Boeken & Tijdschriften Groningen Stedentrips

100% Groningen

16 oktober 2015
100% Groningen

We hebben er een flinke kleurige stapel 100% reisgidsen in huis. Zo had ik er eentje bij me in Vancouver, Oslo, Marrakech, Gent, Praag en Californië. Toen ik de uitnodiging kreeg om bij de uitreiking van het eerste exemplaar van de gloednieuwe 100% Groningen aanwezig te zijn, was ik dan ook direct enthousiast!

100% Groningen

100% Groningen

100% Groningen is de eerste provincie gids van de 100% reisgidsen van uitgever mo’media. 100% Groningen is een jubileumboek gemaakt in opdracht van Het Groninger Landschap. Zij zetten zich in voor behoud, beheer en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorie in de provincie Groningen. Met 100% Groningen wil Het Groninger Landschap laten zien dat Groningen ook in tijden van krimp, aardbevingen en economische crisis een provincie is die niet stilstaat.

Bomvolle reisgids

En dat blijkt zeker uit de bomvolle reisgids vol tips & trucs! Er is veel te beleven in de bruisende studentenstad Groningen, maar ook daarbuiten. In de kuststreek vind je het waddenlandschap, polders en uitgestrekte akkers. Het Punt van Reide staat er ook in, hier was ik in de zomer. Van alle regio’s vind je de leukste hoogtepunten en toffe adresjes overzichtelijk weergegeven. De reisgids heeft een uitneembare autokaart op A2-formaat en losse routekaarten voor je ontdekking door stad en natuur. Met de gratis 100% app voor je smartphone volg je bovendien live je weg door Groningen.

Nog veel te ontdekken!

Wij wonen nu een half jaar in Groningen, maar aan 100% Groningen te zien hebben we nog een hoop leuks te ontdekken. We hebben al een aantal toffe hotspots in Groningen ontdekt, maar de reisgids heeft nog veel leuke tips. Ook qua natuur is er nog zoveel moois te ontdekken! We hoeven ons zeker niet te vervelen in deze veelzijdige provincie. Ik kijk er nu al naar uit om weer op ontdekking te gaan!

100% Groningen is vanaf vandaag te koop bij de boekwinkels of via Bol.com 

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

100% reisgidsen

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ester

Wat leuk dat er naast hoofdsteden ook aan andere steden aandacht wordt besteed! Ik wil nog wel weer een keertje naar Groningen komen, ik ben er een jaar of 7 terug geweest voor een weekendje met mijn zus, en vond het er heerlijk! We waren er in de zomer met prachtig weer, hadden een mooi bed & breakfast vlakbij het Noorderplatsoen EN er vond dat weekend net een festival plaats in het park. Perfecte timing 🙂

Elise

He wat leuk! Ik vind de 100% erg fijne boeken voor op reis.

Sigrid | My Travel SecretSigrid

Super leuk! Ik vind de 100% reisgidsen ook echt een must tijdens een citytrip.

Sabine

Zo fijn reisgidsen! Deze heb ik nog nooit gebruikt trouwens. Heb altijd de Lonely planet. Zelfs als ik op stedentrip ga koop ik het hoofdstuk van die stad op de website in pdf Hahaha. Die van Colombia gebruiken we ook heel veel 🙂

Vincent

Ik heb de 100% reisgidsen eigenlijk nog nooit gebruikt. Gebruik bijna altijd de Lonely Planet, maar voor Nederlandse steden misschien wel leuk om aan te schaffen 🙂

Anne - Ditisanne.nl

Leuk! Het liefst gebruik ik de Trottergidsen, gewoon omdat er enorm veel informatie in staat. Maar september jl. heb ik Trotter Ierland thuisgelaten en 100% Dublin meegenomen (scheelde weer een paar grammetjes in de koffer!).
Moet eerlijk zeggen dat ik echt de waardevolle overload aan informatie van de Trotter miste, maar verder was het wel een leuk gidsje, met handige kaarten etc.

Marijke

Cool! Ik moest al aan jou denken toen ik het zag! Tof dat je erbij was! Wij vonden Groningen alvast geweldig, al zou ik onze twee gezellige gidsen toch niet willen inruilen voor een 100% gids 😉

Kirsten | Travelaar.nl

Zo leuk dat er één van Groningen is! Nu in Barcelona voor het eerste 100% reisgids geprobeerd, maar moet zeggen dat ik nog niet helemaal om ben. In die van Groningen staan in ieder geval genoeg plekjes die ik na al die jaren nog steeds niet heb ontdekt!

Kim

Wat leuk dat je deze hebt gekregen! Ik heb het gevoel dat ik Grunn nu wel aardig ken maar wie weet heb ik het mis ( zou leuk zijn haha).

Eva - eighty7

Leuk! Ik heb al een behoorlijke verzameling 100% reisgidsen en ik vind ze qua opzet zo fijn, met al die stadswandelingen per wijk + kaartjes. Er staan ook altijd tips in die je niet in de standaard reisgidsjes vindt. Ben benieuwd naar deze Groningen gids!

Caro Cools

Super leuk een provinciegids! Hoop dat er snel meerdere komen.
Vind het altijd super leuk die ‘extra’ kaartjes met leuke routes erop en al die leuke (en vooral vaak lekkere) hotspots! Geniet ervan:)

Mieke

100% reisgidsjes vind ik ook heel fijn! Ik heb er ook een paar, op citytrip gaat er altijd wel eentje mee.

Wanda

Leuk dat het niet alleen van de stad zelf is maar ook van de provincie! Ik ben hier geboren en getogen en heb altijd het gevoel dat er zo weinig te zien, te doen en te beleven valt, dus misschien moet ik juist dit boek erbij pakken om te ontdekken hoe mooi mijn eigen provincie wel niet is.

24
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x