik geen zin heb in een boek. REIZEN Magazine vind ik ook erg fijn, we hebben ons proefabonnement net verlengd met een jaar.
 • Wij hebben een flinke stapel reisgidsen en het is een heerlijke voorbereiding op een trip. Ik lees een reisgids nooit hélemaal door, ik stop altijd ergens halverwege en tijdens de trip zoek ik alsnog tips in specifieke regio’s op.

You Might Also Like

18
Reageer op dit artikel

avatar
12 Reacties
6 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
14 Auteurs van reacties
MarcellaSaskiaSheelaghMarcellaTessa | ReiZenZo.nl Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Evey
Reiziger
Evey

Ja dat onzeker hoort erbij he. Ik snap je helemaal, zonde eigenlijk. Verder leuke antwoorden, <3

Stéphanie | Expeditie Aardbol
Reiziger
Stéphanie | Expeditie Aardbol

13 zwemdiploma’s! Ik heb er maar één. En sinds kort ook een proefabonnement op REIZEN, vind het een leuk blad!

Marcella
Reiziger

Erg fijne inspiratie, altijd goed! We hadden een abonnement gekregen, maar nu verlengd. Echt een tof blad!

Suzanne
Reiziger

Een grappig weetje over mij: mijn oude huisgenoot Bas schrijft voor REIZ&!

Marcella
Reiziger

Leuk Suzanne, dat lijkt me echt een heel toffe baan!

Mariel
Reiziger
Mariel

Leuk dat je de tag hebt overgenomen Marcella. Leuk om te lezen.

CrazyGreatLife
Reiziger

Leuk! En wauw 13 zwemdiplomas! Ik heb van de week ook 20 weetjes gedeeld 🙂

iliveformydreams.com
Reiziger

Leuke weetjes! Ik ben ook erg fan van beestjes<3

En omdat ik 14 September reageer op dit bericht: wil ik je veel sterkte wensen met deze moeilijk (beladen) dag<3 xxx

Marcella
Reiziger

Lief van je, dankjewel! Doet me goed, je lieve berichtje!

Wanda
Reiziger

13 zwemdiploma’s… pfff, wist niet eens dat het mogelijk was… Grappig, dat met die reisgidsen doe ik net zo!

Marcella
Reiziger

Veel mensen weten niet dat ’t mogelijk is, maar volgens mij kan je zelfs nog meer zwemdiploma’s halen 😉 Leuk, je herkenning met de reisgidsen!

Anna Naomi
Reiziger

Leuk dat je het op deze manier hebt gedaan! Ik moest lachen om het dierentuinstukje: alles behalve slangen en spinnen. Ik heb vorig jaar in de dierentuin een vogelspin én een slang vastgehouden! (niet tegelijkertijd natuurlijk). Spinnen vind ik ook heel eng, maar vond dit toch wel gaaf om te doen ^^

Mandy- All Lovely Things.nl
Reiziger

Super leuke invuling! Wat een ander gezicht zo met donker haar, staat ook leuk hoor.

Tessa | ReiZenZo.nl
Reiziger
Tessa | ReiZenZo.nl

Leuk! Had verwacht dat het wielrennen ook nog wel weer langs zou komen… Sinds jouw 1000 kilometer doel, ben ik er ook steeds over aan het nadenken. Wel goed om een stok achter de deur te creëren… En spinnen ja… HORROR!!!

Marcella
Reiziger

Ik dacht, ik deel eens heel andere weetjes. Over fietsen schreef ik al vaak en dat zal ik zeker ook nog blijven doen! Wel erg leuk dat het steeds meer kriebelt, ik zeg: gewoon lekker gaan fietsen! Heerlijk joh!

Sheelagh
Reiziger

Donker haar stond je ook goed hoor! Maar het is natuurlijk altijd fijn als je tevreden en happy bent met je echte haarkleur 🙂 Leuk om te lezen!

Saskia
Reiziger
Saskia

Leuke weetjes!! Ik heb ze met plezier gelezen én er stonden dingen in die ik nog niet wist!